Daguitje

Julianatoren

Apeldoorn, Gelderland

5 reviews
40% positief
40% neutraal
20% negatief

Een leuk pretpark voor kinderen tot 10 jaar te Apeldoorn. Julianatoren heeft maarliefst 60 attracties met daarbij shows van Jul & Julia, een safaribaan en een paardenbaan voor echte cowboy's!

Julianatoren is van alle daguitjes omstreeks Apeldoorn de beste keuze.

Bezoek Julianatoren


Reviews (5)

 • Tom

  Reserveren voor komst

  Een uitje naar de Julianadorp is voor ons gezin een leuke dag, dat is zeker. Nu je helaas maar met een bepaalt aantal mensen binnen mag zijn, is het noodzakelijk dat je voorafgaand aan het bezoek reserveren.

  Je kunt er gewoon eten en dat soort dingen, dus het is in principe net als vanouds alleen het enige wat er nu is verandert is dat je nu vooraf moet reserveren.

  Tom 7 jul 2020

 • Maurits

  Niet leuk voor oudere jeugd

  Mij is altijd verteld dat de Julianatoren voor iedereen is, jong en oud. Zo staat het ook in alle advertenties van hun vermeld.
  Zelf heb ik twee pubers in huis en op een mooie zaterdag besloten we hier eens een keer een kijkje te gaan nemen.
  Wat waren wij snel uitgekeken! En uiteindelijk ben ik met twee chagrijnige en vervelende pubers maar weer naar huis gereden, met een omweg langs de macdonalds om er toch nog een beetje een leuke dag van te maken.
  Een ding is voor mij wel zeker en dat is dat ik niet nog een keer naar de julianatoren zal gaan, ja wie weet ooit met kleinkinderen.
  Maar dat is in een hele verre toekomst, dus mocht je oudere jeugd thuis hebben dan is dit niks voor hen.
  Geloof me, je maakt ze er echt niet gelukkig mee en daardoor heb je zelf dan ook geen leuke dag.

  Maurits 23 jun 2019

 • Erik

  Leuk maar druk

  Wij zijn hier in de meivakantie met onze twee kinderen naar toe geweest, die wilden hier al een hele tijd graag naartoe en wat is nou een beter moment om hier naartoe te gaan dan de meivakantie dachten wij.
  Dat hadden we dus even goed mis, of juist heel goed aangezien half Nederland voor mijn gevoel hetzelfde idee had in die periode.
  Jeetje wat was het druk zeg toen we daar waren, dat zorgde wel een klein beetje voor een mindere mood maar desondanks mocht het de pret zeker niet drukken.
  Mijn kinderen hebben een geweldige dag gehad en ook mijn vrouw en ik, hebben het er ondanks de lange wachtrijen prima naar ons zin gehad.
  Ik zou het iedereen kunnen aanraden om hier een keer met je kinderen naar toe te gaan, maar als je de mogelijkheid hebt zou ik dit zeker buiten de vakanties en dergelijke om doen.

  Erik 17 jun 2019

 • Thomas

  Julianatoren goed voor mooi weer

  Als je een leuk uitje wilt voor het hele gezin en je hebt er mooi weer bij, dan is de julianatoren heel erg leuk!
  Met al zijn buitenattracties en waterspelen is dit altijd feest, of de shows vindt mijn jongste tweeling hier helemaal het einde.
  Maar ik zeg er wel heel nadrukkelijk bij met mooi weer, want heb je er geen mooi weer bij dan is de sfeer meteen totaal anders.
  De water attracties kunnen dan niet en alles is dan nat en koud (bij regen) en dat is voor kinderen niet leuk en voor de ouders al helemaal niet aangezien zij met zeurende of verdrietige kinderen zitten.
  Dit maakt het een beetje dubbel, bij mooi weer is dit dus echt heel erg goed en leuk, maar bij slecht weer kun je naar mijn mening beter thuis blijven en het spel ganzenbord erbij pakken.

  Thomas 7 jun 2019

 • Mark

  Julianatoren Apeldoorn leuk park

  Werkelijk een geweldig park waar je een dagje goed kunt vertoeven met de kleintjes. Het is een park waar kinderen tot 10 jaar de meeste lol kunnen beleven wat je maar kan wensen. De bekende show in de middag is tevens de moeite waard. Wij wonen in Zwolle en hebben hierom een gezinsabonnement genomen voor een geheel jaar, deze koste ongeveer 240 euro, dan kan je het hele jaar heen wanneer je wilt.

  Mark 24 mei 2019