Hofparken De Bergvennen

Hofparken De Bergvennen

3.9 reviewscore • 10 reviews
M

Prima vakantie gehad!

We hebben een tent gehuurd op camping de Bergvennen via het internet. De ontvangst was vriendelijk en een aardige medewerker heeft ons naar onze tent begeleid. De tent was in goede staat en voldeed aan onze verwachtingen. We hebben genoten van het prachtige meertje en onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Gelukkige kinderen, blije ouders, dat zeggen ze toch altijd? De omgeving is adembenemend mooi en we hebben ook kunnen genieten van heerlijke Duitse gerechten in de nabijgelegen eetgelegenheden. Het was echt geweldig! We overwegen zeker om in de toekomst nog eens terug te komen.

Mariska 28 aug 2021
Reageer
E

Aanrader voor families!

Een ontzettend gezellige camping met voor ieder wat wils. Zelfs onze tienerkinderen van 18 en 17 jaar hebben zich uitstekend vermaakt. Na vier jaar genoten te hebben van een seizoensplek aan de visvijver, hebben we dit jaar besloten een stacaravan te kopen op een minstens zo mooie plek. De beheerder was zeer behulpzaam en ook de andere vaste gasten waren vriendelijk en ondersteunend. Zonder hun hulp hadden we dit niet kunnen doen. We voelden ons meer dan welkom.

Erik 17 aug 2021
Reageer
J

Kort verblijf vol teleurstelling

Onze verwachtingen waren hooggespannen voor onze vakantie op camping de Bergvennen. Echter, na slechts vijf dagen hebben we besloten om voortijdig te vertrekken, terwijl we eigenlijk van plan waren om twee weken te blijven. De eigenaar, die niet bepaald vriendelijk was, heeft ons doen besluiten om een andere camping te zoeken. Hoewel de camping gepromoot wordt als een rustige plek, heerste er eerder een dooie sfeer dan een ontspannen ambiance. De camping was gevuld met vaste gasten in stacaravans die ons nauwlettend in de gaten hielden. WiFi en het afval moesten tegen betaling gebruikt worden en de eigenaar reageerde onbeschoft op kleine overtredingen, terwijl hij zelf met een golfkarretje over het terrein scheurde. Gelukkig hebben we elders een camping gevonden die wel de rust en gezelligheid bood waar we naar op zoek waren. We willen voorkomen dat anderen zich laten misleiden door de foto's en positieve beoordelingen.

Jan 16 aug 2021
Reageer
P

Ideaal voor gezinnen met kinderen

Wat een warm welkom op deze gastvrije camping! De eigenaar was zeer behulpzaam en het personeel werkte hard om een vriendelijke sfeer te creëren. Het sanitair was goed verzorgd en de ruime kampeerplaatsen maakten het uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Elke dag konden we genieten van de vrolijke konijntjes die over het terrein dartelden. Alleen even opletten voor de muggen!

Patricia 13 aug 2021
Reageer
T

Voor wie op zoek is naar rust

Als je verlangt naar rust, dan is dit absoluut de juiste plek... behalve tijdens de drukke bouwvakperiode van drie weken. Er is weinig entertainment en de activiteiten zijn minimaal. Voorheen zorgden vaste gasten voor vermaak, maar de nieuwe generatie vaste gasten richt zich vooral op zichzelf. De kampeerplekken waren vaak leeg, evenals het animatieprogramma en het terras. Dus als je hunkert naar rust en je hebt niet veel nodig om je kinderen te vermaken, dan is dit een geschikte camping.

Timo 13 aug 2020
Reageer
C

Tenthuur viel tegen

Bij aankomst bleek de tent niet te voldoen aan de afbeeldingen die we hadden gezien bij de boeking (een 6-persoonstent op de foto, maar een 4-persoonstent aanwezig). De tent was slordig opgezet en vertoonde gebreken. Aangezien we last-minute hadden geboekt en geen eerdere ervaring hadden met het huren van een tent, hadden we vooraf gebeld met de camping. Ze verzekerden ons dat we ter plaatse konden betalen. Bij aankomst waren er echter geen gegevens van ons bekend. De eigenaar reageerde onbeleefd en dreigde zelfs dat als we niet onmiddellijk zouden betalen, hij de volgende ochtend om 7 uur bij onze tent zou staan om onze vakantie te beëindigen. We verbleven uiteindelijk twee weken en ook onze buren hadden problemen met hun tenten, de eigenaar en zijn houding. Bovendien werden er dubbele boekingen aangenomen. Let op - ga niet in zee met "touroperator/verhuurder"!

