Restaurant

Kwalitaria

Meerdere locaties

20 reviews
55% positief
15% neutraal
30% negatief

Kwalitaria is een bekende naam in heel Nederland. Ze beschikken over cafetaria's in iedere provincie. Lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, dat is waar Kwalitaria voor staat. Ze gebruiken zo veel mogelijk duurzaam vlees van Hollandse bodem, brood van Hollands graan, minder zout, minder suiker, minder vetten en meer groenten in hun gerechten. Ook hebben ze altijd seizoensaanbiedingen die passen bij de periode van het jaar.

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (20)

 • Tovarish

  Weg geblaft uit de Kwalitaria Zoetermeer

  Ik kwam regelmatig bij de Kwalitaria aan de Blauw Roodlaan 105. Meestal werd ik geholpen door het personeel, maar met de eigenaar Vincent ging het helemaal fout. Ik had precies 24 uur eerder ook een broodje gezond besteld. Deze was zo heerlijk, dat ik de volgende dag in de pauze van werk weer even daar heen ging.
  Vincent kent mij al zeker 20 jaar. Ik dacht dat als hij mij zag dat hij denkt daar is die vegetarische klant. Die dag zat ik er geestelijk en fysiek nogal doorheen. Dan ben ik ook nogal emotioneel. Lekker eten kan mij dan opfleuren. Op mijn laatste cylinders haalde ik snel het broodje op, want ik koop altijd andere boodschappen bij de Jumbo. Nauw, toen begon de ellende. Ik was vergeten te zeggen dat het een vegetarisch broodje moest zijn! De bestelling was bijna verkeerd verwerkt! Doordat ik te moe was begreep ik de situatie niet en vooral die boze stem daar zakte ik van in de grond. Ik probeerde op een normale manier over de situatie te praten, maar Vincent werd nog bozer. Hij hoeft niet van iedereen te onthouden wie vegi is of niet! Dat brulde hij uit. Ik begreep helemaal niet wat mij overkwam. Had ik een misdaad begaan, omdat ik was vergeten te zeggen : vegetarisch broodje.
  Er viel niet met hem te praten, maar je word in zo´n positie gedwongen om iets te zeggen. Dus had ik per ongeluk gezegd: Dan ga ik maar naar een andere zaak, omdat ik erg emotioneel werd van hoe ik behandeld werd.
  Nauw, toen ontplofde de bom helemaal. Hij ging hele ingewikkelde zinnen brullen. Het kwam er op neer dat de dingen gaan bij hem zo en niet zoals bij mij. Ik schrok van wat mij overkwam. En ja ga maar naar een andere zaak. Hij zei het alsof hij God was en ik was niets.
  Ik dacht joh kerel kan je zo te keer gaan tegen een vrouw?
  Dat broodje smaakte natuurlijk helemaal niet meer, maar ik moest wat eten om weer verder te werken. Later heb ik deze toestand gemeld bij hoofdkantoor Kwalitaria. Daar heb je dan ook niets aan. Die dame mailde mij terug oh hij had zijn dag niet. Het was een communicatie fout.
  Nauw, dat filmpje bleef een week in mijn hoofd draaien, want er was een tweede vent bij. Deze bleef op de achtergrond heel raar naar mij staren. Later snapte ik wat er moet gebeurd zijn. Vincent was op zijn notitieboekje vergeten te schrijven vegetarisch en daardoor had die andere een broodje met ham gemaakt en hadden ze ruzie gekregen en gaan ze hun negativiteit op de klant afreageren. Echt heel onprofessioneel! Het heet Kwalitaria, maar service is heel ver te zoeken.
  Deze rare toestand heb ik ook bij de politie gemeld, omdat ik het discriminatie vind. Ik spreek veel mensen en zij zeggen ook dat Vincent je liever ziet vertrekken dan komen. Nu moet ik al 2 maanden voorzichtig naar het winkelcentrum en Vincent loopt vrolijk rond te winkelen in de Jumbo. Bij die burgerlijke Nederlandse vrouwen zie ik hem wel normaal doen, maar als je etnisch en trans bent, dan moet je gewoon oppassen waar je je vegetarisch lunch gaat halen.

  Tovarish 6 nov 2021

 • Wilco

  Slechte snackbar

  Wat een idioten, we bestellen en krijgen anderhalf uur later met 2 telefoon gesprekken het eten. Ik heb het uit principe maar weggooit. 2 arrogante idioten aan de telefoon gehad, zegt er 1 ik kom wel langs. Dacht het niet! Durven zo om te gaan met je adres gegevens! Maar kom he! Zie hoe dat het beter maakt. Nogmaals idioten in een snackbar die geen communicatie genoten hebben. En je klant bedreigen? Zielig. Weg met die snackbar! Zelfs moeite hebben met frituur voetsel? Opdonderen met dit soort figuren.

