La Place

Restaurant

La Place

Meerdere locaties

21 reviews
10% positief
14% neutraal
76% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (21)

 • Riesenbeek

  GA NIET ETEN

  Na 2 hamburgers en 2 frisjes ter waarde van 30 euro krijg je gratis buikpijn en diarree.
  Ben er samen met mijn vrouw geweest en allebei aan de diarree. Bestek met etensresten er aan. Glaswerk met vlekken. Medewerkers die kassa werkzaamheden doen en daarna zonder handen te wassen eten staan te bereiden. Niet echt hygiënisch. Dus conclusie, GA ER NIET ETEN!!!!!!

  Riesenbeek 29 mei 2022

 • Rob Krober

  La Place verjuboniseerd

  Sinds La Place is overgenomen door Jumbo is het aanbod veel kleiner geworden en de kwaliteit achteruit gehold.
  Vaak zijn aanbiedingen uitverkocht en in het voorjaar toen de zaken weer open gingen was het in veel gelegenheden koud. Zelfs met de jas aan maakte we dat we snel weg konden om in de warme auto te stappen.
  Voorheen vonden we het prettig om als we wat later thuis zouden komen langs La Place te gaan om lekker te eten. Dat doen we niet meer. We bellen nu de chinees de pizzeria de snackbar of de maaltijdbezorger en genieten thuis van een warme hap. (Ook nog een stuk voordeliger).
  Rob Kröber.

  Rob Krober 7 mei 2022

 • anja meeuwenberg

  zeer slecht

  gister middag dacht ik even leuk naar de jumbo te gaan om mijn buikje rond te eten, dat was dus NIET het geval!! ik kreeg een broodje waar schimmel op gesmeerd zat die hadden vast niks beters te doen. ik een hapje eten kwam er groen spul uit ik mocht zelfs niet eens naar de wc!!!

  anja meeuwenberg 1 mrt 2022

 • Dennis

  Zeer slecht arrogant restaurant

  Deze restaurantketen is zeer slecht vers is niet vers alles behalve. Denkt ook boven de wet te staan en zomaar eigen huisregels mag maken. Ook al heb je bewijs en bevestiging van een overheids functionaris dat het niet mag en zelfs strafbaar is. Ga Nooit naar een la place!!!! Ze denken alles te kunnen maken met hun gasten. Jammer in eigendom van Vendex international was het vele malen beter, had je gelijk kreeg je ook gelijk..de bedrijfsvoering van Jumbo groep holding is autoritair hun zeggen hun hebben gelijk. Jammer die cultuur vind ik niet bij Jumbo supermarkten terug. Zeker een verkeerde directie bij la place

  Dennis 17 feb 2022

 • Clarie

  Eigenlijk te slecht om te beoordelen

  Vanavond La Place Wouwse Tol, Bergen op Zoom, … bezocht en samen de ‘Winterdeal’ besteld, die bestond uit diepvries revolutie friet, die niet te pruimen is, volgens de aanbieding buiten op het bord bij aankomst met stoofvlees, rode kool en wat mayo. Het stoofvlees was bedroevend slecht, eigenlijk te bedroevend om hier te benoemen en erg weinig zonder een stukje vlees. Zal toch een poging wagen! De saus is waterdun in een bruine vieze smurrie waar enkele kleine blokjes wortel in te zien waren met daarbovenop een eetlepel rode kool in ik denk, een zoetzure saus. Het smaakte naar een klein bordje bagger, bah, bah, bah! Het flesje spa blauw van Sourcy kost daar maar liefst € 2,60 -0,65 cent korting en daarbovenop 0,15 cent statiegeld dat je volgens de medewerkster terug kan krijgen door dit in te leveren bij een supermarkt die het merk Sourcy verkoopt!? Mijn advies, sla in het vervolg La Place helemaal over, niet meer de moeite waard om nog bij te stoppen en het weggegooide geld. Neem liever een goede frituur, is goedkoper en minder ster allures!.

  Clarie 12 feb 2022

 • Meino Korenhof

  Teloorgang La Place

  Ik zie nog de uitgebreide buffers met talrijke, overvloedige, natuurlijke, verse en gezonde gerechten. Dat is niet meer.... Inmiddels is de formule volledig uitgekleed, slecht de prijzen zijn nog van weleer. Vandaag gebruikte ik een maaltijd met harde, uren lang verwarden aardappelen, lauwe groente ook lang geleden klaargemaakt en een vettig stukje zalm tegen een aanzienlijke prijs. Voor mij geen La Place meer!

  Meino Korenhof 6 feb 2022

 • Kim Bakker

  Geen reactie

  Na het indienen van een klacht wordt ik weg gewuifd en inmiddels bijna een jaar verder nog steeds geen reactie. Op
  Instagram wordt steeds benoemd nog even geduld te hebben maar zowel locatie Schiphol als het hoofdkantoor reageert niet op mijn mail of vragen. Slechte zaak!

