Libelle

Libelle

3.75/5.00 • 3 reviews
A

Libelle tijdschrift

Je hoort het helemaal niet zo veel meer vind ik, mensen die nog een abonnement hebben op een tijdschrift, krant, of vakblad.
Ik krijg nog steeds dagelijks de krant in de brievenbus en dan heb ik het niet over de gratis krant, maar echt over een krant waar je voor betaalt.
En ook ben ik lid van de Libelle, dat is echt mijn ontspanmoment als die weer in de brievenbus ligt.

Ik vind het heerlijk om dan een kop koffie met wat lekkers erbij te pakken en me even terug te trekken en heerlijk de libelle te lezen.
Dit is echt een tijdschirft met van alles en nog wat hier in, van leuke interviews tot aan huis- tuin- en keukentips voor allerlei dingen.

En dan betaal ik graag een klein bedrag per maand voor zoiets waar ik zo veel plezier van heb.
Het is trouwens helemaal niet veel geld vind ik wat ik voor een abonnement voor de libelle betaal, volgens mij is het maar zo'n 15 euro per maand of misschien zelfs nog wel minder.

Alexis 6 sep 2020
Reageer
M

Libelle niet voor alle leeftijden

Er stond ik een artikel dat de Libelle een leuk tijdschrift is voor vrouwen van alle leeftijden, zelf kende ik dit blad nog niet en het zag er leuk uit. Dus ik heb er één meegenomen uit de supermarkt om te lezen, ze zijn best aan de prijzige kant trouwens, Thuis ben ik lekker, met een grote kop thee, op de bank neer geploft en heb ik de Libelle erbij gepakt. Hier was ik snel in uitgekeken, want wat een vreselijk blad is dit. Totaal niet voor alle leeftijden geschikt, zoals ik wel had gelezen. Het is meer voor vrouwen die ver voorbij hun pensioenleeftijd zijn en dan nog is het allemaal oudbollig wat er in staat.

Margriet 1 sep 2020
Reageer
R

Libelle vrouwen op leeftijd

Eerder las mijn moeder altijd de Libelle en toen vond ik het maar saai en voor oudjes, maar inmiddels ben ik zelf ook behoorlijk op leeftijd aan het raken en betrap ik mezelf er steeds vaker op dat ik het bod meeneem uit de supermarkt. Ik overweeg zelfs om hier een abonnement op te nemen. Dus wat ik eerder maar saai vond, vind ik nu leuk. Dus wat is er dan verandert, het blad of ikzelf.

Ria 19 jun 2020
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van december 2022.

Over Libelle
  • Nog niet geverifieerd