  Wilco 5 sep 2021

 • Saar

  Kwalitaria lekker eten thuis bezorgd

  Vandaag eten besteld bij Kwalitaria, was binnen 20 minuten bezorgd en zeer goed te eten! Grote pluim. Onze zoon kreeg een kindermenu met frikandel, patat, fristi en er zat een leuk aapje bij. Iedereen blij dus!
  Sinds kort zit de Kwalitaria hier in de buurt en kan je ervoor kiezen om het te laten bezorgen of dat je het ophaalt. Bezorgen kost niks extra's dus dat deden we. Werd op de fiets gebracht trouwens, top!

  Saar 30 dec 2020

 • Mariet

  vinden pandemie niet belangrijk

  gisteren op website eten besteld in Prinsenland,Rotterdam
  eten pas 20min na afgesproken tijd klaar dus ik heb 20 min in de winkel moeten wachten.
  sommige medewerkers droegen geen mondkapje medewerkers (ca 6) stonden vlak naast elkaar als de klapdeur open ging zag ik dat achter geen mondkapjes werden gedragen en dat de medewerkers geen afstand hielden. salades werden met handschoen gepakt maar er werd geen nieuwe handschoen gepakt na aanraken klapdeur/telefoon/contant geld/ mondkapje
  wastafel was in de winkel maar in de 20 min dat ik binnen was heb ik niemand de handen zien wassen.
  er staat nergens een alcoholspray o.i.d.. ik had bijna mijn (vooraf) betaalde geld teruggevraagd en de bestelling laten zitten.

  Mariet 19 dec 2020

 • Marcel

  Kwalitaria snelle bezorging

  Nu in de periode waarin Corona de hele wereld overheerst bestellen we natuurlijk veel meer bij thuisbezorgd allemaal of bij andere bezorgwebsites. Wij hebben inmiddels toch al een paar favorieten ontdekt en die van onze kinderen (en ook wel een beetje van onszelf) is toch wel de Kwalitaria. Wat ik heel mooi vind hier aan is dat ze heel snel bezorgen, na het doen van de bestelling is het er altijd wel binnen 20 minuten à een half uur en we hebben nog geen enkele keer met koud eten aan tafel gezeten. Wanneer we bijvoorbeeld een pizza ergens anders bestellen is dit regelmatig al koud. Dus deze snelle bezorging is een heel groot pluspunt en natuurlijk ook gewoon het eten. Want van alle snackbarren vind ik de patat en vooral de hamburgers/seizoensburgers van de kwalitaria toch altijd wel verreweg het lekkerst.

  Marcel 28 nov 2020

 • Moreimi Mercedes

  Patat koud

  Wij hebben voor 4 personen besteld. Dat we 1 uur op onze bestelling hebben moeten wachten begrijpen we, dat het druk is prima!
  Onze gehele bestelling is koud geleverd, de patat zelfs oneetbaar. Besloten om hier over te bellen want we konden gewoon niet van onze maaltijd genieten.
  Aan de telefoon kreeg ik een meneer die me vertelde dat ik hem moest vertrouwen want hij had zelf de patat gebakken en het was vers de deur uitgegaan. Okee, dus ik moet u vertrouwen maar u vertrouwt mij niet? Ik ben namelijk koude patat aan het eten! Dat er iets fout gaat kan iedereen overkomen maar hoe er met de klacht wordt omgegaan is niet oke.

  Moreimi Mercedes 15 nov 2020

 • Paul

  Kwalitaria koude patat

  Wij bestellen regelmatig patat bij de kwalitaria bij ons in de buurt en het mooie is dat ze nu ook bezorgen. Vaak gaat dit wel goed, maar we hebben denkbarere tijd steeds vaker dat de patat al koudbloed wanneer het bezorgd wordt en als er iets is wat ik echt niet lekker vindt dan is het van die koude slappe patat. Zonde van het geld vind ik dat, want dan eet ik er een paar en de rest van mijn bord verdwijnt weer voor de zoveelste keer de prullenbak in. Het is echt iets van de laatste tijd, dus waar het mos gaat weet ik niet. Maar ik word er niet bepaald blij van.

