Molecaten Park De Koerberg

Molecaten Park De Koerberg

3.8 reviewscore • 5 reviews
F

Fijn zwembad top camping

Het park is gewoon niets op aan te merken, wij hebben er gewoon echt drie hele mooie weken beleefd en met name het zwembad hebben we volop gebruikt. Dit was echt relaxen. Daarnaast is wandelen hier meer dan de moeite waard want dat kan hier in de omgeving ook heel goed. Fietsen in de regio huren kan heel goed en dan gewoon lekker samen erop uit. We hebben ons hondje meegenomen en dat was prima in de caravan. Het was rustig en ruim en we weten zeker dat we hier snel terug gaan keren en dat kan prima voor een aantal weken aan een stuk

Fam van Doren 25 aug 2023
Reageer
T

Zo jammer dit

Ik wilde graag lekker vakantie vieren bij Molecaten Park De Koerberg en toen ik eenmaal aankwam viel me echt wel op dat er veel arbeidsmigranten waren en daar hebben ze vooraf niets over doorgegeven. We hebben 4 nachten gewoon niet kunnen slapen omdat er tot 3 uur in de nacht harde geluiden waren. We hadden het huisje Goudhaan en dat was erg sober ook moest het wel op worden geknapt. We komen zo niet terug hoor, te veel gedoe en zonde van ons geld.

Ton 15 sep 2023
Reageer
R

Zeker weten dat we teruggaan naar de Koerberg

Het park is erg fijn en mooi, maar ook lekker ruim. Het zwembad is meer dan een aanrader, want dit is echt een moment om lekker tot rust te komen en daar was ik ook wel aan toe na een jaar hard werken. Deze keer hadden we Huisje Goudhaan en het was echt mooi schoon. Restaurant was wel wat eenvoudig, maar prima om te eten. We zijn ook de omgeving gaan verkennen en toen uiteten gegaan. Er is overal veel te doen en de mensen zijn vriendelijk en bij de receptie helpen ze je goed opweg als je vragen hebt.

Rianne 26 aug 2023
Reageer
L

Topper Molecaten Park De Koerberg

Wat een heerlijk verblijf heb ik ervaren bij Molecaten Park De Koerberg. Ik zal hier dan ook volgend jaar zeker weer terugkeren. Ik kan alleen maar vol lof over het park spreken, alles mooi schoon, de mensen zijn heel aardig en je wordt heel gastvrij ontvangen.

Als er wat is staan ze meteen voor je klaar en het is gewoon genieten, zwembad is een top locatie en dat is gewoon echt relaxen. Wandelen en fietsen heb ik ook veel gedaan want daar is de omgeving echt voor bedoeld. Lekker uiteten in de regio af en toe en dan heb je net als ik een top vakantie.

Lola 14 aug 2022
Reageer
F

En weer geboekt

We kwamen aan bij de receptie en dat was al meteen een goede binnenkomer. De mensen zijn erg vriendelijk, ze leggen alles goed uit en denken goed mee. Het park bevindt zich ook op een mooie locatie en ik zal hier snel weer terugkeren. Het is nu onze tweede keer. Voor kleinere kinderen ook een prima animatieteam en die mensen doen het ook echt met plezier. Bij het zwembad genoeg stoelen en ligstoelen voor iedereen, snackbar ook goed geregeld. Ik zou het aan willen bevelen want het is de moeite waard om als je rust wil om hier vakantie te vieren.

Familie Verhagen 10 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Heerde.

Over Molecaten Park De Koerberg

Molecaten Park De Koerberg is gelegen te Koerbergseweg 4-I in Heerde. Het is een aantrekkelijk vakantiepark dat zich kenmerkt door zijn prachtige locatie nabij natuur- en heidegebieden zoals het Zwolse bos, de Renderklippen en de Dellen. Het park biedt een breed scala aan verblijfsmogelijkheden, waaronder kampeerplaatsen voor tenten en (sta)caravans, evenals comfortabele huuraccommodaties zoals kampeer cabins, ingerichte tenten, luxe chalets en vakantiehuisjes. Een van de grote trekpleisters van het park is de nabijheid van de Veluwe, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van de natuurlijke omgeving. Dit biedt talloze mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Daarnaast kunnen gasten in het park genieten van fijne faciliteiten, waaronder een buitenzwembad en een bowlingbaan. Huisdieren zijn toegestaan bij het kamperen en in bijna alle huuraccommodaties, wat het park ideaal maakt voor dierenliefhebbers. Molecaten Park De Koerberg zet zich ook in voor duurzaamheid, wat blijkt uit de Green Key-certificering in de categorie zilver. Dit houdt in dat het park zich inzet voor milieubescherming zonder dat dit ten koste gaat van comfort en kwaliteit voor de gasten. Gasten worden aangemoedigd om actief bij te dragen aan duurzaamheid door bijvoorbeeld afval te scheiden en energie- en waterbesparende maatregelen te nemen. Barbecueën is toegestaan op het park, tenzij er een tijdelijk verbod is vanwege natuurbrandgevaar bij langdurige droogte. Er zijn regels voor het garanderen van de brandveiligheid, zoals het verbod op het gebruik van vloeibare aanstekers en het maken van open vuur. Bezoekers kunnen hun bezoekers registreren bij de receptie, en dagbezoekers hebben geen toegang tot het buitenzwembad.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Heerde, Gelderland
  • https://www.molecaten.nl/de-koerberg
  • dekoerberg@molecaten.nl