Houseboats Lemmer

Houseboats Lemmer

4.0 reviewscore • 5 reviews
I

Lemmer love, huisboot droom

Lemmer is echt een plaatje en alles ligt binnen handbereik. De huisboot was nieuw, superstrak en schoon, en van alle gemakken voorzien. Het contact met het personeel was alleen via de telefoon, maar superwarm en behulpzaam. Gratis parkeren vlakbij was een dikke plus. Chillen op het terras aan het water of boven op het dek voelde alsof we op een luxe jacht zaten. We komen zeker terug!

Igor 4 mei 2023
Reageer
L

Toffe plek, maar fietsen in de regen

We vonden het hier bijna helemaal geweldig. Super centraal, dus alles lekker dichtbij. Alleen bummer: geen plekje voor onze fietsen, die bleven dus buiten soppen in de regen. Ook was er geen steiger, maar een oude bierkrat als opstapje - niet echt ideaal. Verder top plek om echt even te genieten als je even wil chillen.

Lisa89 8 nov 2023
Reageer
N

Bootleven met een schoonmaak-twist

Deze boot lag echt op een droomplek, jammer alleen van het weer waardoor we het dakterras niet konden checken. Strand en zwembad vlakbij waren wel nice. Lemmer is supergezellig en alles is makkelijk te lopen. Maar guys, de schoonmaak kon echt beter. Belangrijke plekken waren oké, maar de rest? Meh. Een grondige schoonmaakbeurt had het perfect gemaakt.

Ninaontour 21 jul 2023
Reageer
F

Locatie top, wifi flop

De spot was perfect en de vibe uniek in zo'n houseboat. Maar toen viel de wifi uit, en pas een hele dag later was het gefixt. Voor de prijs die we neerlegden, verwacht je toch meer, want in 2024 wil je toch wel even makkelijk op de wifi goed signaal. En serieus, geen wijnglazen? Dat kan echt niet voor deze prijs. We hebben er het beste van gemaakt.

Freedi b 7 jul 2023
Reageer
C

Romantisch maar stoffig

Superromantische plek en alles wat je nodig hebt is op loopafstand. Het team was mega, en parkeren was geen gedoe en gratis. Alleen was het bij aankomst niet helemaal fris. Na een babbeltje met de beheerder hebben ze wel snel de boel aangepakt. Over het algemeen zijn we daarom best tevreden en geven we gewoon 4 sterren!

CarlaF 18 jun 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Lemmer.

Over Houseboats Lemmer

Houseboats Lemmer, vertegenwoordigd door Sailing World en gelegen aan de Vuurtorenweg 15 in Lemmer, biedt een unieke vakantie-ervaring met hun luxe houseboats. Met meer dan 40 jaar ervaring in de jachtmakelaardij en watersport, biedt Vamos houseboats een ideale investeringsmogelijkheid in houseboats. Deze houseboats zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn CE-D goedgekeurde vaartuigen, wat betekent dat ze gemakkelijk naar elke gewenste ligplaats verplaatst kunnen worden. Ze zijn niet alleen bedoeld voor recreatief gebruik maar kunnen ook permanent worden bewoond. De combinatie van luxe, gemakkelijke verhuur, aantrekkelijke aanschafprijzen en laag onderhoud maakt deze houseboats een interessante optie voor zowel vakantiegangers als investeerders​.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lemmer, Friesland
  • https://www.hurenhouseboat.nl/locaties/lemmer
  • info@hurenhouseboat.nl