Minicamping Falkenborg

Minicamping Falkenborg

4.4 reviewscore • 8 reviews
M

Relaxen maar

Tijd om weer even er tussenuit te gaan we houden gewoon van vakantie vieren. nu zijn we naar minicamping Falkenborg geweest. Zo gastvrij hebben we het nog niet op veel plaatsen mogen ervaren. Een ijsje kostte gewoon maar 50 cent, dat is toch zo wat gratis.. nou die hebben we dan ook even genoeg op. Mooie ligging en sanitair schoon. Het strand en water waren voor de kinderen de moeite waard en ze vragen al wanneer we teruggaan, nou volgend jaar zeker! Zo fijn als iedereen het naar zijn zin heeft en weer terug wil en aftellen maar.

Marleen A 24 aug 2023
Reageer
M

Intens genieten

Dit was een vakantie om niet snel te vergeten, we zijn dit keer namelijk met twee grote gezinnen geweest en dan een paar nachten. In totaal waren er vijf kinderen bij en die hebben zich echt goed vermaakt bij minicamping Falkenborg.

We hebben ze amper gezien en zo hebben wij ook lekker bij kunnen praten met zijn allen. Kids mochten zwemmen, spelen in het zand en hebben beestjes mogen vangen en mogen varen. Spelen met de skelters en nog zovele meer, ze zijn er nog continu mee bezig zo vol zitten ze ervan.

Maartje 11 jul 2023
Reageer
a

Plek geweldig

Een vakantie is een moment waar we elke keer weer naar uitkijken en dat was nu ook wel echt beloond. We hadden het echt nodig en toen we hier aan kwamen rijden zagen wij dat het echt uniek te noemen is. Zwemmen, bootjes om te varen, klimmen en dan voor kids een eigen speeltuin, het is echt zo leuk dat er hier overal aan is gedacht. Alles is gewoon top geregeld en wij willen samen met de kinderen snel weer gaan genieten bij minicamping Falkenborg.

ah 9 jun 2023
Reageer
P

Pinkster vakantie

Wat een lieve eigenaren hebben we mogen leren kennen tijdens ons verblijf hier met pinksteren. We hebben een mooie plek gekregen op de camping lekker in het zonnetje en ook een erg ruime plaats. Er was genoeg elektra en water en de punten zijn goed verdeeld. Fietsen en wandelen is hier ook goed te doen, zoveel mooie routes. We hebben tijd tekort om alles te ontdekken en daarom willen we ook snel terug hier.

Peter en aanhang 2 jun 2023
Reageer
J

Landelijk

Als je van landelijk houd dan is het hier de beste manier om vakantie te vieren. het is er verzorgd en alles is gewoon echt schoon. Kinderen vermaken zich hier ook je hoeft niet eens elke dag weg om ze bezig te houden. Genoeg mogelijkheden om de hele dag lekker te spelen en dat is voor ouders ook fijn. We zijn ook tot rust gekomen en komen aan het eind van het jaar weer terug maar dan met de hele familie.

Jaap 2 jun 2023
Reageer
p

fijne momenten

Je hebt niet overal een ruime plek op een camping maar hier wel. We hebben van de safaritent gebruik mogen maken en dit was echt top geregeld. Gewoon een hele ruime tent, maar ook heel modern en gezellig. We hebben echt nergens op misgepakt. Voor de kinderen is er heel veel om te doen en ook zijn er lekkere streek producten om te kopen en die hebben we in de avond ook erbij gepakt. Alleen maar fijne momenten hier en dat worden herinneringen en volgend jaar gaan we weer nieuwe maken hier.

paula 29 mei 2023
Reageer
F

Lekkere ijsjes

We zijn dol op de visvijver en de kids ook en daarom willen ze hier zo graag naar toe. nou een aanrader want ook dit jaar was het weer een succes. Alles is nog steeds super schoon en lieve mensen om je heen hier. De ijsjes waren er ook weer lekker goedkoop en lekker en zeker met de warmte vliegen ze er doorheen. De kids willen terug en wij ook, hopelijk dit jaar nog een keer.

Fam B 24 jul 2022
Reageer
F

Voor kids super

Op de camping moet het sanitair van ons wel schoon zijn en moeten de kinderen zich ook op het terrein zelf kunnen vermaken. Nou we mogen niet klagen want bij minicamping Falkenborg was het allemaal in orde. Jammer dat er alleen wel wat drukte was van een groep die er was. Verder hebben we wel kunnen genieten en de kinderen hebben het leuk gehad en dan genieten wij ook mee.

Fam Z 30 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Beltrum.

Over Minicamping Falkenborg

Minicamping Falkenborg is gelegen te Waterdijk 5 in Beltrum. Deze camping is speciaal ontworpen voor gasten die genieten van de natuur en rust. Het biedt ruime, zonnige plaatsen in een bosrijke omgeving, ver weg van drukke wegen of spoorlijnen. De camping profileert zich als een plek waar zowel jong als oud zich thuis voelt, met de mogelijkheid om eigen avonturen te beleven. Gasten kunnen een vlot bouwen en testen op de grote vis- en zwemvijver, een rondje varen om het eilandje, of zich uitleven op de trampoline en speeltoestellen. Falkenborg ligt in een prachtig natuurgebied, waardoor het een ideale locatie is voor liefhebbers van fietsen en wandelen. Er zijn talrijke fiets- en wandelroutes die leiden langs de mooiste plekken die de Achterhoek te bieden heeft. Voor degenen die na een fietstocht nog energie over hebben, is er een volleybalveld en een Jeu de Boules-baan om te genieten van wat lichte sportieve activiteiten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beltrum, Gelderland
  • https://www.falkenborg.nl
  • info@falkenborg.nl