Restaurant

La Place

Meerdere locaties

15 reviews
13% positief
20% neutraal
67% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (15)

  • Kim Bakker

    Geen reactie

    Na het indienen van een klacht wordt ik weg gewuifd en inmiddels bijna een jaar verder nog steeds geen reactie. Op
    Instagram wordt steeds benoemd nog even geduld te hebben maar zowel locatie Schiphol als het hoofdkantoor reageert niet op mijn mail of vragen. Slechte zaak!

    Bij binnenkomst moest ik mijn handen desinfecteren, wat er in het product zat weet ik niet maar mijn nieuwe zwarte shirt heeft bleek vlekken. La place reageert niet op mijn mail wat het verhaal alleen maar verdachter maakt!

    Kim Bakker 5 jan 2022

  • Burak

    Niet voor de koffie gaan

    Je besteld een grote cappucino en ze vullen het tot de helft. De helft die je in een “grote” krijgt, past helemaal in een kleine. Een kleine cappucino is letterlijk 3-4 keer slokjes. Schandalig. Voor koffie moet je zeker niet bij la place wezen. Zonde van je geld. Ik adviseer la place snel te veranderen want dit slaat nergens op

    Burak 12 dec 2021

  • H Snoerwang

    Erwtensoep

    Soep was koud of het zo uit de koelkast komt
    Ík hem een hap en komt er achter dat het koud is
    Ga terug wordt er dood leuk moet je even in de magnetron doen
    Ík vind het niet normaal dat je dat zelf moet doen
    Dus als je soep bij la place gaat eten kijk goed uit of het warm is

    H Snoerwang 14 nov 2021

  • Saartje79

    Discriminatie met QR code en ID

    Je mag er niet in mits je je QR code EN je ID laat zien. La place discrimineren de ongevaccineerden. Helaas La place Makro Duivendrecht! Jullie zijn nu een vaste klant armer, dat er MEER zullen gaan volgen en jullie uiteindelijk de tent noodgedwongen moeten gaan sluiten omdat jullie meegaan in deze poppenkast! Verwacht dan ook GEEN steun van de overheid, deze stoppen ze per 1 oktober dit jaar.

    Saartje79 29 sep 2021

  • Ikje

    Ongemotiveerd personeel

    Wachttijd van 30 min. Op la placebo Schiphol vertrek 1. De Enige reden was dat personeel het belangrijker vind ik met elkaar te kletsen ipv een kassa te openen. 8 man aan kletsen 1 kassa open. Nu begrijp ik waarom de prijzen zo hoog zijn. 3 euro voor een gevulde koek.
    Zeer slechte service, sluiten die tent

    Ikje 3 sep 2021

  • Tine Boeve

    Dit kan echt niet meer

    Eten in la place - tolnegen- langs de A1
    De zalm boter gaat- smakeloos, de biefstuk- helemaal rauw- niet weg te krijgen en de patat.
    Ik heb mijn lijf excuus gemaakt dat ik het aan dit voedsel heb blootgesteld. En dan ruim 40 euro betaald. Heel slecht
    Ik vind dat je dit ondermaatse voedsel niet kan aanbieden voor geld.

    Tine Boeve 24 aug 2021

  • Leen

    laplace holt achteruit

    wij zijn van de vegetarische salades, die je vaak vindt voorin de zaken van laplace.
    Eerder was er meer keuze en zag je zelden lege bakken, nu ...vaak een lege bak, veel simpeler voedsel en goedkoper, bakjes kleiner en duurder, b.v. nooit meer witlof met kaas gezien, een gekookt eitje, vergeet het maar.
    Al met al, inmiddels een onvoldoende !!
    We zijn er klaar mee.

    Leen 20 aug 2021

  • Elisa

    Geen toilet terwijl restaurant open is

    Je mag er eten, eten kopen maar een toilet bezoek is niet mogelijk hoor je van de inkom medewerker na 300 meter lopen onder de autobaan. Grapje? Nee geen enkel toilet. Tja, dan maar in het vervolg slippen, want vullen zonder lossen wordt lastig. Mochten in de bosjes gaan of bij de buurman, tankstation wat als reden aldaar gaf: doen ze vanwege Corona. Hier komen wij nooit meer!!!!

    Elisa 21 jun 2021

  • Ray

    Weigeren hulphond

    Vandaag bij la place op schiphol geweest waar ik samen met me maatje aanwezig was
    Daar we een koppie koffie gekocht hadden en een broodje om daar te nuttigen werd mijn maatje (veteraan met PTSS met hulphond) (zelf ook veteraan met PTSS) verzocht om te vertrekken uit la place omdat er iemand eventueel allergieën kon hebben voor een hond! Dit desondanks het aangeven dat het een hulphond is en mijn maatje niet zonder zn hond kan!!

    Dit vind ik zeer asociaal en een zeer kwalijke zaak..en zeker Respectloos naar De veteraan met hulphond en PTSS.

