Molecaten Park Noordduinen

Molecaten Park Noordduinen

3.7 reviewscore • 6 reviews
J

Mooie ligging en omgeving

Dit jaar zijn we met ons gezin lekker een weekend naar Park Noordduinen geweest. Het was allemaal erg netjes en de locatie was ook prima. Helaas wel veel wind gehad, maar wel veel zon en dat heeft veel goed gemaakt. Het zwembad is jammer genoeg wel wat klein, en de winkel op camping is alleen maar in de ochtend open. In het weekend was het restaurant dicht, jammer natuurlijk. We hadden wel zin in een lekkere maaltijd. Dus maar naar de snackbar gegaan alleen dat is geen aanrader. Het was erg duur, friet was super zout en in de snacks zaten harde stukken.

Jos Gijsbers 28 mei 2023
Reageer
W

Niet zo een succes

Veel zin in de vakantie, mooie omgeving en ruime campingplaatsen. Het was alleen wel een tegenvaller dat de caravan maar op een manier geplaatst kon worden. Er was namelijk erg veel wind en dan kan je niet anders. Nog een tegenvaller is dat er maar 1 sanitair ruimte is, het is toch een flinke camping, dus waarom niet nog meer sanitairruimten maken? Het was ook erg smerig en werd niet vaak genoeg schoon gemaakt. Verder is het zwembad ook oud en gewoon toe aan vervanging, echt niet modern meer.

Willem Tak 19 jan 2023
Reageer
F

Nette caravan alleen geen gratis wifi

We hebben een stacaravan gehuurd, over het algemeen was het best wel netjes, alleen is het zo dat het wel wat gehorig was. Dit kan natuurlijk gebeuren, alleen de buren hadden kleine kinderen en die waren al heel vroeg in de ochtend rondom de caravan aan het rennen en springen en dat was jammer, uitslapen zat er dus niet in als ze om 7 uur al wakker zijn daar. De bedden waren ook best hard. We wilden ook internet gebruiken alleen daar moest je voor betalen. 2 van onze kids moesten studeren op de laptop, dit was een duur grapje.

Fam Rozen 18 okt 2022
Reageer
H

Zeer geschikt met rolstoel top verblijf

We hebben een prima ervaring gehad bij Molecaten Park Noordduinen. We hebben bewust gekozen voor de mindervalide bungalow en daar hebben we zeker geen spijt van. Je hebt namelijk veel ruimte voor twee rolstoelen en ook de hoog laag bedden zijn heel goed.

Toen we bij de receptie kwamen zijn we netjes en snel geholpen. Ze zijn heel vriendelijk en we weten zeker dat we snel weer terugkomen.

Hans de Groot 13 okt 2022
Reageer
M

Matige vakantie

Het was een beetje een 50/50 ervaring voor ons. Toen we met ons gezin aankwamen leek het allemaal wel in orde, grote camping, mooie plaatsen. Maar toen we hadden gegeten en even af wilden wassen was het een drama. Het sanitair is ook gewoon 10x niets, er waren maar weinig ruimten om te douchen, 1 gebouw en dan een grote camping waar iedereen maar moet douchen dat kan gewoon niet. Verder ligt de camping wel op een mooie locatie en is er genoeg te doen, maar in het hoogseizoen moet je niet snel naar wc moeten want je moet altijd wachten er zijn er gewoon te weinig.

Maud en kids 17 sep 2022
Reageer
F

Goeie vakantie gehad met kleine kinderen

Een leuke ervaring hebben we hier gehad met ons gezin. Het was een uitdaging, gewoon omdat we nog 2 kleintjes hebben maar het is goed gegaan. Bij aankomst was het allemaal netjes en schoon. De speeltuin was dichtbij en dat is wel fijn voor de kids. Je hebt echter wel weinig privacy maar goed het is maar voor een paar dagen van de vakantie. Naar het strand is het maar tien min lopen en dat was wel fijn. Voor oudere kinderen is de camping niet veel, maar voor de kleintjes wel.

Familie Mierens 25 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Katwijk aan Zee.

Over Molecaten Park Noordduinen

Molecaten Park Noordduinen is gelegen te Campingweg 1 in Katwijk aan Zee. Het park ligt slechts één duinenrij verwijderd van het uitgestrekte Noordzeestrand, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van de zee en het strand. Het park is opgedeeld in velden voor zowel kamperen als huuraccommodaties. Er zijn comfortabele chalets met veranda beschikbaar, evenals vakantiehuisjes die een gevoel van verblijf midden in het duinlandschap bieden. Voor gasten met beperkte mobiliteit zijn er specifieke vakantiehuisjes toegankelijk gemaakt. Naast de natuurlijke schoonheid van de omgeving, biedt het park diverse faciliteiten en activiteiten. Er zijn zowel een binnen- als buitenzwembad, wat het een aantrekkelijke bestemming maakt voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen ook spelen op een houten piratenschip of de klimmuur verkennen. Het park ligt dichtbij diverse attracties, waaronder Corpus, Duinrell, Madurodam, Space Expo, Sea Life en Archeon. Het park is Green Key gecertificeerd in de categorie goud, wat betekent dat het zich inzet voor duurzaamheid en milieubescherming. Gasten worden aangemoedigd om bij te dragen aan deze inspanningen door onder andere afval te scheiden, energie en water te besparen, en voorzichtig om te gaan met chemicaliën.

Molecaten Park Noordduinen heeft ook een restaurant en andere voorzieningen zoals een kinderclub en speeltuin. Voor de actieve gasten zijn er mogelijkheden om te fietsen en tafeltennis te spelen. Huisdieren zijn niet toegestaan in het park.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Katwijk aan Zee, Zuid-Holland
  • https://www.molecaten.nl/noordduinen
  • noordduinen@molecaten.nl