LINDA

LINDA

3.00/5.00 • 6 reviews
J

Linda magazine licht trouwe abonnee op

Ieder jaar bij de verlenging van het Linda abonnement wordt er door Linda magazine teveel geld van mijn rekening afgeschreven. De klantenservice is hopeloos te bereiken, meestal na een half uur in de wacht, als je mazzel hebt. Dit keer is er ongeoorloofd 125 euro extra afgeschreven, blijkt de verlenging 2 maanden te overlappen (en dus dubbel betaald). Ik vind het een leuk magazine maar de helpdesk en afhandeling zijn gewoonweg NIET servicegericht. Ik vind het oplichterij. BAH!

Jet 23 sep 2022
Reageer
J

Wat een bagger en hjypocrixy

Na 1,5 jaar geen woord over hoe de burger wordt voorgelogen en belazerd m.b.t. de zogenaamde coronacrisis. Hoe onze rechten op vrijheid worden ontnomen, enz. Je moet je diep schamen Linda, en bevestigt eigenlijk wwarom ik nog nooit een abonnement op een dergelijk blad heb gehad. So fake.......en zo niet echt met mensen begaan, Alleen maar materialistisch en absoluuut geen verbinding met mensen.

Jolanda 25 sep 2021
Reageer
D

Vandaag meerdere keren gebeld met de klantenservice van de Linda. Helaas krijg je de melding dat het druk is en na 15 minuten een bandje gehoord te hebben wordt de verbinding verbroken.
Dit geeft mij als klant geen goed gevoel.
Dit vind ik een gemiste kans. Een gesprek kan veel ophelderen, maar dat is nu niet mogelijk.

Dick 10 dec 2021
C

Linda magazine

De Linda is mijn favoriete magazine om te lezen. Het liefst koop ik die gelijk, zodra de nieuwste variant uit is. Een groot nadeel vind ik wel dat de Linda erg duur is en ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die dit geld niet over hebben voor een tijdschrift, want voor dit geld kun je ook een dag eten. Maar wat de Linda wel heeft, is dat het een dik magazine is. Dus je kunt er ook wel een poosje mee vooruit wanneer je deze hebt gekocht.

Cathrine 10 apr 2020
Reageer
J

Ik wordt echt onpasselijk van dit tijdschrift. Ik wil prostituee worden? En daar een programma aan wijden?

Jolanda 13 feb 2021
B

Blad cadeau

Laatst heb ik van een vriendin van mij als verjaardagscadeau een bon voor blad cadeau gekregen omdat zij weet hoe graag ik altijd de LINDA lees. Dus ik mag nu een jaar lang een abonnement hebben op dat blad en daar ben ik zo blij mee! Wat een super cadeau om te geven en te krijgen, dus voor iedereen die dit ook leuk vindt is het een absolute aanrader. Ik ga het zelf zeker onthouden als cadeau tip voor mijn familie en vrienden.

Bianca 28 dec 2019
Reageer
Y

Linda steeds commercieler

Ik vind de LINDA er de laatste tijd behoorlijk op achteruit gaan. Ik heb het idee dat dit tijdschrift ook steeds commerciëler wordt en dat bedoel ik dan ook niet als iets positiefs helaas. De interviews met bekende en onbekende Nederlanders blijven leuk en interessant, maar al die reclame tussendoor hoeft van mij echt niet. Het is een heel dik tijdschrift, maar wanneer je deze reclame eruit zou halen, dan is die denk ik al voor de helft dunner geworden.

Yvet 24 dec 2019
Reageer
K

Linda favoriete blad

Ik weet dat de meningen hier over verdeeld zijn, zoals dat meestal het geval is met bekende Nederlanders, maar ik vind Linda de Mol een topwijf. Lekker eerlijk en ze zegt gewoon waar het op staat, ook als het antwoord niet datgene is wat de mensen graag willen horen. Ze heeft volgens mij bakken vol met geld, maar voelt zich in mijn ogen niet boven de rest verheven. En dan vind ik ook nog eens dat ze onwijs getalenteerd is; ze bedenkt zelf films, ze acteert, ze presenteert en dan heeft ze ook nog eens een eigen magazine.

De LINDA magazine koop ik altijd als er een nieuwe uit is. Dit is absoluut mijn favoriete maandblad! Er staan altijd actuele zaken in, maar ook iedere keer een leuk interview met twee mensen en gewoon artikelen over de dingen die iedere vrouw meemaakt in haar leven. Leuke dingen maar ook onzekerheden. Het is gewoon een blad waar alles in besproken wordt en waar denk ik iedereen zich wel in herkent als ze dit blad leest.

Karin 21 dec 2019
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van december 2022.

Over LINDA
  • Nog niet geverifieerd