Limburgse Peel

Limburgse Peel

4.00/5.00 • 1 review
J

Kleinschalig Center Parcs

Ik ben van Center Parcs gewend dat het enorme parken zijn met van alles en nog wat te doen, ik vond dit park een stuk kleinschaliger. Er waren minder activiteiten en alles op het park was minder uitgebreid, dit vond ik zelf eerlijk gezegd een beetje jammer en een kleine tegenvaller.

Het huisje waar we in zaten vond ik top! Iedere dag werden er verse broodjes bezorgd, dat voelt voor mij echt als de ultieme luxe. Daar kan ik echt van genieten, die verwennerij. Ook de bedden etc. was goed, hier hadden we zeker niets over te klagen.

Verder zijn we nog een dagje naar Toverland geweest, dat was nog geen 10 minuten rijden. Hier heeft onze dochter de tijd van haar leven gehad, dus voor mensen die hier naartoe gaan is Toverland echt een dikke tip.

Jos 21 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van november 2022 in de omgeving van America.

Over Limburgse Peel

Center Parcs Limburgse Peel, gelegen aan Peelheideweg 25 te America is een vakantiepark waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen in het mooie Limburg. Het park kenmerkt zich door de rustige ligging en de grote bijliggende golfbaan. Tevens is er een Aqua Mundo met interactieve glijbaan en kinderbad. In de omgeving van het vakantiepark vind je Toverland en Nationaal Park de Groote Peel.

  • Nog niet geverifieerd
  • America, Limburg