Creditcard

Money2Go

6 reviews
34% positief
33% neutraal
33% negatief

Money2Go Mastercard is een prepaid creditcard voor dagelijks gebruik. Je kan met de creditcard online en in winkels veilig aankopen doen, rekeningen betalen, vaste lasten betalen en tevens betalingen naar het buitenland en in het buitenland verrichten.

Viabuy is van alle prepaid creditcard aanbieders de beste keuze.

Bezoek Viabuy


Reviews (6)

 • Salah

  slechte creditcard

  Hele slechte creditcard in mijn ogen. Je betaald je rot terwijl je niet eens gebruik maakt van de prepaidkaart, daarnaast duurt het langer dan een week voordat je de kaart eindelijk binnen hebt, zodra je dat hebt beginnen de kosten ook al. Niet aan beginnen, kost je alleen maar onnodig geld.

  Salah 2 jul 2019

 • Loes

  Goed nadenken

  Een creditcard is enorm handig om te hebben en ik kan ook verzekeren dat iedereen wel een keer een moment in zijn of haar leven zal hebben dat je zou willen dat je er eentje had, mocht dit niet zo zijn.
  Maar waar je wel goe stekeblind mee moet houden is dat je het geld dat je uitheeft met je creditcard ook gewoon van je rekening moet betalen achteraf gezien.
  Dus als je niet sterk bent in het omgaan met geld kan dit best link worden en kunnen de schulden snel hoog oplopen.
  Daarom wil ik mensen waarschuwen om een creditcard niet standaard of te veel te gaan gebruiken maar blijf goed nadenken en blgebruik je creditcard alleen in noodgevallen.

  Loes 30 jun 2019

 • Harrie

  Creditcard is altijd handig

  Als je een keer door je maandelijkse spaarcentje heen bent en je krijgt ineens een onverwachtse uitgave, dan is dat soms best even slikken.
  In zo’n geval vind ik het altijd handig om een creditcard bij de hand te hebben!
  De rekening van een creditcard hoef je pas achteraf te betalen, dus dan kun je gewoon weer uitgaan van je nieuwe maandelijkste potje van die maand er op.
  Je moet er niet te makkelijk over denken en je creditcard overal en nergens voor gaan gebruiken want daar word je op het betaalmoment niet vrolijk van, maar in gevallen van nood ben ik erg blij met mijn creditcard.
  Ik heb die van mij al meerdere keren nodig gehad, bijvoorbeeld toen mijn wasmachine stuk ging en ja dan heb je wel een nieuwe wasmachine nodig want anders heb je wel een groot probleem.
  Helemaal met een groot gezin zoals win dat hebben, dan draait de wasmachine toch wel meerdere keren per dag hoor.
  Ik zou het me niet voor kunnen stellen hoe het zou zijn als ik in zo’n geval geen creditcard had gehad, dan had ik echt een probleem gehad.

  Harrie 9 jun 2019

 • Teun

  Neem geen creditcard

  Het is niet dat ik iets tegen dit creditcard bedrijf heb, heb is meer dat ik iets tegen credit cards in het algemeen heb.
  Mensen, neem alsjeblieft geen creditcard want de kans dat dit mis gaat is behoorlijk hoog.
  Op de momenten dat je je creditcard gebruikt heb je het niet door en blijf je de ene aankoop na de andere doen, totdat je aan het eind van de maand de rekening op de mat krijgt en je je een ongeluk schrikt.
  Dan heb je dat geld waarschijnlijk niet eens tot je beschikking en moet je het geld van je ene creditcard gebruiken om de schulden van je andere af te lossen en zit je als puntje bij paaltje komt diep in de schulden!
  Dus geloof me mensen, want ik spreek uit eigen ervaring, let heel goed op als je een creditcard moet gebruiken en doe dit het allerliefst gewoon niet want dan kom je ook niet voor onverwachts hoge bedragen te staan waar je geen rekening mee had gehouden in je maandelijkse budget.

  Teun 5 jun 2019

 • Gerard

  Money2Go tarieven en gebruiksgemakken

  Wat ik vooral fijn vind aan een prepaid creditcard is dat het gescheiden is van je bankrekening. Je kan dus nooit meer uitgeven dan wat er op je creditcard staat. Het is dus niet mogelijk om in de schulden te komen door gebruik van een prepaid creditcard en je kan het gemakkelijk opladen via iDeal.
  Het is te gebruiken voor online games, online shoppen en reizen.

  Nu het nadeel, opwaarderen via iDeal kost 2%, pinnen bij een geldautomaat 3,50 euro en 10 euro bij aanvraging. In principe zijn dit faire prijzen als je het vergelijkt met andere creditcard aanbieders maar toch, wel een klein beetje zonde van je geld.

  Gerard 25 mei 2019

 • Patrick

  Money2go mastercard recensie

  Wat mij betreft de beste prepaid creditcard aanbieder van het moment. Ook de goedkoopste overigens als je alle prijzen bij elkaar optelt dus gebruikskosten en aanschafkosten. Je kan alleen pinnen bij Mastercard machines overigens, geen Visa. In Nederland heb je vrijwel overal Mastercard en Visa machines (die beide accepteren) maar als je in het buitenland komt heb je soms het een en soms het ander, de machine geeft wel een melding als het niet klopt dus heel erg is het niet maar dat je het weet. Prima service, 5 sterren.

  Patrick 24 mei 2019