Horsetellerie

Horsetellerie

3.5 reviewscore • 2 reviews
P

Veel ruimte.

Ik ben het er niet mee eens dat de score hiervoor als een 4 wordt beschouwd; ik vind dat niet gerechtvaardigd. Mijn kind beoefent de paardensport en geniet enorm van haar tijd op de manege. Wij zijn hier al sinds 2018 aanwezig. Ik begrijp dat als paarden niet echt jouw interesse hebben, je er wellicht op een andere manier naar kijkt. Wij zijn ook zeer content met de aaneengeschakelde woningen. Ze bieden veel ruimte.

Pearl 7 mei 2023
Reageer
F

Mindere ervaring

We verbleven in een vakantiehuisje met onze twee honden na de kerstdagen om te voorkomen dat ze last zouden hebben van vuurwerk. We hadden twee keer specifiek gevraagd naar vuurwerk, maar ons werd verzekerd dat er alleen op oudejaarsdag carbid zou worden afgestoken, en dan nog op een afstand van een kilometer. Ontdekt dat er in de dagen voor oudejaar aanzienlijk veel lawinepijlen en ander vuurwerk in de nabijheid van dit park werden afgestoken.

Florian 27 jan 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Rheezerveen.

Over Horsetellerie

Horsetellerie, gelegen aan Ommerweg 11 in Rheezerveen, is een vakantiepark dat een natuurlijke sfeer uitademt, ideaal voor natuurliefhebbers. Het biedt ruimte om te genieten van het buitenleven, zowel voor families als huisdieren. Bezoekers kunnen kiezen tussen kamperen of het huren van een accommodatie, en het park is het hele jaar geopend, met elk seizoen zijn eigen charme. De Horsetellerie ligt in het dorpje Vierhouten en wordt omringd door bossen en heidevelden, wat het tot een schitterende locatie maakt voor natuurliefhebbers. Er zijn diverse wandelroutes die langs het park lopen, leidend naar de mooiste plekken in en rondom Vierhouten. Daarnaast biedt de omgeving talloze fiets- en wandelmogelijkheden langs highlights van de Veluwe, zoals het Veluwemeer, de schaapskooi in Ermelo en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het park biedt verschillende activiteiten en attracties, zoals een uitgebreid ontbijtbuffet (op reservering), een paardensportcentrum, een speelweide met avonturenpad en air-trampoline voor kinderen, en sportieve activiteiten in de omgeving. Het stadscentrum van Hardenberg is bovendien op fietsafstand, wat extra mogelijkheden biedt voor dagtrips en verkenningstochten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rheezerveen, Overijssel
  • https://www.horsetellerie.nl
  • info@horsetellerie.nl