Hotel Piccard

Hotel Piccard

3.7 reviewscore • 10 reviews
V

Luchtige wandelingen ook mogelijk

Het team toont een buitengewone vriendelijkheid en de culinaire ervaring is uitstekend op peil. Hoewel de kamers enigszins aan de warme kant waren, blijkt dit een uitstekend verblijf te zijn. Het is absoluut aanbevelenswaardig om een bezoek aan dit hotel te overwegen. Wat ik ook fijn vond, is dat je hier ook luchtige wandelingen kan maken.

Vanessa 2 dec 2022
Reageer
T

Warme en gezellige sfeer

Dit charmante hotel heeft een warme en gezellige sfeer die je meteen omarmt zodra je binnenstapt. De ligging is echt een troef, met zowel het betoverende strand als het levendige centrum op slechts een korte wandeling verwijderd. De nabijheid van deze attracties voegt een extra dimensie van gemak toe aan je verblijf. Maar wat dit hotel echt onderscheidt, is de voortreffelijke keuken. Elke maaltijd is een culinair avontuur op zich, waarbij smaken en aroma's samenkomen in een harmonieus geheel. Of je nu een fijnproever bent of gewoon op zoek bent naar heerlijke gerechten, deze keuken zal zeker indruk op je maken. Kortom, een prachtige plek die alle zintuigen prikkelt en waar je met volle teugen van kunt genieten.

Theodorus 29 nov 2022
Reageer
J

Potentie

Hoewel er nog ruimte is voor verbetering wat het ontbijt betreft, heeft dit hotel zeker potentieel. De kamers zouden een opfrisbeurt kunnen gebruiken om ze in lijn te brengen met het algehele comfortniveau dat gasten verwachten. Gelukkig wordt dit gecompenseerd door de uitstekende ligging, die gemakkelijke toegang biedt tot verschillende attracties. Echter, er was een struikelblok in de vorm van een betalingsprobleem voor de kamer, wat zorgde voor enige ongemakkelijkheid. Desondanks, als deze kwesties aangepakt kunnen worden, zou dit hotel een aantrekkelijke keuze kunnen zijn voor reizigers die op zoek zijn naar een gunstige locatie en bereid zijn enkele tekortkomingen te overzien.

Jacques 16 nov 2022
Reageer
V

Prachtig gedecoreerd

Het was mogelijk om in alle kalmte van kledij te veranderen bij het zwembad. De kamer was prachtig gedecoreerd. Het ontbijt bood een overvloed aan verse opties en er was een uitgebreide variëteit om uit te kiezen. Het was jammer dat het personeel beperkte kennis had van de Nederlandse taal. Hierdoor resulteerde in het serveren van een onjuiste maaltijd.

Vallerie 8 nov 2022
Reageer
D

Gezelligheid

Herboren worden temidden van voormalige leerlingen van de maritieme academie. Hoewel de kamers enigszins verouderd zijn, zijn ze uitgerust met moderne faciliteiten. Het slaapcomfort is uitstekend met comfortabele bedden. Het eten was ook heerlijk en ook van de nabije omgeving hebben we genoten. In ieder geval zie ik wel genoeg reden om weer terug te keren.

Drumoth 3 nov 2022
Reageer
R

Personeel attent en behulpzaam

Een warm welkom en vriendelijke service begroetten me bij mijn aankomst. Het hotel geniet van een gunstige locatie, waardoor ik gemakkelijk de nabijgelegen attracties kon verkennen. Het hoogtepunt van mijn ochtenden was het genieten van een smakelijk en gevarieerd ontbijtbuffet. De verscheidenheid aan opties overtrof mijn verwachtingen en zorgde voor een heerlijke start van de dag. Bovendien was het personeel attent en behulpzaam, waardoor mijn verblijf nog aangenamer werd. Kortom, de combinatie van vriendelijkheid, strategische ligging en heerlijk ontbijt maakte mijn tijd in dit hotel onvergetelijk en bevredigend.

