Reviews (3)

 • Simone

  Loetje bega burger

  Mijn man is helemaal gek van steak en alles wat je bij Loetje kunt krijgen, ik daarentegen ben vegetariër, niet echt de ideale combinatie met Loetje.
  Maar wij hebben hier dus gisteren gegeten en toen heb ik een bega burger gekozen, deze was echt verrassend lekker!
  Wel bleven er veel veel stukjes tussen mijn tanden zitten, wat een klein nadeel was maar de smaak was echt heel erg goed!
  Ook de bijgerechten waren erg lekker en vers.
  Het enige kleine nadeel was dat mijn man niet heel erg vol zat na tijd, maar hij is dan ook erg groot en gewend aan grote maaltijden.

  Simone 14 jul 2020

 • Paul

  Loetje restaurant

  Je hoort altijd van iedereen dat je naar Loetje toe moet voor het beste en lekkerste biefstukje van heel Nederland en dat is ook zo, maar toch vind ik dan dat je ze ook nog te kort doet.
  Want je hebt bij Loetje niet alleen heerlijke biefstukken met die voortreffelijke jus, het andere eten dat je hier kunt krijgen is minstens zo lekker.
  Dus mocht je niet van biefstuk houden, dan nog kun je hier hartstikke goed terecht voor een heerlijk diner.

  Paul 22 jan 2020

 • Gert

  Loetje biefstuk

  Ik dacht altijd dat mensen overdreven als ze het over de biefstukken van Loetje hadden en dat dit de lekkerste van het hele land zijn.
  Een biefstuk is een biefstuk dacht ik en als je die bereidt zoals jij dat lekker vindt dan is het altijd lekker.
  Totdat ik vorige maand zelf bij Loetje heb gegeten en hier hun biefstuk heb geproefd, sindsdien snap ik wat de mensen bedoelen.
  En het is niet voor niets dat zij in heel Nederland bekend zijn om hun heerlijke biefstukken, want dit zijn inderdaad de lekkersten die je ooit hebt geproefd of zult proeven.
  Wat hun geheim is weet ik niet, maar ze zijn werkelijk waar heerlijk!

  Gert 10 jan 2020