Ikwilkoopjes.nl

Ikwilkoopjes.nl

3.7 reviewscore • 3 reviews
A

Goede service

Ik heb ook een " koe " besteld . Het duurde iets langer maar hij is netjes geleverd . Geen gevoel van bedrog of zo . En als het zo is dat ze alles door verkopen van de Chinees......... het is je eigen beslissing om het bij hun te bestellen. Anders zelf maar naar de Chinees.
Volgende x bestel ik weer bij hun.

Albert Ekermans 31 aug 2021
Reageer
M

Oke nou prima, ik wacht al twee maanden terug heb ik hier iets besteld en dit hebben wij nog steeds niet ontvangen.
Twee maanden, dus ruim acht weken, dat vind ik veel te lang duren.
Dan mag het nog zo goedkoop zijn, twee maanden later en nog niets ontvangen hebben, dus wie weet hoe lang het nog gaat duren, gaat te ver vind ik.

Monique 1 okt 2021
K

Niet te vertrouwen

Dir is geen bedrijf maar gewoon iemand die je bestelling plaatst bij een bedrijf in China die het dan naar je toe stuurt. Gevolg is dat je voor iets dat je voor 8Euro kan kopen bij een webshop in China je 14,95 betaald aan ikwilkoopjes plus daarboven op nog je pakketje moet halen bij post nl. waar je ook nog eens 5,15 Euro moet betalen aan BTW en handelingskosten. En dan nog bijna een maand moeten wachten voor Aflevering. Schande!!!!!

Karel 20 aug 2021
Reageer
S

Helaas zijn er veel Nederlands webshops die de producten bestellen in China, in werkelijk elke categorie zijn er wel sites als deze te vinden. Spijtig want inderdaad de klant moet soms weken wachten op het product terwijl die er vanuit gaat dat het een Nederlandse website is dus dat het product ook snel in huis is. Ze zetten het ook niet groot op de site: minimale wachttijd is 14 dagen... Dan zou het al goed zijn... Verplichten!

Simar 20 aug 2021
M

Ikwilkoopjes.nl met kerst

Als je nou nog leuke kerst cadeautjes zoekt, dan is deze website echt een aanrader! Ze hebben hier zo veel leuke dingen en je betaalt er maar een heel klein prijsje voor, meestal is het hier voor de helft van het geld.
Daar tegenover staat wel dat de levering met rond de feestdagen wat langer duurt dus voor deze kerst kun je niets meer bestellen wat er ook op tijd is maar misschien een idee voor volgend jaar!
Wij slagen er in ieder geval ieder jaar heel goed!

Mrs Santa 18 dec 2019
Reageer
O

Ik heb een beetje een soort gelijke beoordeling als mrs santa. Ook ik kwam allemaal leuke aanbiedingen tegen op ikwilkoopjes.nl en dacht natuurlijk gelijk aan kerst cadeaus. Alleen is het bij mij nu het geval dat de levertijd langer is in verband met de feestdagen en dat de cadeaus er nu niet op tijd zijn voor de kerst. Dan hebben mijn kleinkinderen geluk want nu moest ik voor nood andere cadeaus kopen voor onder de kerstboom en krijgen ze de cadeaus die ik hier op deze site heb besteld later ook nog. Ik vind dat de website duidelijker had moeten aangeven dat het niet voor de kerst thuis geleverd zou worden, maar de dingen die er te koop zijn zijn wel erg leuk en ook niet duur.

Oma 19 dec 2019
Over Ikwilkoopjes.nl