Rina 1 nov 2022
Reageer
K

Accommodatie overtrof alle verwachtingen

Mijn verblijf was werkelijk onberispelijk; de accommodatie overtrof alle verwachtingen, van de comfortabele kamer tot de culinaire ervaring en het verfrissende zwembad. Een herhalingsbezoek staat absoluut op de planning, gezien de uitzonderlijke ervaring die ik had. De kok verdient lof voor de voortreffelijke gerechten die mijn smaakpapillen hebben verwend, en het barpersoneel was uiterst attent en professioneel in hun dienstverlening. Ik ben oprecht onder de indruk van de algehele gastvrijheid en zorg die aan elk aspect van mijn verblijf was besteed. Dit zal altijd mijn go-to bestemming zijn voor een onvergetelijke retraite.

Karla 30 okt 2022
Reageer
P

Zonder aarzeling zou aanbevelen aan anderen

Mijn ervaring met de kamers was bijzonder positief; ze waren niet alleen goed onderhouden, maar ook zeer netjes. Het personeel was uiterst vriendelijk en attent, wat mijn verblijf nog aangenamer maakte. Het ontbijt was goed verzorgd en bood een ruime keuze aan heerlijke opties, waardoor ik met energie aan mijn dag kon beginnen. Wat het diner betreft, was ik onder de indruk van de prijs-kwaliteitverhouding. De maaltijden waren smakelijk en de prijs was zeker de moeite waard voor de geboden kwaliteit. Al met al was mijn verblijf een aangename en bevredigende ervaring die ik zonder aarzeling zou aanbevelen aan anderen.

Pepa 24 okt 2022
Reageer
K

Harmonieuze mix van ontspanning en genot

Dit hotel heeft me aangenaam verrast met zijn charme. Ik heb echt kunnen genieten van het verfrissende zwembad, wat een perfecte ontsnapping bood aan de zomerse hitte. Bovendien was de nabijheid van het strand een extra bonus; ik kon gemakkelijk een ontspannende wandeling maken langs het kustgebied en genieten van de zeebries. De ochtenden begonnen fantastisch met een uitgebreid ontbijt dat mijn smaakpapillen verwennerij bood. De verscheidenheid aan lekkernijen en opties was echt indrukwekkend. Al met al was mijn verblijf in dit hotel een harmonieuze mix van ontspanning en genot, en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een plezierige vakantie-ervaring.

K&L 21 okt 2022
Reageer
d

niet goed

Als dit een vier sterren hotel is dan wil ik wel eens een twee of drie sterren hotel zien.
Kamer, verouderd, slechte bedden, alleen een raam die op een muur uitkomt, geen ventilatie dus. Als voorbeeld van verouderd: kapotte tegels, geen mengkraan en vieze voegen. Het eten ontstijgt het cafetaria niveau niet: voor de prijs van het driegangen menu verwacht ik meer dan: een schaaltje rauwkost als garnering bij een schaslick van kip, en wat frietjes. Echt een salade die je bij de friettent krijgt. Het kaasplankje sloeg alles. Fantasieloze kaas met, niet schrikken, een handvol rozijntjes en een dicht pakje lu-toast. Geen stroopje of zo: echt jaren tachtig kaas op een verjaardagsfeestje.
Door de corona, hoop ik, ook een fantasieloos ontbijt. Niet eens echt bruine broodjes.
Waarom in godsnaam 4 sterren? Misschien de locatie? Maar zelf ook bv geen terras om iets te drinken, alleen een smoezelige zaal met 30 jaar oude kunstbloemen versiering.

de Vaan 21 sep 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Vlissingen.

Over Hotel Piccard

Hotel Piccard is gelegen te Badhuisstraat 178 in Vlissingen. Het hotel biedt een prachtig uitzicht op de zee en ligt op loopafstand van het strand. De kamers in Hotel Piccard zijn comfortabel en sfeervol ingericht, en bieden alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen genieten van moderne faciliteiten zoals gratis wifi, een televisie en een eigen badkamer. In het hotel is er een gezellig restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Het restaurant biedt ook een mooi uitzicht op zee, waardoor het dineren een extra bijzondere ervaring wordt. Voor ontspanning en recreatie heeft het hotel een zonneterras waar gasten kunnen genieten van de zon en het prachtige uitzicht. Daarnaast is er een bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Hotel Piccard is ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Vlissingen biedt diverse attracties, zoals het strand, de boulevard, winkels en restaurants. Daarnaast zijn er ook diverse watersportmogelijkheden in de buurt.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Vlissingen, Zeeland
  • https://piccard.nl
  • info@piccard.nl