Restaurant

Mac Donalds

Meerdere locaties

6 reviews
33% positief
17% neutraal
50% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (6)

 • Maureen

  Verkeerde bestelling

  Vandaag ben ik door de MacDrive gereden om een menu voor mij en mijn partner op te halen. Eenmaal thuis aangekomen zag ik dat er twee fouten gemaakt waren. Ten eerste was ons drinken niet de grote variant, dit had ik wel besteld en hier heb ik ook voor betaalt en ten tweede had ik een double quarter pounder zonder bacon besteld en in plaats daarvan heb ik een mac chicken gekregen. Op zich was dit best lekker, maar dit is natuurlijk niet wat ik had bestelt en hetgene dat ik had besteld en voor heb betaalt was ook nog eens veel duurder dan wat we daadwerkelijk hebben gekregen. Daarbij, als ik zin had in kip dan was ik wel naar de KFC gereden in plaats van de MacDonald's.

  Maureen 18 jul 2020

 • Harry

  Kortingsbonnen niet willen aannemen

  Van de week een foldertje van de Mac donalds in de brievenbus met allemaal verschillende aanbiedingen erop. Helemaal top, wij naar de Mac Donalds door de drive-in en twee Big Mac menu's besteld. Eenmaal bij het raampje aangekomen om te betalen beweerde de mevrouw achter de kassa dat zij onze kortingsbonnen ( DIE GELDIG ZIJN TOT 31-12-2020 ) niet aan kon nemen en wij het huidige bedrag moesten betalen. Toen wij haar wezen op de geldige datum en haar vroegen waarom de actie dan niet geldt, gaf zij aan dat ALLEEN de Big Mac actie niet gold maar hier geen reden voor was. Het was een onduidelijk verhaal en ze bood haar excuses aan ( ik begrijp natuurlijk zelf ook dat de mevrouw achter de kassa niet bepaald welke acties er ineens geschrapt worden ) maar ik zou toch wel heel graag willen weten waarom ik in vredesnaam kortings bonnen in de brievenbus krijg die ik vervolgens dezelfde week niet meer kan gebruiken en dus de volle mep mocht betalen

  Harry 2 jul 2020

 • Niels

  Quarantaine macdonalds

  Nu de hele lockdown al ruim 2 maanden duurt komt dat zelf koken me wel een beetje de neus uit. Lang leve thuisbezorgd en macdonalds! Je moet bij de Mac wel door de macdrive, maar dat vind ik prima. Het was super druk toen ik daar was, maar een big tasty heeft mij nog nooit zo lekker gesmaakt als toen! En straks in de zomer weer lekker ijsjes en milkshakes van de macdonalds, ik kijk er nu al naar uit.

  Niels 22 mei 2020

 • Nico

  Mac Donalds taaie broodjes

  Kinderen zijn altijd helemaal weg van de Mac Donalds, ikzelf snap dit niet.
  De ijsjes, Macflurry's enzo, vind ik lekker, maar daar houdt het dan ook wel bij op.
  De patat is veel te zout en te dun, geef mij maar van die lekkere flaamse frieten.
  En dan heb je die gore hamburgers die veel te droog zijn en de broodjes die hartstikke taai en klef zijn.
  Om nog maar te zwijgen over de salades, als ik een salade zou willen dan zou ik niet naar een fastfoodketen gaan.

  Nico 7 mei 2020

 • Mick

  Macdonalds bezorgen

  Veel restaurants en andere horeca ondernemingen gaan nu bezorgen in de hoop dat ze minder inkomsten mislopen. De Macdonalds doet dit tot nu toe nog niet, ten minste die bij ons in de buurt niet, natuurlijk ook omdat zij gewoon nog de macdrive hebben waar mensen doorheen kunnen gaan. Ik hoop echt dat de mac ook gaat bezorgen, dan bestel ik hier regelmatig wat, ik ben echt verslaafd aan hun eten. Terwijl het niet eens bijzonder eten is of lekkerder dan de gewone snackbar, toch is dit echt mijn guilty pleasure.

  Mick 10 apr 2020

 • Martin

  Mac Donalds in december

  Yves, het is bijna weer december en dan heeft de Mac altijd hun eigen advent kalender met speciale aanbiedingen voor die maand erop.
  Iedere dag is er dan iets anders spot goedkoop en die maand kom ik altijd meer bij de Mac dan me lief is maar ik kan het simpelweg niet laten.
  Op deze manier probeer ik daar ook vaak andere dingen dan wat ik normaal gesproken zou kiezen en dit pakt soms erg goed uit en dan heb ik weer tijdelijk een nieuw favoriet gerecht daar.
  Dus mensen ga eens op Google kijken want daar staat de december kalender van de Mac Donalds wel op, echt een goede tip als je het mij vraagt.

  Martin 27 nov 2019