KFC

Restaurant

KFC

Meerdere locaties

5 reviews
60% positief
20% neutraal
20% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (5)

 • Frank

  Vies ijs

  Als je de ijsjes van de andere fastfoodketens gewend bent, denk hierbij aan de BurgerKing en vooral ook aan de MacDonalds dan houd je waarschijnlijk vooral erg van de ijsjes daar vandaan. Bij de KFC is dit niet zo vind ik, daar heb je van die buckets met kipkluifjes waar ze om bekend staan en deze zijn ook heel erg lekker. Maar na een snack als dit heb ik altijd wel zin in een lekker ijsje na, dus zo ook bij de KFC laatst en dit was echt heel erg vies! Ik gooi echt nooit een ijsje weg, maar dit keer heb ik dat wel gedaan omdat ik het gewoon echt niet te eten vond

  Frank 13 jul 2020

 • Ewoud

  Eindelijk in Emmen

  Eindelijk is de KFC in Emmen er en ook open! Ik hou zo veel van die kip daar vandaan, op de een of andere manier is het daar gewoon altijd veel lekkerder dan bij andere restaurants vandaan. Zal wel een geheim recept zijn denk ik en wat de reden ook is dat maakt me niet uit. Ik ben gewoon heel erg blij dat het er nu is. Het enige nadeel alleen is dat ik nu wel heel dik ga worden denk ik hahahaha

  Ewoud 1 jun 2020

 • Jasper Berends

  KFC moet beter omgaan met alle rommel

  Je kan wel allemaal positief zijn over de KFC en het is best lekker maar als je er in de buurt woont kom je om van alle verpakkingen! De zogenaamde drive through is een chaos, net als bij de Mac Donalds trouwens. Alle jongeren die het leuk vinden om de maaltijd in de auto op te eten waarna alle papiertjes en andere rommel het raam uit worden gegooid en ja hoor, bij mij in de tuin!

  Jasper Berends 19 nov 2019

 • Jelle

  KFC mannen voer

  Je ziet steeds meer vrouwen die de KFC ook leren waarderen, maar uiteindelijk vind ik het toch echt mannen voer wat je daar kunt halen.
  Het is natuurlijk ook in principe alleen maar vlees... en wie houden er over het algemeen van vlees?! Precies, mannen!
  Mijn vriendin lust het wel en vind sommige dingen zelfs ook wel lekker, maar die maak je lang niet zo blij met een bezoekje aan de KFC als dat je mij maakt met dit vooruitzicht.
  Ik ben ook heel erg blij dat er steeds meer vestigingen in Nederland komen, terwijl die eerder alleen maar in de grote steden zaten.
  Gelukkig wordt het steeds bekender en kan ik lekker mijn geliefde Bucket met kip halen

  Jelle 1 nov 2019

 • Robert

  KFC kip

  Dinsdag kipdag is een actie die altijd bij KFC loopt, dus dinsdag is voor mij standaard KFC dag want dan betaal je vijf euro voor heel veel kip! En ik ben echt helemaal gek op KFC, hier maak je mij veel gelukkiger mee dan met macdonalds of pizza of wat dan ook. Sommige mensen zeggen dat de buckets met kip hier te pittig zijn, maar dat vind ik echt onzin en de mensen die dat zeggen zijn niets gewend en moeten niet zeuren. Dan moeten ze lekker een slappe kipburger nemen bij de mac, des te meer kip is er bij de KFC voor mij. Eerder ging ik hier nooit naar toe, met mijn ouders ofzo toen ik klein was maar toen was het volgens mij ook nog lang niet zo bekend als nu. In mijn studententijd ben ik er een beetje mee in aanraking gekomen en dat is sindsdien niet meer over gegaan. Nu ben ik bij wijze van spreken verslaafd.

  Robert 22 aug 2019