Hotel le Sicht

Hotel le Sicht

4.4 reviewscore • 8 reviews
C

Absoluut een tien

Onze eerste ontmoeting met "Enjoy" was veelbelovend. De locatie van het hotel verdient absoluut een tien, maar helaas houdt het daar ook op. Het ontbijt liet veel te wensen over, met elke dag dezelfde bevroren broodjes uit de fabriek. Het diner was teleurstellend en de eigenaar kwam nogal arrogant over. Wij zullen dit etablissement niet nogmaals bezoeken, ondanks dat de locatie wel gunstig is.

Corry 14 sep 2023
Reageer
J

Werkelijk fantastisch!

Geachte IE-SICHT team, Met ons zestal hebben we ontzettend genoten van onze vijfdaagse vakantie in jullie hotel. Het was werkelijk fantastisch! Onze oprechte dank hiervoor. Hoewel we een flinke rit moesten maken vanuit Etten-Leur en Breda, was het absoluut de inspanning waard. De kok en zijn team verdienen zonder twijfel een tien voor hun culinaire prestaties, en het personeel verdient eveneens een tien voor hun service. Onze avonden waren buitengewoon aangenaam, en de boottocht en wandeling waren tot in de puntjes verzorgd.

Jaimy 9 sep 2023
Reageer
L

Geplaagd door een overvloed aan vliegen

Dit gaan we absoluut niet nogmaals doen. We werden geplaagd door een overvloed aan vliegen, zelfs tijdens de maaltijden. Dit probleem was ons al gemeld door andere gasten die we in Hotel Greetsiel hebben ontmoet. De manager, Peter, leek meer interesse te tonen in gasten die geen deel uitmaakten van het Enjoy Hotel (namelijk de watersporters die in en uit liepen) dan in de gasten die wel in het Enjoy Hotel verbleven.

Levy 15 aug 2023
Reageer
B

Op alle fronten geweldig!

Onze vijfdaagse Enjoy-ervaring bij IE-SICHT zit erop, en het was op alle fronten geweldig! Het eten was fantastisch, het personeel buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, en de locatie was prachtig. 👌 We kijken terug op een onvergetelijke tijd. Er was wel een nachtje waarbij ik niet komen slapen. Ik had nekpijn en ook dit is goed gemaakt door het personeel. Die hadden me namelijk een balsem aangeboden 🙂

Boy 6 mei 2023
Reageer
S

Gezellige ervaring

Wat een gezellige ervaring was het om in dit hotel te verblijven! Het ruime terras aan het water gaf ons de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de sfeer. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en deed er alles aan om ons verblijf aangenaam te maken. En laten we het heerlijke eten niet vergeten - elke maaltijd was een culinair genot. We kijken al uit naar ons volgende bezoek!

Stanley 5 mei 2023
Reageer
P

Omgeving voor ontspanning

Ons vijfdaagse verblijf via Enjoy was gewoonweg fantastisch! De kamer bood de perfecte omgeving voor ontspanning, en het zonnige weer dat ons elke dag begroette, maakte het nog beter. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en attent, waardoor we ons meteen thuis voelden. En laten we het eten niet vergeten - elke maaltijd was een culinair hoogstandje. We kijken nu al uit naar onze volgende ervaring hier!

Pluim 28 mrt 2023
Reageer
G

Klasse hotel, klein maar fijn

Kantvriendelijkheid PRIMA
Servicegerichtheid PRIMA
Personeel PRIMA
Keuken Fantastisch
Kamers Prima
Sfeer Rustig en gemoedelijk Klein hotel maar groots voor hun gasten
Vorige week geweest maar het was triestig weer, bij thuiskomst direct weer geboekt in augustus. Hier is het werkelijk Vakantie Vieren.
Een aanrader voor een ieder die voor rust en ontspanning komt

G.W. Westerhof 20 feb 2023
Reageer
R

Hotel Ie Sicht een aanrader

We hebben hier een 5 daags arrangement geboekt met 7 personen en 4 kamers via Enjoy hotels. Het is een hele mooie locatie aan het water. Het hotel en de kamers zijn prima in orde. Alles is netjes en verzorgd. Ook de verzorging van het ontbijt, lunch en avondeten is prima en gevarieerd. Het personeel en de eigenaar zijn super. Gastvrij en behulpzaam. En geen vraag is teveel. We hebben hier kortom genoten in alle opzichten. Complimenten voor personeel en eigenaar. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooi en aangenaam verblijf met een super verzorging en zeer vriendelijk personeel en eigenaar.

Rene 13 okt 2021
Reageer
Over Hotel le Sicht

Er zijn 8 reviews geschreven over Hotel le Sicht op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Oudega, Friesland
  • https://iesicht.nl
  • info@iesicht.nl