Hotornot

Bezoek Hotornot

Lid van Reviews.nl

Dating

Hotornot

14 reviews
65% positief
21% neutraal
14% negatief

HotorNot is een van de bekendere datingsites van Nederland en Belgie. Dit datingplatform werkt met een like systeem waarbij je andere leden in je hotlijst kunt zetten. Vanuit hier is een chatgesprek zo gestart. Registreren is gratis en ze doen er alles aan alle profielen te checken op echtheid. Bij betaling van een VIP of diamanten pakket zit geen automatische incasso inbegrepen.

Lovezone is van alle datingsites de beste keuze.

Bezoek Lovezone


Reviews (14)

 • Mix

  Scam

  Na het lezen van goeie reviews over hot or not heb ik een vip abonnement genomen van 29,50.
  Op deze app moet je extra betalen voor het versturen van foto’s in een chat bericht.
  Aan aandacht geen gebrek, de ene na de andere mooie dame wil opeens met je chatten en na 2 of 3 zinnen komt elke keer gelijk de vraag of je foto’s kan opsturen ( waarvoor uiteraard betaald moet worden, naar een andere app wil geen een van de dames want dan wordt er geen geld verdiend.
  Dus ik dacht ik zet in mijn oproep dat ik alleen echte mensen wil ontmoeten en geen fake profielen die alleen maar willen zorgen dat ze geld kunnen verdienen met het jouw overhalen om foto’s te sturen. Na 1 minuut was gelijk mijn account gedeactiveerd en was ik na 1 week verbruik van de app gelijk mijn geld kwijt.
  Ik raad iedereen aan om deze nep app niet te gaan gebruiken want het is een en al scam

  Mix 29 mrt 2022

 • Daphne Ramakers

  Ik ben er klaar mee.

  Afgelopen week ontving ik ineens een mail van 'badoo' waar ik nog nooit van in mijn leven heb gehoord. Ik kreeg een tip van een bekende dat mijn account over de datingssite ging. Al heel veel jaar geleden (want ik heb al 6 jaar een relatie), had ik hot or not. Ik dacht dit account verwijdert te hebben. Nu kreeg ik ineens een mail van 'badoo.' Ik heb met heel veel moeite eindelijk mijn account kunnen verwijderen. Wat dacht je? Krijg ik vandaag een mail van 'chat en date', nog iets waar ik nog nooit in mijn leven van heb gehoord. Als ik naar deze sites ga om mijn wachtwoord op te vragen, kent hij mijn email adres niet eens. Ik ben er nu klaar mee en ik eis dat mijn persoonsgegevens van ALLE sites worden afgehaald, want hier heb ik nooit toestemming voor gegeven.

  Daphne Ramakers 24 jan 2021

 • Fred

  Hot or not beste datingsite

  Na talloze datingsites te hebben geprobeerd heb ik er inmiddels wel een beetje zicht op gekregen en van dit alles is Hot or Not echt verreweg de beste datingsite van dit alles.
  Op Hot or Not heb je ontzettend veel leden, zowel mannen als vrouwen en het maakt hier op deze site ook niet uit waar je op valt. Zelf ben ik hetero en ben ik gek op mooie vrouwen, deze zijn hier gelukkig niet schaats. Maar ook als je homo of wat dan ook bent, dat maakt hier niet uit er is voor iedereen wel wat te vinden. Je kunt er met mensen chatten, je kunt met ze afspreken en je kunt zelfs foto’s sturen. Dat kaatste vind ik zelf heel erg leuk hier aan en dat maakt alles net even weer wat spannender. En de prijzen die je op Hot or Not moet betalen, als je hier al voor kiest, zijn ten minste niet zo duur.

