Kasteel Schaloen

Kasteel Schaloen

3.9 reviewscore • 14 reviews
C

Prachtige plek

Prachtige plek. Helaas sloot de eetgelegenheid in het weekend om 17.00 uur, en doordeweeks was deze gesloten. De kussens waren echt versleten, er zat een grote vlek in de sprei op het bed, en de mensen van de andere verblijven konden gewoon door onze slaapkamer lopen, wat het gevoel van privacy flink verminderde. Dit gebeurde twee keer, waarvan één keer terwijl ik zonder kleding stond nadat ik net uit de douche kwam. Gelukkig zag ik de persoon op tijd. De kussens waren echt versleten, er zat een grote vlek in de sprei op het bed, en de mensen van de andere verblijven konden gewoon door onze slaapkamer lopen, wat het gevoel van privacy flink verminderde. Dit gebeurde twee keer, waarvan één keer terwijl ik zonder kleding stond nadat ik net uit de douche kwam. Gelukkig zag ik de persoon op tijd.

Casimir 6 aug 2023
Reageer
S

Personeel tijdens het ontbijt was niet vriendelijk

Toen we in het appartement aankwamen, was het meteen koud. We moesten alleen telefonisch contact hebben om de sleutel te vinden. Zelfs 's avonds bleef het koud. Het personeel tijdens het ontbijt was niet zo vriendelijk, maar het ontbijt zelf was prima. Al met al was het een ervaring waarbij de koude start werd gecompenseerd door een redelijk ontbijt, maar de afstandelijke sfeer maakte wel indruk.

Sten 9 dec 2023
Reageer
M

Spinnenwebben aan de muren

Beeld je eens in: tijdens de kerst verblijven in een kasteel nabij Valkenburg. Dat zou toch een betoverende ervaring zijn? We hebben volop genoten van Valkenburg en de nabije omgeving. Het huisje voor de vakantie had een ouderwetse uitstraling en was simpel qua inrichting, wat helemaal geen probleem hoeft te zijn. Vooral opvallend was dat het niet proper was. Er zaten spinnenwebben aan de muren boven de bedden en er lag stof op de plinten.

Mira 25 dec 2022
Reageer
S

Beperkte keuze

In de middag was er beperkte keuze tijdens de maaltijd, ondanks herhaaldelijk vragen aan het personeel. Uiteindelijk werd er pas na herhaalde verzoeken iets geserveerd. Helaas, nadat we zelf naar binnen zijn gegaan om te informeren, werd uiteindelijk het gerecht "pulled pork" geserveerd. Het was gewoon niet op de juiste temperatuur, zelfs niet met een buitentemperatuur van 34 graden.

Sef 10 okt 2022
Reageer
S

Teleurstelling

We hebben een arrangement voor twee personen aangeschaft waarbij we een wandeling maken. Voor een specifieke dag en tijdstip moet je een reservering maken. Bij onze aankomst bij Schaloen was er zoveel bedrijvigheid dat we geen parkeerplek konden vinden. De toegangsweg was aan beide zijden volledig bezet met geparkeerde voertuigen, en ook langs de openbare weg waren er in beide richtingen geen beschikbare parkeerplaatsen te vinden. Na een paar keer heen en weer te hebben gereden, hebben we besloten om uiteindelijk te vertrekken.

Sifra 31 mei 2021
Reageer
I

Betoverend landschap

Wat een betoverend landschap met een sprookjesachtig kasteel, maar helaas laat de gastvrijheid te wensen over. Er valt nog het een en ander te verbeteren op het gebied van vriendelijkheid en flexibiliteit bij de horecamedewerkers. Via een aanbieding op sociale media een arrangement voor een wandeling aangeschaft, waarbij de mogelijkheid bestond om eventuele speciale behoeften, zoals voedselintoleranties, aan te geven. We hadden aangegeven dat één persoon glutenvrij moest eten. Bij aankomst kregen we heerlijke koffie met apfelstrudel, maar de persoon die glutenvrij had aangegeven, kreeg geen gebak. Helaas werd ons verteld: "Daar houden we ons niet aan!"

Ise 5 feb 2021
Reageer
R

Aangename bestemming

Een aangename bestemming voor een meerdaags verblijf, waar het 's avonds en 's nachts heerlijk rustig is vanwege de sluiting van de eetgelegenheid om zes uur. In het vakantieverblijf waar we verbleven, zou het handig zijn geweest als de badkamer was uitgerust met een thermostaatkraan naar onze mening. Bovendien bevindt het toilet zich uitsluitend op de benedenverdieping, wat ongemakkelijk kan zijn als je 's nachts een sanitaire stop moet maken. Het ochtendmaal was in orde, hoewel een toevoeging van wat extra fruit zeer welkom zou zijn.