  Bij binnenkomst moest ik mijn handen desinfecteren, wat er in het product zat weet ik niet maar mijn nieuwe zwarte shirt heeft bleek vlekken. La place reageert niet op mijn mail wat het verhaal alleen maar verdachter maakt!

  Kim Bakker 5 jan 2022

 • Burak

  Niet voor de koffie gaan

  Je besteld een grote cappucino en ze vullen het tot de helft. De helft die je in een “grote” krijgt, past helemaal in een kleine. Een kleine cappucino is letterlijk 3-4 keer slokjes. Schandalig. Voor koffie moet je zeker niet bij la place wezen. Zonde van je geld. Ik adviseer la place snel te veranderen want dit slaat nergens op

  Burak 12 dec 2021

 • H Snoerwang

  Erwtensoep

  Soep was koud of het zo uit de koelkast komt
  Ík hem een hap en komt er achter dat het koud is
  Ga terug wordt er dood leuk moet je even in de magnetron doen
  Ík vind het niet normaal dat je dat zelf moet doen
  Dus als je soep bij la place gaat eten kijk goed uit of het warm is

  H Snoerwang 14 nov 2021

 • Saartje79

  Discriminatie met QR code en ID

  Je mag er niet in mits je je QR code EN je ID laat zien. La place discrimineren de ongevaccineerden. Helaas La place Makro Duivendrecht! Jullie zijn nu een vaste klant armer, dat er MEER zullen gaan volgen en jullie uiteindelijk de tent noodgedwongen moeten gaan sluiten omdat jullie meegaan in deze poppenkast! Verwacht dan ook GEEN steun van de overheid, deze stoppen ze per 1 oktober dit jaar.

  Saartje79 29 sep 2021

 • Ikje

  Ongemotiveerd personeel

  Wachttijd van 30 min. Op la placebo Schiphol vertrek 1. De Enige reden was dat personeel het belangrijker vind ik met elkaar te kletsen ipv een kassa te openen. 8 man aan kletsen 1 kassa open. Nu begrijp ik waarom de prijzen zo hoog zijn. 3 euro voor een gevulde koek.
  Zeer slechte service, sluiten die tent

  Ikje 3 sep 2021

 • Tine Boeve

  Dit kan echt niet meer

  Eten in la place - tolnegen- langs de A1
  De zalm boter gaat- smakeloos, de biefstuk- helemaal rauw- niet weg te krijgen en de patat.
  Ik heb mijn lijf excuus gemaakt dat ik het aan dit voedsel heb blootgesteld. En dan ruim 40 euro betaald. Heel slecht
  Ik vind dat je dit ondermaatse voedsel niet kan aanbieden voor geld.

  Tine Boeve 24 aug 2021

 • Leen

  laplace holt achteruit

  wij zijn van de vegetarische salades, die je vaak vindt voorin de zaken van laplace.
  Eerder was er meer keuze en zag je zelden lege bakken, nu ...vaak een lege bak, veel simpeler voedsel en goedkoper, bakjes kleiner en duurder, b.v. nooit meer witlof met kaas gezien, een gekookt eitje, vergeet het maar.
  Al met al, inmiddels een onvoldoende !!
  We zijn er klaar mee.

  Leen 20 aug 2021

 • Elisa

  Geen toilet terwijl restaurant open is

  Je mag er eten, eten kopen maar een toilet bezoek is niet mogelijk hoor je van de inkom medewerker na 300 meter lopen onder de autobaan. Grapje? Nee geen enkel toilet. Tja, dan maar in het vervolg slippen, want vullen zonder lossen wordt lastig. Mochten in de bosjes gaan of bij de buurman, tankstation wat als reden aldaar gaf: doen ze vanwege Corona. Hier komen wij nooit meer!!!!

  Elisa 21 jun 2021

 • Ray

  Weigeren hulphond

  Vandaag bij la place op schiphol geweest waar ik samen met me maatje aanwezig was
  Daar we een koppie koffie gekocht hadden en een broodje om daar te nuttigen werd mijn maatje (veteraan met PTSS met hulphond) (zelf ook veteraan met PTSS) verzocht om te vertrekken uit la place omdat er iemand eventueel allergieën kon hebben voor een hond! Dit desondanks het aangeven dat het een hulphond is en mijn maatje niet zonder zn hond kan!!

  Dit vind ik zeer asociaal en een zeer kwalijke zaak..en zeker Respectloos naar De veteraan met hulphond en PTSS.

  Ray 14 aug 2020

 • Jill

  La Place gaat dicht

  Ik las gisteren ineens een artikel op Facebook dat er heel veel vestigingen van de La Place dichtgaan, zo ook degene waar ik altijd naartoe ging. Ik moet zeggen dat ik dit heel erg jammer vind, want ik was altijd echt verslaafd aan de broodjes met roomkaas van de La Place, maar ook de gebakjes en alle andere dingen die je hier kon nuttigen vond ik erg lekker. Het is mij niet duidelijk waarom deze vestigingen allemaal sluiten, maar ik ga er vanuit dat het een gebrek aan geld is. Echt heel erg jammer en ik hoop dat ze ooit toch nog weer open zullen gaan.

