Hotels.nl

Hotels.nl

3.0 reviewscore • 4 reviews
r

Boeking geannuleerd 3 dagen na schriftelijken en t

Mijn boeking via hotels.nl is geannuleerd 3 dagen nadat ik zowel schriftelijk als telefonisch een bevestiging heb ontvangen van hotels.nl, nadat ik betaling had voldaan.
Naast excuses is er éénzijdig geannuleerd en kon hotels.nl geen redelijk alternatief aanbieden, er werd niet eens geopperd de service kosten als tegoed te geven

Waardeloze service and amateuristisch, vooral vanwege het feit dat je vooruit moet betalen.
Bij het terugbetalen werd gevraagd naar mijn bank gegevens, terwijl ik de betaling heb gedaan direct aan hotels.nl.

Mijn advies: boek via andere websites waar je niet vooruit hoeft te betalen, maar aan het hotel zelf, en blijf ver weg van hotels.nl

roland 22 mrt 2024
Reageer
T

Hotels.nl nutteloos

Ik heb laatst een keer geprobeerd gebruik te maken van de website hotels.nl aangezien we een goed en betaalbaar hotel zochten in een bepaalde omgeving.
Maar ik moet zeggen dat ik deze websites compleet nutteloos heb gevonden in deze zoektocht.

We hebben een hotel gevonden uiteindelijk, maar niet via hotels.nl We hebben dit hotel gevonden door gewoon hotel in de omgeving ...... in te typen in de zoekbalk van Google. Daardoor kreeg ik veel opties van verschikkende websites en uiteindelijk hebben we zo ook het juiste hotel gevonden. Dus helaas niet door deze website.

Teun 13 okt 2020
Reageer
I

Hotels.no goede deals

Als je op zoek bent naar een goede deal voor een weekend weg of gewoon een overnachting dan kun je je lol wel op op Hotels.nl
Hier kun je bijvoorbeeld een hotel invullen, als je perse naar een bepaald hotel toe wilt.
Maar je kunt ook de plaats invullen en dan krijg je meerdere opties met hotels en prijzen waar je uit kunt kiezen, zelf vind ik dit heel erg handig.
Wij hebben hier laatst nog weer wat geboekt, het is binnen een paar klikken van de knop klaar echt ideaal.

Ilona 30 jul 2020
D

Wel rot dat je alleen via Hotels.nl kan boeken wanneer je een creditcard hebt. Je moet namelijk creditcard gegevens invullen zodat Hotels.nl er zeker van kan zijn dat ze het geld krijgen. Dit is alleen ter verificatie en dus zal hier geen geld van af worden geboekt wanneer je afspraak nakomt. Oftewel je kan gewoon pinnen in het hotel.

Dennis 30 jul 2020
S

Weekendje scheveningen via hotels.nl

Je hebt tegenwoordig veel hotel vergelijkers dus is het soms lastig om de beste deal te vinden. Wij boeken al jaren via Hotels.nl omdat we niet anders weten. Prima en overzichtelijke website, waar je na een plaatsnaam te hebben ingevuld, hotels kan vergelijken in die betreffende omgeving.
Ons plan was om dit jaar 2 weekjes naar Italie te gaan maar door alle corona uitbraken kwam dat er helaas niet van dus doen we nu een weekendje Scheveningen, dit doen we sowieso minimaal 1 keer per jaar, er even tussenuit. Wanneer je Scheveningen intypt op Hotels.nl krijg je 18 keuzes, van goedkoop naar prijzig. Kan trouwens het Carlton Beach Hotel aanraden, die staat zeer dichtbij het strand, zee uitzicht is wel een vereiste. Anders kan je beter een hotel iets dichter op het centrum boeken.

Serge 27 jul 2020
F

Als wij naar Scheveningen gaan boeken we vaak Grand Hotel Kurhaus, heeft de mooiste locatie (aan het strand en aan het centrum). Kan me om eerlijk te zijn niet voorstellen dat Carlton Beach mooier is dan het Kurhaus.

Floris 27 jul 2020
Over Hotels.nl

Hotels.nl biedt overnachtingen aan van meer dan 1.750 verschillende hotels uit Nederland en België. Deze website bestaat al sinds 2001 op de Nederlandse hotelmarkt en is tot op heden één van de grootste aanbieders op deze markt. Over het jaar 2017 hebben ze de prijs 'Beste Hotelaanbieder van Nederland 2017' mogen ontvangen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Meerdere locaties
  • https://hotels.nl
  • deals@hotels.nl