LINDA meiden

LINDA meiden

3.25/5.00 • 3 reviews
f

ronduit slecht

Op de inhoud van het blad heb ik niks aan te merken. Maar op de organisatie van het bedrijf en de klantenservice kan ik slechts negatief zijn. Om de haverklap krijg je een mail die niet naar je verstuurd had mogen worden, met daar achteraan een excuus mail. Antwoord op de mail die je zelf stuurt krijg je niet of pas na een paar maanden. Ik word al een tijd achterna gezeten met een rekening die niet voor mij is. Telefonisch is mij al meermaals bevestigd dat deze gestorneerd word maar toch blijf ik aanmaningen krijgen en mails met daarin tegenstrijdige info. Echt een barslechte service. Mijn advies: zoek lekker een ander blad uit en laat de linda meiden zo ver mogelijk links liggen.

fenna 26 okt 2021
Reageer
M

LINDA meiden en de gewone LINDA

Ik ben zelf lid van de gewone Linda. En mijn dochter wilde heel graag lid worden van de Linda meiden. Dit hebben we eerst niet gedaan en dit blad gewoon telkens in de winkel voor haar gekocht. Maar we zien dat ze dit blad iedere keer van voor tot achter uitleest, toen hebben we de keus toch gemaakt om een abonnement voor haar te nemen, dit is voordeliger dan het blad telkens in de winkel te kopen. Zelf vind ik het ook een leuk blad om te lezen, dus we wisselen ook nog wel eens om als we ons ‘eigen’ blad allebei uit hebben.

Moeder van L 30 jul 2020
Reageer
M

Linda meiden beoordeling

Mijn dochter heeft een abonnement op de LINDA meiden en is hier helemaal fan van. Ze kan altijd niet wachten tot de nieuwste variant uit is en binnen een dag heeft ze hem van voor tot achter uit gelezen.

Er staan ook hele interessante en nuttige artikels in vind ik en altijd leuke interviews, dat vindt zij vooral erg leuk. Zelf lees ik het blad ook wel eens en ik moet zeggen dat ik het ook best een leuk blad vind om te lezen. Niets mis mee en veel leuker dan de story of de privé en dergelijke.

Marloes 14 jul 2020
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van december 2022.

Over LINDA meiden
  • Nog niet geverifieerd