Mollie

PSP

Mollie

8 reviews
38% positief
13% neutraal
49% negatief

Reviews (8)

 • Berend Boudewijn

  Zeer slechte ervaring met Mollie

  Zeer slechte ervaring met Mollie. Gisteren heb ik via het Google gezocht hoe ik een Kvk uittreksel kon verkrijgen. Vrij snel kwam ik terecht bij Uittrekselaanvragen.nl .

  Via deze website heb ik voor €24,99 een uittreksel besteld en nooit ontvangen. Na meerdere mail te hebben verstuurd en geen reactie te ontvangen ben ik op nader onderzoek uit gegaan en wat blijkt, dit zijn oplichters die samen spannen met Mollie Payments.

  Het uittreksel is te verkrijgen bij de Kamer van Koophandel zelf voor €7,80. Ik heb na het ontdekken van deze misleidende praktijken direct contact opgenomen met Mollie maar verbazingwekkend krijg ik de te horen dat ze niks voor me kunnen betekenen omdat ze hier geen toestemming voor hebben om het geld terug te boeken. Kant en klare onzin natuurlijk want de betaling is gedaan via hun systeem!!

  Het in inmiddels een principe kwestie geworden en ik zal hier werk van gaan maken. Ik hoop via deze manier enige, bruikbare respons te krijgen van Mollie of Uittrekselaanvragen.nl en mocht dat niet werken zal ik overgaan naar het doen van aangifte tegen beide partijen.

  Berend Boudewijn 22 mrt 2022

 • Willy Triest

  Mollie is echt prima.

  Ons bedrijf werkt al jaren samen met Mollie. Ze leveren uitstekende diensten, zijn altijd correct en doen wat ze beloven.
  Hun pakket aan betaalmogelijkheden is ruim voldoende uitgebreid. Elke maand sturen ze een keurig overzicht van alle transacties.
  Live chat helpdesk (Matthijs) helpt je uitstekend verder!

  Willy Triest 29 jun 2021

 • Troy

  Mollie levert alleen een betalingsdienst

  Ik lees veel reviews over Mollie dat het oplichting is etc. Maar mensen, hebben jullie wel door dat Mollie alleen op de betalingsafschrift staat omdat zij een betalingsdienst zijn? Dat bijvoorbeeld een webshop een product niet levert kan Mollie niets aan doen. Uiteraard is het goed om deze klacht naar Mollie te sturen zodat, als er veel klachten over een bedrijf binnen komen, dat Mollie dit bedrijf kan blokkeren. Het punt is dat je niet zomaar reviews over dit bedrijf kan schrijven wanneer je het eigenlijk voor de webshop in kwestie hoort te doen, deze is schuldig aan eventuele wanpraktijken, Mollie dus niet. Geldt natuurlijk voor alle psp en ideal aanbieders.

  Ps. ik werk al jaren succesvol samen met Mollie. Zeer goede service en een mooie interface!

  Troy 1 jan 2021

 • Steven Jonathan

  Mollie houdt geld achter

  Het begon al met het feit dat Mollie geld achterhield wat wij hadden verdiend en zij niet wilden uitbetalen. Verschillende uiteenlopende redenen waarbij je elke keer dagen moest wachten op een reactie, wat overigens niet waar was. Ze wilden me gewoon niet uitbetalen, las op andere reviews dat Mollie het zwaar heeft door Corona en ze daarom geld willen achter houden...

  Gewoon weg blijven bij deze psp aanbieder want dit is gewoon oplichting. Als je al geld achter wilt houden om een zogenaamde buffer te slaan, zeg dit dan tegen je klantenbestand in plaats van dit te doen zonder enige conversatie. Ik ben best bereid om maandelijks uit te betalen in plaats van wekelijks of iets in die trend maar hoe Mollie het nu doet kan je een bedrijf echt niet aan doen. Bedrijven hebben het zelf ook zwaar i.v.m. Corona kom op zeg.

