Molecaten Park Hoogduin

Molecaten Park Hoogduin

3.2 reviewscore • 5 reviews
A

Aanrader en top locatie

Het is een fijne plek om lekker vakantie te vieren met het gezin en ook aan de kinderen is volop gedacht. De camping zelf is ook mooi en het sanitair is ook netjes, ook voor kinderen zijn er aangepaste voorzieningen wat heel fijn is. Spelen kunnen ze er ook volop in de speeltuinen die er voor zijn ontwikkeld en binnen kunnen ze ook spelen in een ballenbak wat ook weer fijn is.

Iedereen is heel erg vriendelijk en denkt mee. Het ligt ook lekker centraal en we komen dan ook snel weer terug om hier lekker vakantie te mogen vieren met ons hele gezin.

Annette 24 sep 2023
Reageer
S

Ligging oke verder veel tips

De ligging van Molecaten Park Hoogduin kan ik alleen maar goed noemen. Het ziet er allemaal ook erg mooi uit. Wel jammer is het wel dat er voor de kinderen niet veel te doen is, er is weinig animatie en ik had wel verwacht dat er wat meer te doen zou zijn. We hebben ook een winkeltje ofzo op het terrein wil gemist, en terras was er ook niet om wat te eten of te drinken, dit hoort voor ons wel echt bij het vakantie gevoel. Wie weet gaan ze daar wat mee doen, nu een gemiste kans!

Stefan 3 jan 2024
Reageer
F

Wij zijn tevreden maar horen anders

We hebben dit jaar zelf wel een fijn verblijf gehad, het was een mooie plaats alleen hebben we van anderen gehoord dat de plekken waar honden toe zijn gestaan niet goed zijn. Hoe en waarom weet ik niet maar dit hebben we in de wandelgangen gehoord. Zelf zijn we wel tevreden over onze periode hier bij Molecaten Park Hoogduin. Het nieuwe sanitair is ook zeker goed, lekker een eindje wandelen naar het terras en dan daar wat drinken is ook goed te doen. In de ochtend ook lekkere broodjes.

Familie V 19 sep 2023
Reageer
E

Tegenvaller

In totaal zijn wij al meer dan dertig jaar aan het kamperen en we weten dan ook al veel van wat we zoal kunnen verwachten op een kamping. We zijn alleen wel erg geschrokken van de sfeer op Molecaten Park Hoogduin. Allemaal slechte velden en als je honden hebt dan moet je op een veld staan met modder en rotzooi. Je kunt voor 5 uur ook geen frietjes krijgen en moet gewon lang wachten op eten en drinken dat noem ikgeen goede service. De douchen zijn ook niet even fris, het ruikt er gewoon naar riolering en daar zijn we tog zeker wel van geschrokken.

Erica 27 jul 2023
Reageer
F

Geen sfeer

Kamperen moet leuk zijn maar dat heb ik hier niet zo mogen ervaren helaas. Normaal zijn er veel mensen, gezelligheid en geniet je van de sfeer, maar hier was gewoon geen sfeer. Het was gewoon zowat kil te noemen. Geen terrasje, slechte staanplaats en het stinkt er vreselijk met name bij de douchen, dit is een reden om niet meer terug te komen hier. Elke euro die je hier uit gaat geven is er een teveel.

Frits 17 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Cadzand.

Over Molecaten Park Hoogduin

Molecaten Park Hoogduin is gelegen te Zwartepolderweg 1 in Cadzand. Het park ligt direct achter een hoog duin, waardoor gasten na een korte klim een prachtig panoramisch uitzicht hebben over het Zeeuwse landschap, schilderachtige dorpjes, en een uitgestrekt strand dat tot de schoonste van Nederland behoort. Het park biedt verschillende verblijfsopties. Gasten kunnen kiezen voor kamperen op comfortabele kampeerplaatsen, verblijven in stijlvol vormgegeven kampeercabines, of kiezen voor chalets met veranda's die comfort en kampeergevoel combineren. Voor een onvergetelijke strandvakantie zijn er unieke strandhuisjes beschikbaar, direct op het strand, met een fenomenaal uitzicht op de zee. Huisdieren zijn toegestaan op speciale huisdiervelden en in bijna alle huuraccommodaties. Activiteiten en faciliteiten op het park zijn afgestemd op een verscheidenheid aan gasten. Kinderen kunnen genieten van de duinen en het strand als een groot speelparadijs, terwijl volwassenen zich kunnen ontspannen of actief kunnen zijn met wandelen en (kite)surfen. Het park is ideaal gelegen voor last-minute uitstapjes naar zee of voor het plannen van vakanties tijdens de schoolvakanties. Molecaten Park Hoogduin vormt een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving, waaronder het nabijgelegen Brugge en Knokke, of voor het genieten van activiteiten zoals fietsen door de regio, bezoeken aan musea of nabijgelegen steden, en het einde van de dag ontspannen op een terras in de lentezon.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Cadzand, Zeeland
  • https://www.molecaten.nl/hoogduin
  • hoogduin@molecaten.nl