  Jill 16 jul 2020

 • Albert

  La Place klacht

  Iedere keer als ik neig naar La Place te gaan of als ik er daadwerkelijk naar binnen ga dan zie ik dat het me veel te druk is.
  Ook is op de één of andere manier altijd net als ik er ben de helft van de dingen die je daar kunt halen op, natuurlijk net datgene wat ik had willen hebben.
  Dus nee, het is niet zo dat ik echt goede ervaringen met La Place heb gehad, ondanks wat ik altijd van andere mensen hoor.
  Veel van mijn kennissen zijn hier altijd erg goed over te spreken en het klopt dat je hier heerlijk koffie met gebak kunt eten.
  Maar voor een echte lunch of wat voor andere maaltijd dan ook, zou ik La Place aan niemand aanraden.
  Dan kun je beter een klein stukje verder lopen en bij een echte horeca gelegenheid wat te eten nemen, het is vaak niet eens duurder dan La Place want ook daar zijn de prijzen behoorlijk hoog.

  Albert 31 aug 2019

 • Jan

  La place beoordeling

  Bij la place kun je zelf kiezen wat je wilt hebben, of dit nu koffie met gebak is of een heuse maaltijd.
  En als je voor de maaltijd gaat dan heb je veel calorie rijke varianten maar als je op de lijn let dan zijn er ook echt wel een aantal gezonde mogelijkheden.
  Helaas ben ik zelf niet bepaald iemand die dan genoeg discipline heeft om dit ook te nemen en ga ik toch voor de variant met meer calorieën en die ik gewoon veel lekkerder vind.
  Maar ik vind het wel heel erg goed dat er zoveel keus is en je dus meerdere mogelijkheden hebt.
  De soep is er trouwens heerlijk, een echte aanrader!

  Jan 31 aug 2019

 • Aniek

  Beoordeling la place

  Ik heb regelmatig als ik hier kom voor een broodje of iets lekkers of wat dan ook, dat het assortiment vaak zo goed als op is of dat ze dan ter plekke een broodje voor je moeten smeren.
  Dat is niet zoals het hoort te zijn, want dan moet je ook maar net het geluk hebben dat de ingrediënten die jij er graag op wilt er dan ook nog zijn en ik heb al vest vaak meegemaakt dat dat niet het geval is.
  Dat is altijd teleurstellend als dit zo is, omdat ik me dan verheugd heb op een bepaald iets wat dan toch niet door kan gaan.

  En toch blijf ik wel iedere keer terug gaan naar La place en dat zegt ook wel wat vind ik, want als het er wel is dan vind ik het wel altijd super lekker dus dit geeft dan een dubbel gevoel.

  Aniek 11 aug 2019

 • Romy

  La Place ervaring

  Als ik met iemand ga shoppen, een vriendin of familielid dat maakt niet uit, dan wil ik er ook echt een dagje uit van maken met lunch en koffie en alles er op en er aan.
  Hiervoor gaan wij heel vaak naar la place toe.
  Als je koffie met gebak wilt dan heb je hier enorm veel keus uit allerlei lekkers en kun je je lol niet op.
  Maar ook voor de lunch kun je hier van alles kiezen, warme of koude gerecht, junkfood of wat gezonders, ze hebben het allemaal.
  De ene keer heb ik zin in iets vets en ga ik voor de heerlijke frietjes met een burger en de andere keer speel ik het op safe en neem ik een lekkere salade.
  Wat ik ook kies, ik laat het me altijd heel erg goed smaken, het is altijd goed bereid en met lekkere en verse ingrediënten.
  La place maakt voor mij een winkelmiddag compleet!

  Romy 11 aug 2019

 • Peter Levy

  Oldebroek waar ben je mee bezig

  Hedenavond na terugkeer uit Drenthe gegeten bij La Place in Oldebroek.
  Ondanks dat het er niet druk was meer dan 20 minuten moeten wachten op ons eten,een zalmmoot met frites die goed van kwaliteit en goed warm was in tegenstelling tot mijn biefstuk met frites die koud was en waar ik mee terug gegaan ben om hem zonder problemen omgeruild te krijgen voor eentje die wel goed op temperatuur was.
  De bakken waar je diverse salades kon kiezen waren zo goed als leeg.
  Tot mijn verbazing droeg het personeel in de keuken geen handschoenen en werden de broodjes voor de hamburgers meerdere malen met blote handen beetgepakt.
  Dit kan echt niet wat betreft de hygiene,ook waren op een gegeven moment de schone messen op.
  Deze vestiging vraagt om een goede bedrijfsleider om het welwillende pesoneel hiervan bewust te maken.
  Nu was het niet druk,en liepen de wachttijden al uit de klauwen,kun je nagaan als het een keer echt druk wordt.
  Management doe er wat aan.

  Peter Levy 11 aug 2019