  Paul 13 nov 2020

 • Arjan

  Erg lekker maar erg duur

  Ik vind het eten van de Kwalitaria altijd heel erg lekker, veel lekkerder dan welke andere snackbar dan ook.
  Het enige verschil is dat je hier wel bijna twee keer zo veel betaalt dus daar moet je rekening mee houden en dat moet je er voor over hebben.
  Wel krijg je je hamburgers dan altijd op van die lekkere en luxe broodjes en niet op zo’n klef bolletje, dus voor mij is die keus dan snel gemaakt.
  Nu ze ook nog eens thuis bezorgen ben ik hier helemaal fan van.
  In tijden dat we zo min mogelijk het huis uit moeten, laat ik patat ook liever bezorgen dan dat ik het zelf ophaal.

  Arjan 31 okt 2020

 • Marcel

  Kwalitaria bezorging

  De Kwalitaria is bij ons in de omgeving de enige snackbar die aan bezorging doet en volgens mij pakt dit erg goed voor ze uit. Ik vind het in ieder geval erg slim van ze, want hoe fijn is het dat wanneer je patat wilt bestellen dit gewoon vanuit huis kan en dat ze het dan ook nog eens komen brengen. Hierdoor bestellen we wel vaker patat dan eigenlijk goed voor ons is, maar daar kunnen zij ook niets aan doen hahahaha dat heeft gewoon iets te maken met het hebben van geen ruggengraat. En wanneer de patat met de snacks bezorgd wordt is het ook altijd nog warm, dus gelukkig geen koud eten want daar heb ik echt een hekel aan. Slimme zet dus van de Kwalitaria, wij zijn er in ieder geval erg blij mee.

  Marcel 18 okt 2020

 • Tom

  Kwalitaria beoordeling

  Ik vind de patat en de snacks bij de Kwalitaria erg lekker hoor, maar ik vind ze wel veel te duur. Wat ik hier kwijt ben voor vier personen daar kan ik bij een andere snackbar bijna twee keer voor eten. Dus dat is ook de reden dat we er vaak voor kiezen om dan naar de andere snackbar bij ons in de buurt te gaan, die is echt veel goedkoper. Maar in de zomer, wanneer we zin hebben in een milkshake, dan gaan we wel naar de kwalitaria want die zijn echt het aller lekkerste van allemaal. Daar kan geen enkele snackbar of fastfoodketen tegen op als je het mij vraagt. Ook deze milkshakes zijn duur hoor, maar dat heb ik er dan wel weer voor over.

  Tom 1 okt 2020

 • Lex

  Kwalitaria patat

  Wij halen eigenlijk altijd onze patat bij de Kwalitaria, terwijl we meerdere snackbarren in de buurt hebben. Onze favoriet is dus wel duidelijk, de Kwalitaria is wel prijziger dan de andere snackbarren dat vind ik wel een klein nadeel. Maar dit scheelt per keer misschien 4 of 5 euro, dus dat heb ik er dan ook wel weer voor over als de patat en de snacks wel een stuk lekkerder gebakken en gekruid zijn dan bij de andere. Ook hebben ze altijd leuke aanbiedingen daar en regelmatig iets nieuws met een seizoensproduct van dat moment, zelf houd ik er altijd wel van om dit soort dingen uit te proberen.

  Lex 10 sep 2020

 • Sanne

  Softijsjes van kwalitaria

  Bij een kwalitaria, of bij welke snackbar dan ook, denk je eigenlijk altijd gelijk aan patat met een vette hap uit de frituur.

  Maar hoe lekker is het om hier in de zomer zo’n heerlijk softijsje met dip te halen of zo’n super lekkere (seizoenssmaak) milkshake, die zijn hier ook echt to die for!

  Op warme dagen zoals vandaag, dan moet ik hier gewoon heen om een ijsje te halen. Daar kan ik me dan echt al een hele dag op verheugen, nog zoiets leuks aan de zomer. Die lekkere ijsjes die je dan kunt eten.

  Nu lijkt het net of ik heel erg dik ben en elke dag in de snackbar zit, maar dat is niet zo hoor haha. Ik doe dit echt wel met mate, maar wanneer ik dan zoiets neem dan geniet ik hier wel intens van!

  Sanne 30 jul 2020

 • Robin

  Hart onder de riem voor horeca

  Ik wil even alle horeca in Nederland een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Alles moet verplicht dicht en de overheid beloofd van alles maar het kan haast niet anders dan dat er bedrijven failliet zullen gaan.
  Laten we met zijn allen dit zo veel mogelijk proberen te voorkomen en veel cadeau binnen geven etc op verjaardagen om zo de kas van de horeca een beetje te spekken.
  Bij de kwalitaria kun je heerlijk eten, de lekkerste patat van heel Nederland!

