Horsetellerie

Horsetellerie

3.5 reviewscore • 12 reviews
P

Veel ruimte.

Ik ben het er niet mee eens dat de score hiervoor als een 4 wordt beschouwd; ik vind dat niet gerechtvaardigd. Mijn kind beoefent de paardensport en geniet enorm van haar tijd op de manege. Wij zijn hier al sinds 2018 aanwezig. Ik begrijp dat als paarden niet echt jouw interesse hebben, je er wellicht op een andere manier naar kijkt. Wij zijn ook zeer content met de aaneengeschakelde woningen. Ze bieden veel ruimte.

Pearl 7 mei 2023
Reageer
F

Mindere ervaring

We verbleven in een vakantiehuisje met onze twee honden na de kerstdagen om te voorkomen dat ze last zouden hebben van vuurwerk. We hadden twee keer specifiek gevraagd naar vuurwerk, maar ons werd verzekerd dat er alleen op oudejaarsdag carbid zou worden afgestoken, en dan nog op een afstand van een kilometer. Ontdekt dat er in de dagen voor oudejaar aanzienlijk veel lawinepijlen en ander vuurwerk in de nabijheid van dit park werden afgestoken.

Florian 27 jan 2023
Reageer
R

Ongewenste aspecten

Het is positief dat je gemakkelijk toegang hebt tot het bos, maar dat compenseert niet voor de ongewenste aspecten. Het buitenterrein is doorweekt. De mestopslag is overvol en overstroomd. De paardenstallen worden onvoldoende schoongemaakt; de paarden staan er vuil bij. De afvoer bij de wasplaats is verstopt. Als je in de ruimte voor zadels je handen wilt wassen, komt er (bijna) kokend heet water uit de kraan.

Roos 2 jun 2022
Reageer
M

Vertrokken vanwege de gespannen sfeer

Direct na het inchecken waren er duidelijke aanwijzingen voor de locatie van de honden. Helder en begrijpelijk, maar medecamper met al haar honden geeft een totaal andere indruk. De honden lopen vrij rond en doen hun behoefte overal. Bij vragen ontvang je onvriendelijke reacties. Het personeel in de stal heeft openlijke conflicten terwijl er gasten aanwezig zijn. Sommige meisjes tonen een neerbuigende houding. De communicatie liet te wensen over, en ik ben vertrokken vanwege de gespannen sfeer.

Mats 22 mrt 2022
Reageer
S

Warme en knusse inrichting

Voor ons voelt Horsetellerie als een vertrouwde thuishaven. De vakantiehuizen zijn subliem, veruit superieur aan de standaard huisjes in ketenparken. Een warme en knusse inrichting, voorzien van alle benodigdheden die je kunt wensen. Dit is onze derde keer hier, en we zijn nu al aan het plannen wanneer we weer kunnen terugkeren. De gastheer is zeer hartelijk, en de jongedames op de manege, die tevens op het terrein gelegen is, zijn buitengewoon vriendelijk en schenken je alle benodigde aandacht.

Stan 15 jan 2022
Reageer
N

Relatief hoge kosten

Een fantastische locatie met een schitterende uitstraling van netheid en zorgvuldigheid. Het vakantieverblijf was buitengewoon goed onderhouden en uitermate schoon. Alles straalde een onberispelijke charme uit, waardoor ons verblijf in dit vakantiehuis een onvergetelijke en verzorgde ervaring werd. Oud & Nieuw hier doorbrengen betekent genieten van serene rust (geen vuurwerk) en een vredige omgeving. Het enige nadeel, vooral gezien de relatief hoge kosten voor dit weekend, is dat de voorzieningen in het huis beperkt zijn.

Noemi 14 jan 2022
Reageer
B

Onhygienische toestand

Ruime, prachtige slaapkamers, privacy in de tuin, comfortabele bedden, kwalitatief tuinmeubilair en een vlekkeloos schoongemaakt huisje. Onhygiënische toestand van de keukengerei en oven, meubilair vertoont duidelijke tekenen van slijtage (stoelen en bank ingezakt en bevlekt), koelkast functioneert pas na een volledige dag onvoldoende. Meubilair ontoereikend voor een groep van 8 personen, personeel toont weinig vriendelijkheid bij het uiten van klachten.

Bo 1 jul 2021
Reageer
E

norsige persoon bij de receptie

De mate van klantvriendelijkheid liet echter sterk te wensen over. Alle zaken werden als vanzelfsprekend beschouwd, en wanneer je iets vroeg, kreeg je een soort van zuchtende reactie van de norsige persoon bij de receptie. Over het algemeen waren de jongedames bij de manege wel aardig. Bovendien genoten de kinderen enorm van hun paardrijervaring. Wat betreft de accommodatie: de sofa was buitengewoon vies, dus hebben we zelf maar dekens aangeschaft.

Evi 2 nov 2020
Reageer
E

Aangename tijdelijke woonplek

Aangename tijdelijke woonplek met een ruime badkamer en een heerlijk ligbad, waarvan ik vaak genoten heb. Ook voorzien van een handige afwasmachine. Ik heb het genoegen gehad om hier 21 aangename dagen door te brengen. De slaapplaatsen zijn ook comfortabel. Het is spijtig dat de voorgaande bewoners het huis in een verwaarloosde staat hebben achtergelaten. Dat hoort eigenlijk niet te gebeuren.

Elin 30 jul 2020
Reageer
D

Vriendelijke eigenaar

De kamers zijn niet alleen schoon maar ook ruim, en de volledig uitgeruste keuken maakt koken een waar genot. De omliggende natuur nodigt uit tot schilderachtige wandelingen en verkwikkende fietstochten. Het ontbijt is een heerlijk geheel, met een overvloed aan heerlijke opties. Wat dit verblijf echt speciaal maakt, is de warmte van de vriendelijke eigenaar, waardoor je je meteen thuis voelt. Een perfecte mix van comfort en gastvrijheid!

Daniel 6 nov 2019
Reageer
P

Eenvoudig, maar royaal met vier slaapkamers

We hadden een verblijf geboekt voor een groep van 8 personen. De accommodatie was eenvoudig, maar royaal met vier slaapkamers en twee badkamers. Het vertoont netheid en heeft een aangename uitstraling. Vanuit de accommodatie zijn er diverse activiteiten mogelijk, zoals het plukken van aardbeien, het maken van wandelingen, en uiteraard het beoefenen van paardensport. Voor de kleintjes is er de mogelijkheid om een 'wandelpaard' mee te nemen voor een uur, waarmee je gemakkelijk door het bos kunt wandelen.

Pleun 12 jun 2019
Reageer
N

Comfortabele en elegante taferelen

Comfortabele en elegante taferelen met alle voorzieningen die je maar kunt wensen! Onmiddellijk de wouden betreden, met of zonder viervoeter. Een speeltuin voor de kleintjes en uiteraard de paarden met talloze activiteiten voor iedereen. Geschikt voor alle leeftijden en zowel voor beginners als gevorderden. Een zeer ontspannen omgeving om even helemaal tot rust te komen. We kijken uit naar een volgend bezoek.

Noud 29 apr 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Rheezerveen.

Over Horsetellerie
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rheezerveen, Overijssel
  • https://www.horsetellerie.nl
  • info@horsetellerie.nl