Hotel De Reehorst

Hotel De Reehorst

3.7 reviewscore ā€¢ 12 reviews
B

Bevredigend maar kon beter

Positieve aspecten van ons verblijf waren het gevarieerde ontbijt en de efficiƫnte airco. Desondanks waren er enkele aspecten die ons stoorden. Zoals het zelf opruimen na het ontbijt en een koffiemachine die vaak een file had. Voor een viersterrenhotel vonden we enkele faciliteiten op de kamer ook beperkt. Het was over het algemeen dus goed en bevredigend, maar voor de vier sterren kon het beter.

Bram 20 aug 2023
Reageer
J

Goede locatie, maar enige twijfels over waarde

Ons verblijf in het hotel was aangenaam. Een van de hoogtepunten was het scala aan spellen die beschikbaar waren voor de gasten. Hierdoor konden we onze avonden op een leuke manier doorbrengen zonder meteen naar onze kamer te gaan. Desondanks hadden we onze twijfels over de prijs-kwaliteitverhouding. Voor een standaardkamer vonden we de kosten vrij hoog, gezien wat er aangeboden werd.

Johannes 24 sep 2023
Reageer
J

Inchecken vlot, maar de marketing mag minder

Bij aankomst in het hotel werd het incheckproces vlot afgehandeld. Mijn kamer was comfortabel en het ontbijt was rijkelijk. Toch waren er een paar dingen die me dwars zaten. De overdaad aan mails over online inchecken was irritant, vooral omdat ik al persoonlijk had ingecheckt. Ook miste ik wat voorzieningen in de kamer die ik wel verwacht had.

Jennifer 20 sep 2023
Reageer
K

Uitmuntende service

Het hotel overtrof onze verwachtingen op het gebied van gastvrijheid. Na een lange fietsdag zonder beschikbare doucheruimte, zochten ze speciaal voor ons naar een oplossing. Het personeel zorgde ervoor dat we konden douchen en voorzag ons van handdoeken en shampoo. Zo'n niveau van zorg en aandacht is zeldzaam en werd zeer gewaardeerd.

Kees 10 sep 2023
Reageer
M

Warme sfeer met enkele kanttekeningen

De grote, schone bedden in onze kamer waren een pluspunt, evenals de grote tv en de aanwezige airconditioning. Echter, er waren elementen van het hotel die niet overeenkwamen met de viersterrenstatus die het claimt. De toegang, geuren in de gangen, en enkele verouderde voorzieningen in de kamer gaven ons het gevoel dat er ruimte voor verbetering was.

Mirjam 8 sep 2023
Reageer
F

Spijtige keuze

Alle mogelijke onfortuinlijke gebeurtenissen hebben zich voorgedaan. De bar was niet beschikbaar, het terras was gesloten en we hebben tegen onze zin in in het atelier gegeten. Dit was een spijtige keuze, aangezien we uren hebben moeten wachten en het eten nog steeds te rauw was, en de patat was niet smakelijk. De voorraad voor het ontbijt was duidelijk onvoldoende, wat resulteerde in een uiterst bescheiden aanbod. De beloofde extra's ontbraken volledig. Nadat we onze klachten in een e-mail hadden opgenoemd, werden we aangenaam verrast. We kregen te horen dat we alles opnieuw konden ervaren, inclusief het kiezen van onze eigen suite met alle extra's die we hadden besteld. šŸ‘

Fam Kaiser 8 aug 2023
Reageer
E

Geweldige ervaring dankzij personeel

Ons verblijf was in Ć©Ć©n woord fantastisch, voornamelijk vanwege het personeel. Ze waren buitengewoon vriendelijk en aandachtig. Het eten in het restaurant was ook een hoogtepunt, en de kamer was ronduit prachtig. Toch geloven we dat de bedden nog comfortabeler hadden kunnen zijn, maar natuurlijk zijn bedden ook erg afhankelijk van de persoonlijke smaak.

Eva 6 aug 2023
Reageer
E

Comfortabel hotel met kleine minpunten

We werden warm ontvangen door het vriendelijke personeel en genoten van de nabijheid van het treinstation. Het tropische terras, de comfortabele bedden in de suites en het heerlijke eten maakten ons verblijf aangenaam. Ondanks dat waren er enkele minpunten, zoals de locatie van het restaurant dat een beetje onhandig was en lange wachttijden bij de lift.

