Hofparken Wiltershaar

Hofparken Wiltershaar

4.1 reviewscore • 10 reviews
L

Ontbijtverrassing en gastvrije warmte

Een verrassend ontbijt markeerde het begin van een geweldige dag. Het was geen overdaad, maar juist een smakelijke verwennerij. Het enige dat ontbrak was wat naturel yoghurt. Gelukkig maakten de heerlijke broodjes dit meer dan goed. Delen van peper en zout met medegasten was een onverwachte draai, maar het gaf een gevoel van samenhorigheid. Het buffet werd constant bijgevuld met warme gerechten en verse lekkernijen, en de koffie was een perfecte oppepper.

Lisa 12 aug 2023
Reageer
S

Hartelijk ontvangst en genieten met plezier

Het personeel straalde vriendelijkheid en behulpzaamheid uit, vooral toen we vroegen om extra tafels voor een spontane barbecue met familie. Ook de natuur om het park heen is adembenemend en we genieten hier met volle teugen van. We zijn al eerder geweest en hebben altijd met volle teugen genoten. Een aanbeveling waard!

Sophia 3 aug 2023
Reageer
R

Natuurlijke pracht en knusse huisjes

De locatie was omgeven door natuurlijke schoonheid, een paradijs voor natuurliefhebbers. De huisjes waren aangenaam schoon en comfortabel, alhoewel er een mysterieuze geur hing in de badkamer die niet verdween. Gelukkig werd dit serieus genomen en werd er naar een oplossing gezocht. Zeker niet veel om over te klagen en dat is een pluspunt.

Ruben 31 jul 2023
Reageer
S

tart van een nieuw avontuur

Het park bevindt zich nog in een ontwikkelingsfase en biedt nieuwe huisjes te midden van de natuur. Hoewel de service niet altijd vlekkeloos verliep en het huisje bij aankomst niet helemaal schoon was, bood de locatie comfortabele bedden en een aangename douche. Dit park kan zeker met de tijd een toplocatie worden waar nog veel mensen van gaan genieten.

Sanne 26 jul 2023
Reageer
K

Frisse ambiance

De algehele ambiance was verkwikkend en goed onderhouden. Het personeel was bijzonder vriendelijk en reageerde snel op onze behoeften. Vooral de dame bij de receptie toonde zich buitengewoon behulpzaam en zorgde direct voor een bevredigende oplossing, een promotie voor haar! Met een glimlach gaan wij hier weer weg en komen we graag weer terug.

Kees 24 jul 2023
Reageer
L

Gemengde ervaringen bij een nieuw hoofdstuk

Helaas verliep ons verblijf niet geheel vlekkeloos. De WiFi-code ontbrak en het huisje was bij aankomst onaangenaam warm en benauwd. Het beloofde uitzicht werd deels belemmerd door een naburig huisje en de schoonmaak was niet helemaal naar verwachting. Jammer, want we hadden verder wel een heel gezellige vakantie met z'n allen.

Lotte 13 jul 2023
Reageer
T

Rustige oase met ruimte voor verbetering

Deze schilderachtige locatie bood werkelijk een oase van rust te midden van een adembenemende natuurlijke omgeving. Het was moeilijk om niet betoverd te raken door de serene schoonheid die deze plek te bieden had. De rustige ambiance en de prachtige uitzichten maakten het een ideale ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven.

Echter, ondanks de betoverende omgeving waren er enkele opvallende tekortkomingen die onze algehele ervaring beïnvloedden. Het viel op dat een aantal basisvoorzieningen ontbraken, wat het comfort van ons verblijf enigszins aantastte. Dit was jammer, aangezien het toevoegen van deze eenvoudige faciliteiten de algehele gastervaring aanzienlijk zou hebben verbeterd.

Timo 18 jun 2023
Reageer
J

Nieuwe start met gemiste kansen

Het moderne huisje oogde strak en vlekkeloos bij aankomst, maar miste de warme sfeer en comfort van een huiselijk toevluchtsoord. Minimalistisch design en netheid leidden tot een gebrek aan gezelligheid en ontspanning. Het teleurstellende ontbijt, zowel qua keuze als kwaliteit, drukte de algehele ervaring. Het ontbreken van kaarsen en decoratieve details liet de ruimte kil aanvoelen. Ondanks de moderne uitstraling ontbrak het aan persoonlijkheid en aandacht voor gastvrijheid. Met inachtneming van deze aspecten, zou het huisje aangenamer en uitnodigender kunnen worden, een harmonieuze balans tussen stijl en comfort creërend.

Jasmijn 4 jun 2023
Reageer
B

Schone accommodatie met enkele tekortkomingen

De kamer was perfect op orde en het bed bood een zalige nachtrust. De keuken was uitstekend uitgerust en het gemak van het parkeren was een pluspunt. Toch liet het ontbijt te wensen over en waren er helaas administratieve betalingskwesties die opgelost moesten worden. Al met al gewoon een gezellige vakantie met de nodige hobbeltjes.

Bram 29 mei 2023
Reageer
N

Schitterend uitzicht

Het uitzicht was werkelijk adembenemend, maar de nieuwe huisjes stonden te dicht op elkaar. Het park was nog in ontwikkeling en er waren enkele verbeterpunten om de ervaring volledig te maken. We denken dat als er genoeg geïnvesteerd wordt en het personeel goed behandeld wordt, dat je hier een hele fijne vakantieplek van kunt maken.

Naomi 25 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Kotten.

Over Hofparken Wiltershaar

Er zijn 10 reviews geschreven over Hofparken Wiltershaar op Reviews.nl. Met een 4.1 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kotten, Gelderland
  • https://www.hofparken.nl/wiltershaar
  • wiltershaar@hofparken.nl