Ikwilkoopjes.nl

Dagaanbieding

Ikwilkoopjes.nl

3 reviews
67% positief
33% negatief

Reviews (3)

 • Albert Ekermans

  Goede service

  Ik heb ook een " koe " besteld . Het duurde iets langer maar hij is netjes geleverd . Geen gevoel van bedrog of zo . En als het zo is dat ze alles door verkopen van de Chinees......... het is je eigen beslissing om het bij hun te bestellen. Anders zelf maar naar de Chinees.
  Volgende x bestel ik weer bij hun.

  Albert Ekermans 31 aug 2021

 • Karel

  Niet te vertrouwen

  Dir is geen bedrijf maar gewoon iemand die je bestelling plaatst bij een bedrijf in China die het dan naar je toe stuurt. Gevolg is dat je voor iets dat je voor 8Euro kan kopen bij een webshop in China je 14,95 betaald aan ikwilkoopjes plus daarboven op nog je pakketje moet halen bij post nl. waar je ook nog eens 5,15 Euro moet betalen aan BTW en handelingskosten. En dan nog bijna een maand moeten wachten voor Aflevering. Schande!!!!!

  Karel 20 aug 2021

 • Mrs Santa

  Ikwilkoopjes.nl met kerst

  Als je nou nog leuke kerst cadeautjes zoekt, dan is deze website echt een aanrader! Ze hebben hier zo veel leuke dingen en je betaalt er maar een heel klein prijsje voor, meestal is het hier voor de helft van het geld.
  Daar tegenover staat wel dat de levering met rond de feestdagen wat langer duurt dus voor deze kerst kun je niets meer bestellen wat er ook op tijd is maar misschien een idee voor volgend jaar!
  Wij slagen er in ieder geval ieder jaar heel goed!

  Mrs Santa 18 dec 2019