  Robin 26 mrt 2020

 • Teun

  Lekkere friet en snacks

  Bij ons heb je meerdere snackbarren in mijn woonplaats maar wij gaan altijd naar de kwalitaria. Deze heeft de lekkerste friet en snacks en ook doen ze hier een frikandel speciaal gewoon met curry en niet zoals sommige ook doen met ketchup. Dat vind ik zo stom altijd en ook echt niet lekker.

  Ook zijn de porties hier altijd lekker groot, hier heb ik meer dan genoeg aan één normale portie friet en bij een andere snackbar ga ik meestal voor de extra grote portie omdat ik anders nog niet vol genoeg zit.

  Teun 16 feb 2020

 • Pascal

  Kwaliteit kwalitaria

  De kwalitaria staat bekend om de goede kwaliteit van hun producten en dat vind ik een mooi concept, maar moet hier nu zo’n hoge prijs aan vast zitten? Dat vind ik eerlijk gezegd een beetje zonde. Er zitten bij ons meerdere snackbarren in het dorp, maar overdreven gezegd betaal ik bij de kwalitaria het dubbele van wat ik bij ieder andere snackbar moet betalen voor hetzelfde eten. Dus kwaliteit is wat mij betreft goed, maar wel tot een bepaalde prijs.

  Pascal 8 feb 2020

 • Bob

  Kwalitaria bezorging

  Wisten jullie dat kwalitaria ook aan bezorging van patat doet? Ik dus ook niet. Maar hoe geweldig is dat! Je hebt zin in patat, besteld online en ze komen het gewoon brengen. Van pizza’s wist ik dat maar van patat niet. Misschien maar beter ook want nu ik dit eenmaal weet ga ik het waarschijnlijk veel te vaak laten bezorgen wat niet heel goed voor mijn lijn is.

  Bob 7 feb 2020

 • Brandon

  Kwalitaria Emmen

  Als je een keer in Emmen (drenthe) bent, dan kan ik je zeker aan raden om bij de Bikbar te gaan eten. Dit is een kwalitaria en daar hebben ze de aller lekkerste patat en snacks die je ooit geproefd hebt. En het aller lekkerste van de bikbar vind ik bij hun de bikbar saus die ze bij de patat serveren. Dit is een soort garnaalkleurige saus, een mix van mayo en ketchup ofzo iets ik weet niet precies wat er allemaal door heen zit maar het is werkelijk om je vingers bij af te likken.

  Brandon 31 jan 2020

 • Jesse

  Kwalitaria duur

  Kwalitaria staat er om bekend dat zij producten van goede kwaliteit leveren en dat is iets waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Ik probeer dit mijn kinderen ook altijd mee te geven, bijvoorbeeld door altijd biologisch eten te halen wanneer dit mogelijk is. Je betaalt dan wel meer dan wanneer je het huismerk kiest, maar dan weet je zeker dat je de best mogelijke producten krijgt zonder allerlei toevoegingen.

  Ook bij de kwalitaria merk je dat kwaliteit nu eenmaal meer kost dan wanneer je voor de simpelere en goedkopere producten kiest. En dat is niet erg, want het is iets waar ik bewust voor kies en bewust mee bezig ben. Ik vind het eten van de kwalitaria ook echt beter smaken dan die van een andere snackbar. Dan is het toch minder vet en proef je de verschillende dingen beter.

  Jesse 18 jan 2020

 • Yvonne

  Kwalitatief goede friet

  Bij ons in het dorp heb je twee snackbars, waarvan eentje een kwalitaria is en de andere niet.
  Wij halen altijd nee friet bij de kwalitaria tenzij die om wat voor reden dan ook dicht is.
  Laatst was dit het geval en hadden we het bij de andere snackbar gekocht en dit smaakte lang niet zo lekker als anders.
  Zelfs mijn dochter band drie jaar oud proefde het verschil en liet op niet wel te verstane wijze weten dat die andere frietjes toch echt veel lekkerder zijn

  Yvonne 16 jan 2020

 • Bas

  Kwalitaria review heel goed

  Hele goede snackbar met werkelijk de lekkerste frikandellen van het land. Kwalitaria is best een luxe snackbar met veel opties en qua prijs redelijk. Sinds kort kan je online via kwalitaria.nl bestellen in plaats van via Thuisbezorgd wat ik ook wel erg handig vind. De kwalitaria zit hier namelijk een dorp verderop waardoor ik bezorging wel heel handig vind!

  Bas 9 dec 2019