Harbour Village

Harbour Village

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Heerlijk verbleven hier

We verbleven in een aangepaste villa voor mindervaliden en het was een geweldige ervaring. Er was overal voldoende ruimte voor onze elektrische rolstoel en we hadden toegang tot alle verdiepingen via de lift. Hoewel we zelf een hoog-laagbed en tillift moesten regelen via onze zorgverzekering, was dit geen probleem voor ons. Het was jammer dat deze voorzieningen niet standaard aanwezig waren. Ondanks dat het park nog niet helemaal klaar was, hadden we geen problemen.

J 9 jul 2022
Reageer
T

Luxe mooi huisjes

Onze verwachtingen werden niet volledig waargemaakt toen we aankwamen bij het huis waar we verbleven. Hoewel het huis zelf alles bood wat we nodig hadden, was het uitzicht niet zoals we hadden verwacht op basis van de foto's op de website. We hadden specifiek gekozen voor een duurder huis vanwege het uitzicht, maar helaas was dit niet zoals verwacht. Dit was wel een teleurstelling.

Tromp 29 mrt 2021
Reageer
M

Wij komen zeker terug

We hebben een geweldige tijd gehad tijdens onze groepsvakantie op dit prachtige, nieuwe en luxueuze park. Bij aankomst werden we welkom geheten door Largo met een selectie van benodigdheden in de keuken en badkamers. Het huis was brandschoon en we werden vriendelijk ontvangen. We hebben genoten van zowel het huis als de omgeving, met leuke dorpjes in de buurt zoals Middelburg, Veere en Domburg. De kinderen vermaakten zich met het vangen van krabben en zwemmen. We waren ook erg blij met het inpandige boothuis. Hoewel het niet goedkoop is, is het de prijs meer dan waard!

Martin 21 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Arnemuiden.

Over Harbour Village