    Ray 14 aug 2020

  • Jill

    La Place gaat dicht

    Ik las gisteren ineens een artikel op Facebook dat er heel veel vestigingen van de La Place dichtgaan, zo ook degene waar ik altijd naartoe ging. Ik moet zeggen dat ik dit heel erg jammer vind, want ik was altijd echt verslaafd aan de broodjes met roomkaas van de La Place, maar ook de gebakjes en alle andere dingen die je hier kon nuttigen vond ik erg lekker. Het is mij niet duidelijk waarom deze vestigingen allemaal sluiten, maar ik ga er vanuit dat het een gebrek aan geld is. Echt heel erg jammer en ik hoop dat ze ooit toch nog weer open zullen gaan.

    Jill 16 jul 2020

  • Albert

    La Place klacht

    Iedere keer als ik neig naar La Place te gaan of als ik er daadwerkelijk naar binnen ga dan zie ik dat het me veel te druk is.
    Ook is op de één of andere manier altijd net als ik er ben de helft van de dingen die je daar kunt halen op, natuurlijk net datgene wat ik had willen hebben.
    Dus nee, het is niet zo dat ik echt goede ervaringen met La Place heb gehad, ondanks wat ik altijd van andere mensen hoor.
    Veel van mijn kennissen zijn hier altijd erg goed over te spreken en het klopt dat je hier heerlijk koffie met gebak kunt eten.
    Maar voor een echte lunch of wat voor andere maaltijd dan ook, zou ik La Place aan niemand aanraden.
    Dan kun je beter een klein stukje verder lopen en bij een echte horeca gelegenheid wat te eten nemen, het is vaak niet eens duurder dan La Place want ook daar zijn de prijzen behoorlijk hoog.

    Albert 31 aug 2019

  • Jan

    La place beoordeling

    Bij la place kun je zelf kiezen wat je wilt hebben, of dit nu koffie met gebak is of een heuse maaltijd.
    En als je voor de maaltijd gaat dan heb je veel calorie rijke varianten maar als je op de lijn let dan zijn er ook echt wel een aantal gezonde mogelijkheden.
    Helaas ben ik zelf niet bepaald iemand die dan genoeg discipline heeft om dit ook te nemen en ga ik toch voor de variant met meer calorieën en die ik gewoon veel lekkerder vind.
    Maar ik vind het wel heel erg goed dat er zoveel keus is en je dus meerdere mogelijkheden hebt.
    De soep is er trouwens heerlijk, een echte aanrader!

    Jan 31 aug 2019

  • Aniek

    Beoordeling la place

    Ik heb regelmatig als ik hier kom voor een broodje of iets lekkers of wat dan ook, dat het assortiment vaak zo goed als op is of dat ze dan ter plekke een broodje voor je moeten smeren.
    Dat is niet zoals het hoort te zijn, want dan moet je ook maar net het geluk hebben dat de ingrediënten die jij er graag op wilt er dan ook nog zijn en ik heb al vest vaak meegemaakt dat dat niet het geval is.
    Dat is altijd teleurstellend als dit zo is, omdat ik me dan verheugd heb op een bepaald iets wat dan toch niet door kan gaan.

    En toch blijf ik wel iedere keer terug gaan naar La place en dat zegt ook wel wat vind ik, want als het er wel is dan vind ik het wel altijd super lekker dus dit geeft dan een dubbel gevoel.

    Aniek 11 aug 2019

  • Romy

    La Place ervaring

    Als ik met iemand ga shoppen, een vriendin of familielid dat maakt niet uit, dan wil ik er ook echt een dagje uit van maken met lunch en koffie en alles er op en er aan.
    Hiervoor gaan wij heel vaak naar la place toe.
    Als je koffie met gebak wilt dan heb je hier enorm veel keus uit allerlei lekkers en kun je je lol niet op.
    Maar ook voor de lunch kun je hier van alles kiezen, warme of koude gerecht, junkfood of wat gezonders, ze hebben het allemaal.
    De ene keer heb ik zin in iets vets en ga ik voor de heerlijke frietjes met een burger en de andere keer speel ik het op safe en neem ik een lekkere salade.
    Wat ik ook kies, ik laat het me altijd heel erg goed smaken, het is altijd goed bereid en met lekkere en verse ingrediënten.
    La place maakt voor mij een winkelmiddag compleet!

    Romy 11 aug 2019

  • Peter Levy

    Oldebroek waar ben je mee bezig

    Hedenavond na terugkeer uit Drenthe gegeten bij La Place in Oldebroek.
    Ondanks dat het er niet druk was meer dan 20 minuten moeten wachten op ons eten,een zalmmoot met frites die goed van kwaliteit en goed warm was in tegenstelling tot mijn biefstuk met frites die koud was en waar ik mee terug gegaan ben om hem zonder problemen omgeruild te krijgen voor eentje die wel goed op temperatuur was.
    De bakken waar je diverse salades kon kiezen waren zo goed als leeg.
    Tot mijn verbazing droeg het personeel in de keuken geen handschoenen en werden de broodjes voor de hamburgers meerdere malen met blote handen beetgepakt.
    Dit kan echt niet wat betreft de hygiene,ook waren op een gegeven moment de schone messen op.
    Deze vestiging vraagt om een goede bedrijfsleider om het welwillende pesoneel hiervan bewust te maken.
    Nu was het niet druk,en liepen de wachttijden al uit de klauwen,kun je nagaan als het een keer echt druk wordt.
    Management doe er wat aan.

    Peter Levy 11 aug 2019