Molecaten Park De Leemkule

Molecaten Park De Leemkule

3.8 reviewscore • 5 reviews
G

Prima vakantie, wel wat verbeterpunten

We zijn met oud en nieuw eens een lang weekend weggaan en zijn toen hier beland. Het was wel de moeite waard, we hebben gekozen voor het huisje Buitengoed. Het was alleen jammer dat het internet af en toe wat bleef haperen. De aankomsttijd mag wel wat vroeger en het uitchecken wat later. Maar goed we hebben ons aan de regels te houden.

Het huisje is wel fijn, alleen jammer dat er geen dubbel glas is. Er kwam dus veel geluid doorheen. Een mooi bosrijk gebied wat heerlijk is en we komen daarom ook in september weer terug en dat hebben we al geboekt.

Gerry 5 jan 2024
Reageer
J

Allemaal best oud, of ja gedateerd

Toen ik aankwam viel het me al op, het zag er allemaal best wel oud uit en toen ik beter ging kijken was dat ook wel zo. De vloer is echt koud, bij het bed waren geen lampjes en het is enkel glas, dit is ook erg fris en er was nauwelijks kastruimte, dit is gewoon geen fijn verblijf zo. De fietsen kunnen niet in een schuurtje en de wifi is erg duur als je die wil gebruiken en dat je daarvoor moet betalen dat is gewoon niet echt van deze tijd vinden wij.

Janneke 27 dec 2023
Reageer
J

Prima bungalow mooie bestemming

Het was met een paar pubers een prima verblijf hier. Ze willen goed internet en dat is het enige wat voor die twee van belang is en dat was hier goed geregeld. Soms viel het even weg, maar goed we kunnen een hotspot maken en dat kunnen ze toch even vooruit. We hebben een lekker vrije plek gehad, het terras wat overdekt is is zeker een aanrader. Alles netjes en ruim ingericht, slapen was ook goed te doen matrassen waren lekker zacht. Brood was ook op tijd te halen, maar niet echt als je uit wilde slapen, maar goed we hebben vakantie en passen ons aan en komen snel terug.

Jochem M 23 feb 2023
Reageer
G

Veel herrie met oud en nieuw, wel een mooie plek

Het huisje is echt meer dan de moeite waard, alleen is het zo jammer dat er met oud en nieuw erg veel lawaai is. Dit had ik dan ook zeker niet verwachten. Buiten het park was er dan ook veel carbid schieten en dat hadden ze vooraf misschien wel mogen aangeven bij het boeken want niet iedereen is zich daar van bewust. Op het park kwamen ook veel mensen samen en die maakten ook veel herrie zo bij elkaar. Daar mogen ze wel wat meer op controleren en actie op ondernemen, het park verder is prima, huisjes ook en daar hebbenw e niks op aan te merken.

Gonny 31 dec 2022
Reageer
P

Prima sanitair ook

Het is een camping die gewoon echt te vinden is in de bossen en daar vind je ook ruimte kampeerplaatsen en daar doe ik het graag voor. Je hebt ongeveer negen plaatsen per pleintje of hoe je het ook wil noemen. In het midden kunnen de kinderen dan ook elke keer spelen. Het sanitair moet ook goed schoon zijn vind ik dat is wel van groot belang en het was ook goed schoon en blijven ze ook goed onderhouden. Zwembad binnen is ook de moeite waard en het restaurant is ook een aanrader. Omgeving is ook mooi en daar houd ik wel van.

Peter M 12 dec 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Hattem.

Over Molecaten Park De Leemkule

Molecaten Park De Leemkule is gelegen te Leemkuilen 6 in Hattem en is een sfeervol vakantiepark dat zich in een rustieke en natuurrijke omgeving bevindt. Dit park is bijzonder vanwege de ligging in de noordoostelijke hoek van de Veluwe, omgeven door naald- en loofbossen bewoond door reeën en wilde zwijnen. De aanwezigheid van deze natuurlijke omgeving maakt het een ideale locatie voor natuurliefhebbers. Het park biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder zowel grote als kleine vakantiehuizen en ruime, autovrije kampeervelden. Deze velden zijn voorzien van pipowagens, campinghutten, comfortplaatsen geschikt voor lange kampeerarrangementen, seizoenplaatsen en vaste staanplaatsen, allemaal omringd door prachtige bomen. Huisdieren zijn toegestaan in bepaalde types vakantiehuizen, maar niet op de camping zelf. Gasten kunnen genieten van diverse faciliteiten, waaronder een restaurant en verschillende recreatiemogelijkheden zoals fiets- en wandelpaden door de Veluwe. Het park biedt ook speciale kortingen aan voor vroege boekers en organiseert activiteiten tijdens de schoolvakanties, waaronder de Paasvakantie en de voorjaarsvakantie. De nabijheid van het Landgoed Molecaten geeft het park een unieke en rustieke sfeer. Gasten kunnen ook de nabijgelegen Hanzesteden verkennen om de lokale cultuur en geschiedenis te ervaren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hattem, Gelderland
  • https://www.molecaten.nl/de-leemkule
  • deleemkule@molecaten.nl