Miss Amber

Miss Amber

4.3 reviewscore • 4 reviews
F

Miss Amber webshop

Ik heb een keer wat gekocht via de webshop van Miss Amber en ik moet zeggen dat ik de artikelen iets aan de dure kant vind. Maar ik heb wel enorm veel respect voor zo’n jong meisje, die maar mooi even een bloeiend eigen bedrijfje op poten zet heel erg knap! En het shirt dat ik er heb gekocht heb ik wel erg vaak aan, dus wat dat betreft was het het geld wel waard.

Fleur 2 mei 2020
Reageer
R

Miss Amber duur maar leuk

Ik vind de kledinglijn van Miss Amber best aan de dure kant, helemaal omdat het een vrij eenvoudige collectie is.

Maar aan de andere kant vind ik de teksten die er op staan weer super leuk en ook dat het door een meisje is opgericht die nog op de middelbare school zit hoe knap is dat! Dus dat hoeft het aantal sterren wel weer wat op naar een ruim voldoende wat mij betreft

Roos 9 jan 2020
Reageer
I

Miss Amber leuk concept

Leuk bedrijfje opgestart door een jongedame (zag ik in een facebook filmpje). Je kan shirts en sweaters kopen met een tekst erop, je kan ook zelf teksten of afbeeldingen aanleveren. Leuk en prima concept. Amber zei in het filmpje dat ze dit liever deed dan een krantenwijkje, groot gelijk.

Ilona 21 aug 2019
Reageer
L

Beoordeling Miss Amber

Ik kwam door middel van een advertentie op de website van dit meisje, het blijkt gewoon dat dit een meisje van middelbare school leeftijd is die dit bedrijf helemaal in haar eentje opstart.
Daar heb ik als volwassen vrouw ontzettend veel respect voor.
Toen besloot ik ook om haar kleding een kans te geven, het is inmiddels niet duur wat ze er voor vraagt en daarbij gun ik het haar ook van harte.
Wat bleek nou, de kleding was van perfecte kwaliteit en de teksten vind ik hartstikke leuk!
Je kunt zelfs kleding personaliseren met eigen teksten, dus ontzettend leuk om cadeau te doen.
Echt een aanrader voor anderen en al helemaal als je weet dat dit bedrijf door zo’n jong meisje is opgestart, heel erg knap!

Lisa 19 aug 2019
Reageer
Beste mode en fashionwinkels

Dit zijn de beste mode en fashionwinkels van maart 2023.

Over Miss Amber