Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve

3.5 reviewscore • 10 reviews
M

Prijs-kwaliteitteleurstelling

Helaas viel de werkelijkheid wat tegen in vergelijking met de veelbelovende plaatjes. Het zwembad bleek eerder een bescheiden opvangbassin dan de verwachte glijbaanavontuur. Het prijskaartje van de camping bleek aan de stevige kant en het vragen van geld voor WiFi voelde wat ouderwets aan. Het was een beetje jammer om te zien dat de eigenaar meer interesse leek te hebben in het showen van zijn dure Porsche dan in het welzijn van zijn gasten. De beloofde animatie voor kinderen tot 10 jaar was er wel, maar voor de oudere jeugd was er weinig te beleven. Voor bijzondere activiteiten moest je bijbetalen, wat enigszins de feestvreugde temperde. Het snackbargeten voldeed aan de verwachtingen, maar al met al was de camping eerder doorsnee dan uitzonderlijk. Voor ons geen herhaling.

Martijn 12 aug 2023
Reageer
A

Vakantie vol plezier en ontspanning

Onze plek op het veld was aangenaam en sfeervol. De atmosfeer was gemoedelijk en er was genoeg vertier voor de kinderen. Vooral de kleintjes genoten van de leuke animatie, die op maat was gemaakt voor verschillende leeftijdsgroepen. Het binnenbad bood heerlijk warm water en was een fijne plek om te ontspannen. Het sanitair voldeed aan de eisen en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Annelies 11 aug 2023
Reageer
T

Minder dan 5-sterrenwaardig

Onze initiële indruk van de camping veranderde nadat we er echt verbleven. Er was beperkte animatie voor kinderen boven de 8 jaar en het animatieteam leek meer aandacht te besteden aan honden dan aan de jonge gasten. Het wachten op een ijsje duurde onredelijk lang, met een wachttijd van maar liefst 20 minuten om te bestellen en nog eens 20 minuten om het ijsje daadwerkelijk te krijgen. Het nieuwe toiletgebouw, dat er veelbelovend uitzag, was helaas een teleurstelling en verspreidde een onaangename geur. Desinfecterende zeep was schaars en het schoonmaakwerk liet te wensen over. De beloofde 5-sterrenaccommodatie bleek in werkelijkheid een klein zwembad te zijn. Al met al viel de ervaring tegen en kon deze niet op tegen de hoge verwachtingen.

Tim 10 aug 2023
Reageer
E

Geweldig kamperen

Onze tijd op de camping was fantastisch. Alles was schoon en goed onderhouden. We verbleven hier zeven weken en werden bij enkele onvoorziene omstandigheden goed geholpen. Ook onze kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen genoten van de camping en de geboden faciliteiten. Voor het volgende jaar hebben we alweer geboekt en ook onze kleintjes kijken uit naar hun vakantie hier.

Esmee 6 aug 2023
Reageer
L

Een vertrouwde favoriet

We zijn al meerdere keren op deze camping geweest, samen met de hele familie en wel zeven caravans. Er was voor iedereen wat wils, van het prachtige zwembad en de binnenspeelplaats tot het goed georganiseerde animatieteam. Het sanitair werd goed onderhouden en het nieuwe restaurant was een geweldige toevoeging. Het stuufplein bood een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van eten en drinken.

Lisa 4 aug 2023
Reageer
M

Tegenvaller

Ondanks positieve beoordelingen viel onze ervaring tegen. De animatie was gericht op jongere kinderen en het sanitair voldeed niet aan de verwachtingen. De prijs was aan de hoge kant en er werden extra kosten berekend voor basisvoorzieningen. Het zwembad bleek kleiner dan gedacht en veel faciliteiten waren buiten gebruik. Al met al waren we teleurgesteld.

Marjolein 3 aug 2023
Reageer
B

Ideaal voor jonge gezinnen

Onze zesjarige dochter had de tijd van haar leven, hoewel er voor onze bijna tienjarige zoon wat minder te doen was. De camping bood leuke speelvelden en een fijn binnenbad, maar miste een grotere speeltuin. De animatie was voldoende, maar voor oudere kinderen zou een breder aanbod wenselijk zijn. Het aanbod van faciliteiten in de omgeving was beperkt bij slecht weer. De prijsstijging voor het volgende jaar riep echter wel vragen op.

Bas 3 aug 2023
Reageer
E

Gemengde gevoelens

Ondanks vele positieve recensies, waren we enigszins teleurgesteld door onze ervaring op de camping. Het nieuwe centrumgebouw leek sterk op een ander restaurant dat we eerder bezochten. De animatie was redelijk, maar niet altijd in lijn met de verwachtingen. Voor oudere kinderen was het aanbod aan vermaak beperkt. De prijzen waren aan de hoge kant en sommige faciliteiten bleken niet goed functionerend.

Eline 3 aug 2023
Reageer
V

Gezellig

We hebben een aangename tijd gehad, ondanks het mindere weer. De accommodatie was comfortabel en schoon, en we waardeerden vooral het overdekte terras. Het kleine zwembad was geschikt voor jongere kinderen en de animatie was redelijk. Sommige faciliteiten waren niet goed functionerend, maar het verblijf was over het algemeen prettig.

Vincent 1 aug 2023
Reageer
M

Gezellig kamperen

Het sanitair was goed onderhouden en het kleine zwembad was geschikt voor jonge kinderen. De animatie was redelijk, maar er waren lange wachttijden bij de afhaal. Voor oudere kinderen was het aanbod beperkt. Ondanks enkele minpunten heerste er een gezellige sfeer en was de camping geschikt voor jonge gezinnen. De onverwachte prijsstijging voor het volgende jaar was echter opmerkelijk

Michelle 30 jul 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Rheeze.

Over Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is gelegen te Grote Beltenweg 3 in Rheeze. Het park biedt ruime kampeerplaatsen en diverse accommodaties, waaronder comfortabele bungalows, chalets en luxe lodges, zodat iedereen kan genieten van een geweldige vakantie. Het park staat bekend om zijn uitgebreide faciliteiten voor kinderen. Zo is er een groot verwarmd zwembad met verschillende glijbanen en waterattracties, een indoor speelparadijs, diverse speeltuinen, een sportveld en een animatieteam dat zorgt voor een gevarieerd programma vol leuke activiteiten en entertainment. Naast de kinderfaciliteiten zijn er ook voor volwassenen voldoende voorzieningen. Je kunt genieten van een heerlijk diner in het restaurant, ontspannen op het terras, een fiets huren om de prachtige omgeving te verkennen, of deelnemen aan een van de sportieve activiteiten op het park. De omgeving van Kampeerdorp de Zandstuve biedt volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Je kunt mooie wandel- en fietstochten maken door de natuurrijke omgeving, een bezoek brengen aan gezellige stadjes en dorpjes in de buurt, of genieten van de rust en ruimte van het Vechtdal.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rheeze, Overijssel
  • https://www.zandstuve.nl
  • info@zandstuve.nl