Reinout 5 nov 2020
Reageer
L

voordelige aanbieding

Wij hebben via een voordelige aanbieding een arrangement van vier dagen geboekt en telefonisch nog een extra dag toegevoegd. We vertoefden in een prachtige en goed onderhouden kamer in het hotel. We brachten onze fietsen mee en genoten van ontspannen fietstochten, waarbij we de schitterende omgeving verkenden. Het ontbijt werd uitstekend verzorgd en het personeel was bijzonder vriendelijk. Het is een schitterende locatie met het kasteel en de omliggende gebouwen, een heerlijke plek om te vertoeven.

Liene 28 aug 2020
Reageer
X

Lage kwaliteit

De omgeving is schitterend, maar de vakantiewoning of het appartement is van een dusdanige lage kwaliteit dat het nauwelijks te beschrijven valt. De dekbedden ogen onverzorgd en de kussens zijn vies, de toiletruimte is niet schoon, de vloeren zijn vies, douchen vereist staan in het bad, maar zelfs dan kun je niet rechtop onder de douchekop staan. Het douchegordijn ziet er onhygiënisch uit en alles in de accommodatie straalt een sterk verouderde en gedateerde uitstraling uit. Hoewel de kosten via een voordelige aanbieding van Voordeeluitjes laag waren, zou deze accommodatie niet langer in deze staat verhuurd mogen worden.

Xander 8 jul 2020
Reageer
Y

Heerlijke maaltijd.

Ik ben verrast door de ongunstige beoordelingen. We zijn zojuist teruggekeerd van een vierdaags uitstapje. De verblijven hebben een zekere ouderdom, maar dit draagt juist bij aan hun aantrekkingskracht. Het enige nadeel is dat het geluidsniveau vrij hoog is, waardoor je het lopen van de buren kunt horen. We zijn uiterst hartelijk verwelkomd en hebben genoten van een heerlijke maaltijd. Er is uitstekend rekening gehouden met de genomen coronamaatregelen.

Ymke 11 jun 2020
Reageer
J

Een schitterende omgeving

Een schitterende omgeving en een prima startpunt voor wandeltochten. Helaas was er weinig te merken van de typische Limburgse gastvrijheid; het bedienend personeel creëerde niet echt een welkom gevoel. Het vakantieverblijf vertoonde tekenen van ouderdom, zoals we al hadden verwacht, maar de staat van de badkamer en het toilet is werkelijk niet meer acceptabel. Ondanks dat we meer dan 5 maanden geleden hebben geboekt, kregen we bij aankomst voor twee koppels twee afzonderlijke eenpersoonskamers en slechts één tweepersoonskamer toegewezen.

Jona 27 okt 2019
Reageer
A

Leuke tijd!

We hadden een leuke tijd! De kamer was groot en comfortabel, en het ontbijt was heerlijk met lekkere koffie. De badkamer was heel fijn en de bedden sliepen goed. De high wine was lekker voor onze smaak. De plek was echt mooi, en ik begrijp niet waarom mensen negatief schrijven. Gewoon gaan en ervan genieten!

Anne 6 sep 2019
Reageer
J

We waren echt teleurgesteld!

We waren echt teleurgesteld! We gaven 120 euro uit voor één nacht voor vier personen, maar het was niet goed. Alleen de omgeving was mooi. De plek waar we sliepen was niet zo goed en het was te duur voor wat we kregen. We hoopten op een leuke tijd, maar het was duur en niet zo fijn als we dachten. Ik zou het niet aanraden als je op de prijs let.

Jelis 6 aug 2019
Reageer
F

Wat een leuke ervaring!

Wat een leuke ervaring! Het hotel was heel mooi en de kamer was goed. Het ontbijt was lekker en er was genoeg van alles. Maar vertel wel even wat je precies wilt hebben. De sfeer was fijn en de mensen waren aardig en hielpen goed. Of je nou de dag begint met een goed ontbijt of geniet van de mooie plek, hier heb je alles voor een fijne tijd. Echt een aanrader!

Fem 31 mei 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Schin op Geul.

Over Kasteel Schaloen

Kasteel Schaloen is gelegen te Oud Valkenburg 7 in Schin op Geul. Dit verblijf biedt een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder kamers en appartementen met zelfstandige kookfaciliteiten, allen met uitzicht op het kasteel en de tuinen. Elke kamer is uitgerust met een zithoek, tv, koffie- en theefaciliteiten, en een eigen badkamer. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder tweepersoonskamers en diverse vakantiewoningen, variërend van basic tot luxe. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele complex. Gelegen op 20 minuten rijden van Maastricht en ongeveer 20 km van luchthaven Maastricht-Aachen, is Kasteel Schaloen ook een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schin op Geul, Limburg
  • https://www.schaloen.nl/vakantiewoningen-en-hotel/
  • info@schaloen.nl