Houseboats Lemmer

Houseboats Lemmer

4.0 reviewscore • 3 reviews
N

Bootleven met een schoonmaak-twist

Strand en zwembad vlakbij waren nice. Lemmer is supergezellig en alles is makkelijk te lopen. Maar mensen de schoonmaak kon echt beter. Belangrijke plekken waren oké, maar de rest? Meh. Mag ook wel wat vaker schoongemaakt worden trouwens.

Ninaontour 21 jul 2023
Reageer
F

Locatie top, wifi flop

De spot was perfect en de vibe uniek in zo'n houseboat. Maar toen viel de wifi uit en pas een hele dag later was het gefixt. Voor de prijs die we neerlegden verwacht je toch meer, want in 2023 wil je toch wel even makkelijk op de wifi goed signaal? We leven niet meer in 2000 haha. We hebben er het beste van gemaakt.

Freedi b 7 jul 2023
Reageer
I

Lemmer love, huisboot droom

Lemmer is echt een plaatje en alles ligt binnen handbereik. De huisboot was nieuw, superstrak en had alles wat je nodig had om er een fijne vakantie van te maken. Het contact met het personeel was alleen via de telefoon maar verder wel goed en behulpzaam. Gratis parkeren vlakbij was een dikke plus. Chillen op het terras aan het water of boven op het dek voelde alsof we op een luxe jacht zaten. We komen zeker terug!

Igor 4 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Lemmer.

Over Houseboats Lemmer

Er zijn 3 reviews geschreven over Houseboats Lemmer op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lemmer, Friesland
  • https://www.hurenhouseboat.nl/locaties/lemmer
  • info@hurenhouseboat.nl