Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

4.0 reviewscore • 7 reviews
O

Zeker weten dat wij terugkomen

In totaal hebben we nu een week mogen kamperen hier en dat doen we snel weer over. Waarom? Dat delen we graag met je want het is er erg schoon en het sanitair is ook iedere keer als we er gebruik van maken tiptop in orde. We hebben een hele week op veld L gestaan, lekker ruim en fijne plaatsen. In ieder geval lekker wat privacy en dat is wel fijn tijdens vakantie, dat zijn we niet altijd gewend.

Het zwembad buiten was wel wat fris, maar goed dat kan gebeuren. Het eten in het restaurant was voor herhaling vatbaar. Wij komen in ieder geval snel terug.

Ons gezinnetje 13 aug 2023
Reageer
F

Genieten bij Ginkelduin

We hebben weer een heel fijn weekend mogen beleven deze zomer op Ginkelduin. De plaatsen zijn erg ruim en daar genieten wij intens van. Het sanitair is prive en ook gewoon nieuw, heel mooi. De omgeving is ook fijn als je van wandelen en fietsen houdt. Er is erg veel moois om te ontdekken en daarom komen we ook graag snel terug om het zelf weer met eigen ogen te mogen aanschouwen.

Familie snel 29 aug 2023
Reageer
W

Leuke vakantie heerlijk geslapen

We waren gewoon effe toe aan vakantie en kwamen toen het Panorama huisje tegen en die hebben we toen snel geboekt. Toen zagen we ineens veel negatieve berichten en hebben het toen snel om kunnen boeken naar 'gerestyled' Dartheide huisje. Bij aankomst zag het er fris en modern uit, leuke plek en gewoon sfeervol en gezellig. Wat fijn was, was ook dat de bedden nieuw waren en dat nodigde uit om lekker op tijd te slapen en dat sliep echt wel heerlijk. Park gewoon in orde, zwembad wel wat klein maar goed, een tip die we hebben is dat er een ventilatierooster gewenst is.

Wouter en co 20 aug 2023
Reageer
S

Autovrij maar waarom...

We komen al enkele jaren op dit park, alleen is het verschil dat het nu ineens autovrij is. Maar waarom snappen we niet. Je moet iedere keer een heel eind lopen en het is chaos bij aankomst. Dit vinden we wel heel jammer. We hebben jonge kinderen en dan is het een heel gedoe om elke keer naar de auto te lopen met ze. Jammer maar wij komen niet meer terug hierdoor.

S Noord 11 aug 2023
Reageer
F

Dikke aanrader

Dit is gewoon fantastisch. Het is een groot en ruim park. Het binnenzwembad was niet heel groot, het zwembad binnen ook niet, alleen bij een weekje vrij hoeven we daar niet over te zeuren. Alle luxe die we hebben is mooi meegenomen en dat geldt ook voor de kinderen. Medewerkers zijn erg vriendelijk, animatie voor de kinderen is goed en de winkel die op de camping is heeft alles wat je nodig hebt, ruim assortiment en niet te duur. Wel lang wandelen naar de parkeerplaats, niet ideaal met vuilniszakken bijvoorbeeld. Voordeel is wel dat de kinderen fijn kunnen spelen zonder uit te hoeven kijken voor de autos.

Freek van Ingen 1 jul 2023
Reageer
M

Persoonlijk niet aardig

We zijn met het gezin een week naar de camping gegaan. De kinderen vinden het tennissen leuk en wilden om 9u graag tennissen. Om half 10 was hij nog niet open, dus naar de receptie gelopen en gevraagd of de baan open mocht. Niets gebeurde er na een kwartier nog een keer gevraagd. Na een half uur kwam er een man met de sleutel, erg onvriendelijk. Hij was aan de telefoon en zei niets tegen ons. We hebben hem erop aangesproken maar hij belde gewoon door…

Michelle 14 aug 2022
Reageer
R

Geweldig wel een paar tips

We hebben hier al vaker een fijne vakantie gehad. Ook dit jaar weer, alleen toch wel een paar puntjes of tips net hoe je het wil zien. Er stonden bijvoorbeeld veel mensen in de bediening, maar de baas was erg chagrijnig. Kinderen wilden bij het zwembad veel spelen en er waren meer glijbanen vrij, alleen die werden niet geplaatst. Kinderen willen lekker spelen in de vakantie, de optie was er maar werd niets mee gedaan. Verder wel een fijn verblijf gehad, fijne omgeving en bij de receptie aardige mensen. We komen dan ook wel terug, maar hopen wel dat ze wat doen met onze punten zodat het voor iedereen leuk blijft.

Ronald van B. 11 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Leersum.

Over Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is gelegen te Scherpenzeelseweg 543 in Leersum, in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het park beslaat bijna 95 hectare aan prachtige natuur, waaronder bossen, heide en zandverstuivingen. Het is uniek gepositioneerd in de 'Stichtse Lustwarande', een gebied bekend om zijn meer dan honderd koninklijke landgoederen met prachtige tuinen, en dichtbij het 'stilste plekje van Nederland'. Het park biedt verschillende accommodatietypes, waaronder vakantiehuizen, chalets en ingerichte tenten, geschikt voor uiteenlopende groepsgroottes. Sommige van deze accommodaties staan huisdieren toe. Het park beschikt over faciliteiten zoals een restaurant, een bowlingbaan en binnen- en buitenzwembaden, waardoor er geen gebrek is aan vermaak. Er zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten voor kinderen en tieners. Voor kampeerliefhebbers zijn er ruime, zonnige kampeervelden omringd door prachtige bomen. Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is ook toegewijd aan duurzaamheid, zoals blijkt uit hun Green Key-certificering in de categorie zilver. Dit internationale keurmerk erkent duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdssector. Het park stimuleert gasten om bij te dragen aan duurzaamheid door bewust om te gaan met energie, water en afval. De locatie van het park maakt het een aantrekkelijke bestemming voor natuurliefhebbers. Gasten kunnen direct vanuit het park de natuur in wandelen of fietsen, waarbij ze kunnen genieten van de rijke flora en fauna. Het Utrechtse Heuvelruggebied is populair onder fiets- en wandelliefhebbers en staat bekend om zijn rust en schoonheid.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Leersum, Utrecht
  • https://www.molecaten.nl/landgoed-ginkelduin
  • landgoedginkelduin@molecaten.nl