Hotel Van der Valk Akersloot

Hotel Van der Valk Akersloot

3.0 reviewscore • 2 reviews
C

Ontzettend vies matras

Al ik weet niet hoelang fan van Akersloot van der Valk, zeker 12x geweest denk ik.
Echter dit weekend, onvriendelijk ontvangst, geen salade bar meer, dit kan niet door corona! snap ik, wellicht vragen, zou u er salade bij willen? ( bij diner)
Bediening vriendelijke en eten goed.
Heerlijk geslapen, welk merk matras is dit? Wij op onderzoek uit, beter niet kunnen doen, VIES, VIES, VLEKKEN, BRRRRRRRRRR.
Natuurlijk iedereen slaapt erop en ----- , ik vind het een taak van de kamermeisjes die de bedden verschonen hierop te letten en te melden.
Lijkt me ook dat ze dit doen, dan is het de taak aan de directie.
Tijd genoeg om de bedden na te kijken en nieuwe matrassen, te bestellen lijkt me.

Cisca 18 sep 2021
Reageer
A

Personeel roddelen over klant

Ben zo pist ik kom veel bij van der valk heel veel. Maar akersloot is nu echt van de kaart. Een vriend van mij die homo is word beoordeeld door personeel en nog opvallend ook. Hij gaat vaak een nachtje weg ook wel eens met mij. Ik bracht hem vandaag met mijn man en een beste vriend van hem. Zei zouden blijven 1 nacht hij heeft best wat uit naar een kut Corona jaar. Hij heeft een eigen zaak en ging bijna onder. Dit is nu zijn verzetje er even tussen uit zijn. Mag hij champagne bestellen
Mag hij genieten hij betaald toch. En geeft goede fooi. En dan praten over ouwe kerel en jonge vriend en kijken naar hun en lachen. Wat een kut personeel jammer dat dit zo kan. Lullen doet iedereen maar niet zo dat we het zien. En de jongen onder deur die kwam toen er werd geklaagd wat een eikel. En daarvoor al discuteren met elkaar om andere dingen naast ons. Maar klanten voor gek zetten wat een teleurstelling ik ben echt pis link hierom. Dus akersloot doe er wat mee.

Anita van arkens 24 jul 2021
Reageer
D

Dat is wel heel triest om te lezen. Zijn jullie toen meteen weggegaan en hebben jullie dit wel kenbaar gemaakt aan de medewerkers daar?
Normaliter, in elk hotel, en zelfs op de hotelschool, is de eerste regel dat de klant koning is en dat iedereen gelijk is. Het blijven mensen... Nogmaals, triest dat dit kan gebeuren.

Dennis 25 jul 2021
A

Ja kenbaar gemaakt via Mail bij receptie en we vroegen om manager toen kwam er een jonge man die zei vertel maar aan mij. Maar die deed net zo hard mee. Vandaag kreeg hij als excuus een consumptie bon. Die hij wegerde dus geen akersloot meer.

Anita 25 jul 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Akersloot.

Over Hotel Van der Valk Akersloot

Hotel te Akersloot, Noord-Holland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Akersloot, Noord-Holland