Erik 23 jul 2023
Reageer
O

Aanzienlijke constructiewerkzaamheden gaande

Prachtige en verzorgde New York-stijl kamer/suite. Het bed was uiterst comfortabel en het ontbijt was van hoge kwaliteit! Negatief aspect: de airconditioning vertoont geen activiteit en er zijn aanzienlijke constructiewerkzaamheden gaande voor de ingang, iets wat niet van tevoren is gecommuniceerd. De kosten voor de suites lijken me aan de hoge kant.

O 15 jul 2023
Reageer
L

Mooie locatie met verbeterpunten

Gelegen nabij het station, vond ik het hotel zowel handig als stijlvol. Het vintage gevoel en de moderne touch in het interieur spraken me aan. Echter, er waren inconsistenties in de inrichting en enkele faciliteiten konden naar mijn mening vernieuwd worden. Voor de locatie een dikke tien, maar wat puntjes aftrek voor de missende functionaliteiten.

Lucas 15 jul 2023
Reageer
L

Basale ervaring met lichtpunten

Mijn kamer bood een comfortabel bed en ik kon genieten van een rustige nachtrust. Echter, er waren delen van het hotel die een beetje verouderd leken. Bepaalde faciliteiten en diensten leken niet helemaal in lijn met een viersterrenhotel. Hoewel het interieur soms wat ongelijkmatig was, waren er zeker ook mooie elementen. Het ontbijt was niet buitengewoon, maar voldeed.

Laura 2 jul 2023
Reageer
L

Voedsel vergiftiging en geen reactie

Wij hebben een suite geboekt bij hotel reehorst. en zijn daar initieel keurig ontvangen.
Wij zijn daarna naar het restaurant gegaan om iets te gaan eten. waar wij direct bij binnenkomst gevraagd is of we iets wilde drinken en of we een mandje brood wilde hebben als voorvoorgerecht.
hierop hebben wij ja gezegd en hebben gelijk onze voor en hoofdgerechten door gegeven.
aangezien we daarna 40 minuten niemand meer zagen ben ik maar eens gaan vragen wanneer we het brood konden verwachten.
daarop kreeg ik als antwoord we bereiden eerst alles voor en brengen dan alle bestelde dingen tegelijk naar de tafel. Wat opzich best gek is dat ze alle gangen gelijk al wilde brengen.
Dit heb ik ook gemeld. dat ik dit een hele gekke manier vond en dat je normaal gesproken eerst je brood krijgt. daarna je voor gerecht en daarna je hoofd gerecht. hier op werd initieel best netjes gereageerd met als opmerking er bij ja dat doen we altijd zo.
Tijdens het eten net nadat we het hoofdgerecht op hadden begonnen onze darmen al te rommelen. we hadden beide andere kruidenboters gegeten en compleet andere hoofdgerechten besteld. des ondanks hadden we beide al direct last van onze darmen en zijn zonder nagerecht maar snel richting onze kamer gegaan omdat we dermate last hadden dat het ons niet verstandig leek nog langer daar te blijven zitten.
niet lang daarna hebben wij in onze president suite de rest van de avond en nacht het toilet bezoek afgewisseld. beide geen maag klachten of andere nare gevoelens maar wel een set darmen die alles er direct uit wilde werken. wat mijn inziens lijkt op een laxeermiddel aangezien we ons buiten onze darmen best aardig voelde.

wat een leuk uitje had moeten worden heeft geresulteerd in een nacht om en om doorbrengen op het toilet afgewisseld met af en toe 1 iemand die naar beneden moest rennen om daar een toilet op te zoeken omdat het toilet in de kamer bezet was met iemand die er niet af durfde.

We hebben hier over geklaagd bij de receptie en er werd ons beloofd dat dit zou worden doorgespeeld aan de manager om te kijken of er een oplossing geboden kon worden omdat we nu geen gebruik hebben kunnen maken van al het moois wat de kamer/suite ons te bieden had.

dit is niet gebeurd. hierop hebben we terug gebeld en de manager was natuurlijk weer niet aanwezig. er was geen dag/datum of tijd bekend wanneer die er wel zou zijn en er werd ons weer beloofd dat die zou terug bellen. nog steeds niet vernomen en nog steeds een dramatische bijsmaak van een hotel uitje van meer dan 400 euro.

Lin 14 jul 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Ede.

Over Hotel De Reehorst

Er zijn 12 reviews geschreven over Hotel De Reehorst op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ede, Gelderland
  • https://www.reehorst.nl
  • sales@reehorst.nl