Reviews (1)

 • Daan

  Volwaardige prepaid creditcard

  Ik heb al een VIABUY prepaid creditcard gehad, maar nu heb ik de ICS GO Card. De aanvraag ging helaas niet helemaal soepel. Wanneer je de kaart aanvraagt, moet je je identiteit controleren, doormiddel van het uploaden van je ID-kaart of rijbewijs.

  In eerste instantie kreeg ik geen mail met de link om je identiteit te controleren. Een paar dagen later kreeg ik gelukkig een herinneringsmail met de link. Na het uploaden van mijn ID-kaart kreeg ik een lege pagina te zien. Dit gebeurde telkens en ik had echt alles geprobeerd, zowel in m'n browser als de ICS Creditcard app. Ik weet niet meer precies hoe het mij uiteindelijk gelukt is, maar ik had het al een paar keer opgegeven. Misschien dat ik het in een andere browser heb geprobeerd, dat weet ik niet meer precies.

  Een aantal dagen later kreeg ik de ICS GO Card in de brievenbus. Ik vind de kaart er niet spectaculair uitzien, wat wel jammer is. Los daarvan is het wel een hele goede prepaid creditcard. Via de app, maar ook via je browser kun je eenvoudig via iDeal de kaart opwaarderen. Hier betaal je 1 euro opwaarderingskosten voor. Terug storen naar je bank kost ook 1 euro. Het is een VISA creditcard waar ik heel blij mee ben, omdat VISA over het algemeen het meest wereldwijd geaccepteerd wordt. Wat deze prepaid creditcard uniek maakt is dat je er ook hotels en auto's mee kunt huren. Dit zal wel te maken hebben met het feit dat de kaart van ICS is en dat je er moeilijk mee kan frauderen. Dat is wel fijn, eindelijk een volwaardige prepaid creditcard! Deze kaart kun je dus gerust meenemen op vakantie. Als je er een bepaald bedrag opzet, weet je ook zeker dat je op vakantie niet meer uitgeeft dan wat je van plan was.

  Daan 21 jan 2022