Monese

Creditcard

Monese

3 reviews
67% positief
33% negatief

Bij Monese kan je een gratis rekening openen en krijg je een prepaid creditcardpas cadeau. Monese is een britse online bank die diensten aanbiedt aan klanten door heel Europa. Zoals gezegd is een rekening aanmaken gratis, daarbij heb je de optie om te upgraden tot een bepaald account. Het mooie aan Monese is dat je zowel in euro's als in Britse ponden kan uitbetalen.

VIABUY is van alle creditcardmaatschappijen de beste keuze.

Bezoek VIABUY


Reviews (3)

 • Liesbeth

  Creditcard schulden

  Hallo, ik ben Liesbeth en ik kom uit de bankwereld. Dit houdt in dat ik dagelijks in contact ben met de financiële zaken van mensen. En aan de hand daarvan kan ik welgemeend vertellen dat ik absoluut geen voorstander ben van de creditcard. Mensen onderschatten de verantwoordelijkheid (in gedrag) die dit met zich mee brengt enorm en hebben even later hele dikke schulden. Dan komen ze huilend bij ons met de uitleg dat ze ook niet snappen hoe dit heeft kunnen gebeuren, nou ik snap het wel. Het ging bij de meeste mensen mis toen ze een creditcard kregen, toen gingen ze los in hun koopgedrag.

  Liesbeth 8 jan 2020

 • Leon

  Creditcard voor iedereen

  Tegenwoordig heeft iedereen een creditcard en kom je er haast niet meer onder uit om het niet aan te schaffen.
  Eerst wilde ik er niet aan geloven maar uiteindelijk heb ik ook eentje aangeschaft en achteraf gezien snap ik niet zo goed waarom ik dit niet eerder heb gedaan.
  Zolang je er maar bewust mee bezig bent en je niet te vaak en te veel te buiten gaat met dure aankopen dan kan het prima.
  Je moet alleen wel rekening houden met de nota die je hier achteraf nog van krijgt, als je dit niet verwacht kan het rauw op je dak vallen want het zijn soms flinke bedragen.
  Maar wanneer je hier gewoon goed mee om gaat dan is er niets aan de hand en dan is een creditcard juist ideaal.

  Leon 31 dec 2019

 • Lennie

  Monese review Nederland

  Ik woon in Nederland en was eerst sceptisch omdat Monese een brits bedrijf is. Toch was ik ook niet blij met de overige prepaid creditcards waardoor ik het toch heb geprobeerd omdat N26 van de Duitse bank het ook goed schijnt te doen. Ik kreeg tevens een actiecode waardoor ik 15 euro cadeau kreeg als ik voor de eerste keer 50 euro zou opwaarderen, daarnaast was alles gratis dus de rekening openen en pas aanvragen. Na wat research te hebben gedaan blijkt dat Monese enkel en alleen online te bereiken is en dus geen panden heeft, ook niet in haar eigen land. Hierdoor zijn de kosten van Monese een stuk lager als bijvoorbeeld de Rabobank of de ING, geeft je toch iets meer zekerheid als je er over na denkt.

  Ik gebruik het nu 3 maanden en ben er erg blij mee. Het is een stuk goedkoper in ieder geval als bijvoorbeeld Viabuy. Het enige nadeeltje vind ik dat het bedrijf niet in Nederland gevestigd is.

  Lennie 14 aug 2019