Landgoed 't Wildryck

Landgoed 't Wildryck

4.5 reviewscore • 4 reviews
A

Veel lopen en fietsen, heerlijk

Gelijk goed ontvangen door de vriendelijke medewerkers bij de receptiebalie. Hier zijn we vaker geweest om bijvoorbeeld fietsen te huren en alles was mogelijk en de medewerkers dachten goed mee met onze wensen. Was gelijk vanaf het park een fietsroute die we meermaals hebben gefietst dus dat was heerlijk. In de avond meerdere wandelingen gemaakt.

Anna 11 okt 2023
Reageer
S

Goed over na gedacht

Ze denken hier echt aan alles. Er was een noodsituatiekaart aanwezig in het huisje voor het geval er een bosbrand of andere calamiteit zou ontstaan. Ook zaten we in de kasten beschrijvingen hangen van hoe het koffiezetapparaat en oven werkt. Good thinking!

Sem 4 sep 2023
Reageer
L

Geweldig!

We zijn al 3 keer naar Landgoed 't Wildryck en het blijft gewoon elke keer weer goed. Hadden speciaal dit keer gevraagd of we een huisje konden huren aan de buitenkant van het park omdat je dan toch net wat meer rust hebt en op één ochtend zagen we zelfs een hertje in onze tuin dartelen, GEWELDIG. Dat is dus precies waarom we op deze locatie een huisje wilden huren, niet dat we dit hadden gedacht maar wauw! Op naar de 4e keer zal ik zeggen.

Lisa 23 apr 2023
Reageer
J

Het vakantiepark is fantastisch!

Het vakantiepark is fantastisch! De huisjes zijn prachtig en comfortabel. De ervaring kan wel verschillen afhankelijk van welk huisje je kiest. In het afgelopen jaar was ons verblijf niet helemaal fris en ook niet voldoende onderhouden. Ondanks alles, de vreugde blijft bestaan op Wildrijck.

Jesse 19 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Diever.

Over Landgoed 't Wildryck

Er zijn 4 reviews geschreven over Landgoed 't Wildryck op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Diever, Drenthe
  • https://www.landgoedwildryck.nl
  • info@wildryck.nl