Charlotte 11 aug 2020
Reageer
T

Geweldige dagen beleefd

Ondanks enkele minder positieve beoordelingen, hebben we toch besloten om te gaan en daar hebben we geen spijt van. De camping was prachtig en goed onderhouden. Bij aankomst was er een klein misverstand over onze plek, maar de beheerder heeft ons snel en vriendelijk geholpen. We kregen uiteindelijk een schitterende plek bij de vijver toegewezen. De omgeving was adembenemend en we hebben heerlijke fietstochten gemaakt. We komen zeker nog eens terug!

Tim 2 aug 2020
Reageer
R

Geweldige tijd bij De Bergvennen!

Voor degenen die geen behoefte hebben aan een drukke camping met luide disco's en een extravagant zwembad, maar eerder hunkeren naar rust, ruimte en natuur, is De Bergvennen een ware oase. Hier geen overweldigende drukte, maar juist een fijne overzichtelijkheid. Desondanks is er genoeg te beleven voor kinderen, met een heerlijke zwemvijver, een zandstrandje en zelfs de mogelijkheid om smakelijke frietjes te halen. We hebben volop genoten van het aangrenzende natuurgebied, dat 's avonds uitnodigt tot een ontspannen wandeling. Ook de schilderachtige omgeving nodigt uit tot ontdekking te voet (of per fiets). Een uitstapje naar Duitsland was zo gemaakt, op slechts een korte wandeling van enkele honderden meters. Ootmarsum, op ongeveer 8 kilometer afstand, charmeerde ons met zijn nostalgische centrum waar je je echt even terug in de tijd waant. Wat ons opviel was de warme gastvrijheid op de camping, zowel van het personeel als tussen de medegasten. Wij kijken al uit naar ons volgende bezoek!

Ron 21 jun 2020
Reageer
R

Fijne ervaring op De Bergvennen

Onze chalet was mooi, hoewel de bedden wat doorgezakt en zacht waren. De bank zat ook niet erg comfortabel, de stevigheid was eruit. Na twee dagen viel de WiFi weg, maar dat mocht de pret niet drukken. De omgeving was prachtig en we hebben heerlijk gewandeld en gefietst. De camping zelf was vrij sober en veel faciliteiten waren gesloten, zelfs in de meivakantie. Er was weinig te doen. Helaas hebben we nog steeds onze borg niet teruggekregen, hoewel er geen schade was en we de chalet netjes hebben achtergelaten. De eigenaar schoof de schuld naar het bedrijf dat de betalingen regelde. Nu, een week later, beginnen we ons af te vragen of dit bedrijf überhaupt bestaat. We vragen ons af of andere mensen hun borg wel op tijd hebben teruggekregen. We hebben eerder op andere vakantieparken verbleven en daar kregen we onze borg binnen 24 uur teruggestort.

Rob 11 mei 2020
Reageer
V

Uitstekende ervaring

Laat je niet misleiden door de negatieve recensies van enkele vaste gasten. De verandering in beheer heeft juist gezorgd voor meer diversiteit en een levendige sfeer. We zijn vaste gasten en hebben gemerkt dat de nieuwe beheerders positieve veranderingen hebben gebracht. Tijdens de zomervakantie zagen we voor het eerst een gevarieerde groep mensen in de kantine, in plaats van het vaste clubje van voorheen. De verandering is positief en we hopen dat dit zo blijft. Jullie zijn geweldig bezig!

Veronica 17 feb 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Lattrop.

Over Hofparken De Bergvennen

Vakantiepark Hofparken De Bergvennen is een vakantiepark in het mooie Overijssel aan de Bergvennenweg 35 te Lattrop-Berklenkamp. Parkgasten kunnen hier genieten van veel natuur rondom het park, ruimte en veel comfort. De vakantiewoningen zijn luxe ingericht met een open keuken, woonkamer met veel lichtinval, schuifpui naar het terras, heerlijk comfortabele bedden en een eigen badkamer, waarvan een aantal zelfs beschikt over een hottub of sauna. Je kan hier een duurzame vakantie beleven op sterrenniveau. Enkele faciliteiten van De Bergvennen zijn: Restaurant, grand café, parkwinkel, ligweide, speelweide, picknick faciliteiten, petanque banen, fietsverhuur en een zonovergoten terras.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lattrop, Overijssel
  • https://www.hofparken.nl/de-bergvennen
  • debergvennen@hofparken.nl