  Fred 18 nov 2020

 • Falko

  Account hotornot verwijderen

  Ik heb afgelopen maandag, 29 juni, een berichtje gestuurd via mijn andere e-mail account over mijn account op hotornot. Ik heb dit account nog niet zo lang verwijderd maar het is toch nog steeds te vinden op Google wanneer ik mijn naam intyp. Naar mijn inziens betekent dit dat het account nog niet definitief is verwijderd. Ik zou dit graag van Google willen. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

  Hotornot heeft gereageerd

  Falko 1 jul 2020

 • Een sufferd

  Geen huiswerk gedaan

  ik kan hier mijn review geven maar dan zou onderstaande eigenlijk herkauwd worden... dus lieve mensen goed onderzoek doen voordat je je aanmeld op HotOrNot.com
  Ik vraag mij af of mijn review überhaupt hier geplaatst mag worden, gelet op het feit dat ik een van de weinigen ben die NIET POSITIEF is over de site HotOrNot.com

  Sante!

  Een sufferd 15 dec 2019

 • Shirley Kleingeld

  Account meerdere datingsites en ook hotornot

  Gisteren ontving ik allemaal mails dat ik dus een account heb enz enz… Ik had een account maar gebruikte die niet meer.
  Dus dit ben ik helemaal niet!
  Ik zou graag verzoeken mij uit jullie systeem te verwijderen.
  Ik ga vrijdag aangifte doen omdat dit bij meerder sites is gebeurd.
  Mijn email is gehackt en iemand vraagt mijn wachtwoorden op om vervolgens ervoor te zorgen dat ik er zelf niet meer op kan!
  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.
  En mijn gebruikersnaam was ShirleyJovi.

  Shirley Kleingeld 6 nov 2019

 • Monique

  Klacht hotornot

  Er blijkt van mijn creditkaart al langere tijd bedragen afgeschreven variërend van €3.00 tot €15.75. Soms meerdere keren per dag. Ik ben geen lid van een of andere site. Waarschijnlijk is iemand met mijn gegevens op uw site aangemeld.
  Ik vraag u met klem mijn gegevens af te sluiten daar ik echt niet weet hoe iemand hier bij komt. Tevens vraag ik u mij de gevorderde bedragen terug te storten. Moet wel zeggen dat ik 4 jaar geleden gebruik heb gemaakt van jullie dienst, hierdoor heb ik tevens mijn huidige vriend ontmoet dus de service is prima, dit echter niet.

  Monique 19 okt 2019

 • Alysha

  18 jaar grapje

  Mijn naam is Alysha en ik had een account op Hot or not. Tevens wilde ik weer op de app en kreeg ik een melding dat ik helemaal geen 18 ben? Klopt totaal niet namelijk. Ik denk dat het gebaseerd was op een grapje tegen een persoon waar ik goed mee praatte maar het te serieus op nam!
  Mijn vraag is dus of ik graag mijn account terug zou mogen aangezien ik gewoon redelijk goede gesprekken tegemoet was gekomen..

  Alysha 14 okt 2019

 • Dominique Termaat

  Misverstand profielsluiting

  Jullie hadden mijn account verwijderd omdat jullie dachten dat ik niet 18+ was, maar dat ben ik dus wel.

  Ik probeer mijn zielsverwant te vinden maar mijn account was ineens geblokkeerd, ik wil hierbij graag mijn account terug sinds dit een grote misverstand is en ik in tegen wel 18 jaar oud ben. Het gaat hierbij om het account van Dominique Termaat.

  Ik hoop hierbij snel antwoord te krijgen & mijn account snel terug te krijgen.

  Dominique Termaat 30 sep 2019

 • Jeroen Bodewus

  Hot or Not account

  Het gaat mij er niet om dat ik een date garantie wil.
  Waar het mij wel om gaat is dat ik niet bedonderd wil worden.

  Ooit (ongeveer 15 jaar geleden) had ik een profiel op Hot or Not.com. Natuurlijk zaten daar fake accounts tussen en ik voel mij bekocht. Ik heb nu 15+ reacties van niet bestaande dames (althans, voor mij is dat moeilijk aan te tonen maar de profielen met de fotos spreken voor zich) die zich maar 1 doel hebben gesteld; mij ertoe te verleiden om elders verder te chatten, wat onlogisch is aangezien we gewoon op Hot or Not.com kunnen chatten gratis.

