Margriet

Margriet

3.5 reviewscore • 2 reviews
J

Margriet saaie magazine

Ik heb nooit gesnapt wat mensen leuk vinden aan de Margriet. Mijn moeder las dit blad altijd toen ze nog leefde, maar zelfs toen vond ik het al niets aan. Mijn moeder daarentegen vond het blad geweldig, de huis tuin en keukendingetjes die hier in stonden gingen er bij haar als pap in. Waarom heb ik nooit echt gesnapt. Ik ben ook niet zo’n huiselijk type als dat zij altijd was, misschien dat het daardoor komt. Voor Nijboer het in ieder geval niets, ik heb liever een iets spannender blad.

Janny 17 jul 2020
Reageer
G

Vrouwenblad

Eerder vond ik de Margriet altijd een blad voor oude vrouwen, mijn moeder en mijn oma lazen dit blad namelijk altijd vandaar mijn associatie.
Maar inmiddels heb ik zelf ook een respectabele leeftijd bereikt en kan ik me dus schijnbaar tot deze categorie rekenen, want ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik de Margriet meeneem vanuit de supermarkt.
Ik vind dit een heel leuk en interessant blad, waar veel mooie spullen in staan of waar je leuke ideeën kunt opdoen.
Ik heb laatst zelfs al gekeken naar wat het zou kosten als ik hier een abonnement voor zou afsluiten en vergeleken met wat ik er nu voor uitgeef in de supermarkt kan dat best wel uit.
Wie weet krijg ik voor kerst oid wel 'blad cadeau' dat zou voor mij leuk zijn.

Gerda 10 jul 2020
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van april 2023.

Over Margriet