  Ze doen erg moeilijk om een bedrijf te accepteren terwijl alles in het systeem al op groen stond en we betalingen konden innen. Nu blijkt dus dat mollie het geld kon innen en wij hier misschien nooit iets van terug zien, no way. Het was echt niet de verificatie wat de reden was dat wij geen geld kregen van Mollie, geloof me. Ze kregen wel al het geld binnen wat ons bedrijf had verdiend maar wilden het gewoon niet naar ons doorsturen, oplichters!

  Steven Jonathan 9 sep 2020

 • Dennis

  Mollie iDeal en Bancontact

  Sinds enkele weken ben ik een webshop gestart die ik helemaal zelf heb opgebouwd zonder bouwpakketten. Enige wat ik heb gebruikt is een scripttaal genaamd PHP, Javascript en Html. Moest een betaalsysteem hebben omdat potentiële klanten wel op mijn website moeten kunnen gaan betalen. Gemaild naar Mollie of iemand me kon helpen en nu krijg ik dagelijks mails van een Mollie medewerker die over alles met me meedenkt, of wellicht Creditcard ook een goede optie voor mij zou zijn, andere Belgische betaalmethodes en ga zo maar door. Echt een hele fijne man. Had om eerlijk te zijn niet verwacht dat ze zoveel tijd in mij steken aangezien ik maar een kleine webshop heb. Sinds dit weekend mijn eerste sale gehad! Zonder Mollie had het niet zo snel kunnen gaan dus bedankt en het is zeker een grote aanrader om met Mollie in zee te gaan als je betalingen wilt ontvangen op je website of webshop.

  Dennis 29 aug 2020

 • Vincent

  Mollie beoordeling

  Volgens mij gebruiken best veel bedrijfje die van uit huis werken Mollie alshulpmiddel voor het betalen.
  Laatst had ik ook een afschrijving op mijn rekening staan voor mollie en eerst snapte ik niet wat dat was maar later begreep ik dus dat dit voor dat andere bedrijf was waar ik wat had besteld en dat zij de betalingen via Mollie regelen.
  In principe vind ik dit best prima maar het kan wel wat verwarrend zijn, zo ook voor mij

  Vincent 18 nov 2019

 • Fruit

  Mollie gaat te ver

  Slechte website. Niet aan te raden ik heb me daar uren tot weken in verdiept om het voor elkaar te krijgen met php scripts, en sindsdien heb ik er alleen maar hoofdpijn aan over gehouden, daarnaast vroeg Mollie me ook telkens om nog maar informatie op te geven van mijn bedrijf en dergelijke, het hield niet op. Tegenwoordig wil een bank allerlei verzekeringen en moet je zoveel documenten aanleveren alvorens je account wordt goedgekeurd, het is haast niet te doen. Wel jammer, vroeger met alle bel en sms systemen waar je geen bedrijf voor nodig had, ideaal. Was zelfs een tijd dat iDeal kon zonder een bedrijf te hebben, die tijden zijn helaas voorbij. Ik snap het wel, zekerheid voor alles in de bankwereld maar je kan ook te ver gaan.

  Fruit 18 jul 2019

 • Ferdinand

  Teveel checks bij Mollie

  Mollie gaat het meest mee met de tijd, mooie integratie systemen en verreweg de meeste opties. Waarom ik geen fan ben? Omdat ze honderden checks moeten uitvoeren alvorens jij je bij hen kan aansluiten, het is waanzinnig. Ieder jaar worden de regels omtrent PSP's aangescherpt door de banken en dergelijke waardoor klanten heel veel gegevens en documenten moeten aanleveren, prima, ik bedoel om fraude tegen te gaan is dit het wel waard. Mollie slaat hierin echter door, je moet bij hen veel meer gegevens aanleveren, terwijl je graag je betalingssysteem zo snel mogelijk online wilt hebben.

  Ferdinand 30 jun 2019