  Met 1 dame heb ik een normaal gesprek gehad en n.a.v. mijn opmerking over fake profielen vroeg zij mij hoe ik daar zo zeker van was.
  Ik heb vervolgens een fake profiel aangemaakt van een mannelijk fotomodel van 34 jaar oud. Er wordt nergens (op geen enkele manier) enige verificatie gevraagd. De reacties stroomden binnen, vooral ook van dezelfde dames die op mijn profiel (man van 54) reageerden.
  Daarna heb ik een zoekopdracht gedaan en kwam ik zelfs profielen tegen waarbij dezelfde foto van een dame werd gebruikt maar volgens het verhaal vanuit een compleet andere woonplaats.
  In 1 geval stonden de foto's zelfs boven elkaar! Hoe suf!

  Kortom, ik ben niet naïef en begrijp dat als een dame van 29 mij benadert dat dit fake is. Maar dat er zo doelbewust geld getrokken wordt middels deze site, dat stuit mij enorm tegen de borst!
  Wie garandeert dat er geen fotos gestolen worden van facebook profielen?

  Ik ben zo langzamerhand behoorlijk geïrriteerd geraakt door deze vorm van oplichting waarvoor ik de beheerders van de site aansprakelijk stel.

  Jeroen Bodewus 30 sep 2019

 • Roland van Orselen

  App gebruik

  Ik gebruikte tot vandaag jullie diensten online. Vandaag heb ik de app gedownload en dan moet je kiezen tussen continue with Google of phone eerst probeerde ik Google ik selecteer mijn account maar vervolgens gebeurd er niets daarna continue with phone kies ik het juiste land vul mijn telefoonnummer in dan geeft de app aan dat ik een foutief nummer heb ingevuld maar het nummer is gewoon correct. Graag jullie advies cq oplossing.

  Roland van Orselen 22 jul 2019

 • Ilse

  Profiel verwijderen graag

  Jaren geleden heb ik een account aangemaakt op hot or not. Dit wil ik verwijderen. Mijn naam is Ilse en ik was toen geloof ik 12 jaar oud. Als een van mijn hobby's heb ik geloof ik gamen genoemd. Ik heb donkerblond haar en blauwe ogen. Ik ben nu 18 en vind het geen fijn idee dat mijn account nog bestaat. Ik hoop dat jullie mijn account kunnen vinden en het kunnen verwijderen. Mijn emailadres van toen doet het niet meer en ik weet mijn inloggegevens ook echt niet meer. Ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen betekenen.

  Ilse 5 jul 2019

 • Tim

  Hot or Not nepleden

  Volgens mij is hot or not wel een van de grootste online datingplatforums van heel Nederland, zo niet de allergrootste.
  In dat geval vind ik het dan ook erg netjes hoe zij met nepleden omgaan en hoe ze dit vooral regen gaan.
  Ik mag mijzelf inmiddels wel een ervaren online dater noemen en ik ben nergens zo weinig nepleden tegen gekomen als op hot or not.
  Op iedere website kun je er vaak wel een paar op zo’n misstap betrappen waardoor ze zichzelf verraden maar dat is mij hier gelukkig nog niet gelukt.
  Wat dus een heel goed teken is natuurlijk!
  Verder ben ik over de rest van de website ook goed te spreken, het ziet er allemaal keurig uit en is niet ingewikkeld, iedereen die een computer heeft zou hier mee om moeten kunnen gaan.

  Tim 17 jun 2019

 • Jup

  een chat stokt vrij snel

  Hotornot, van dezelfde makers als Badoo en andere grote namen in de online dating wereld. Het is onmogelijk om in 10 jaar tijd door alle leden te bladeren, zoveel leden heeft Hotornot, te gek voor woorden, lees: positief! Hoe meer mensen, des te meer vreugd.

  Wat me wel opvalt is dat veel gesprekken beginnen met een begroeting, hierna een vraag: alles goed? Soms reageert de vrouw nog van: ja en met jou? En dit was het dan. 90% van de keren is het hiermee afgesloten. Blijkbaar weten ze dat het goed met je gaat en daar is het ze om te doen? Heel raar maar aangezien het een gratis chat is geef ik het 4 sterren.

  Jup 18 mei 2019