Groenpark Simpelveld

Groenpark Simpelveld

4.4 reviewscore • 11 reviews
L

Heerlijk verblijf in sfeervol vakantiepark

Ons bezoek aan dit vakantiepark was een ware verrassing, met zijn idyllische setting en uiterst hulpvaardige ontvangst. Onze accommodatie, nummer 48, was verrassend ruim, schoon en van alle gemakken voorzien, inclusief een fantastische stortdouche. De locatie van het park maakte directe toegang tot het schilderachtige Heuvelland mogelijk. We boekten direct via de website van het park en waren zeer te spreken over onze keuze. Het gerucht gaat dat huisjes die privé verhuurd worden soms tegenvallen, maar wij waren vol lof over ons verblijf in nummer 48 en plannen zeker een terugkeer.

Lucas V 2 jun 2023
Reageer
M

Topverblijf in huisje 97

Onlangs brachten we enkele dagen door in huisje 97 en het was een waar genot. Het huisje was ruim, netjes onderhouden en sfeervol ingericht, met een grote tuin die uitkeek op de rand van het park. Deze ligging bood ons een gevoel van vrijheid en makkelijke toegang tot de prachtige natuurlijke omgeving. Na meerdere verblijven op dit park in diverse huisjes, is onze keuze helder: de volgende keer kiezen we weer voor nummer 97. Absoluut een aanrader!

Marianne 14 mei 2023
Reageer
P

Onvergetelijke midweek

Mijn verblijf in Groenpark Simpelveld in 'Het Prinsje' was fantastisch. Het huisje was uitzonderlijk schoon, sfeervol ingericht, en de keuken bood alles wat ik nodig had. De comfortabele bedden en de warme ontvangst met vlaai maakten het helemaal af. Tijdens mijn verblijf genoot ik van prachtige wandelingen en gezellige lunches. 'Het Prinsje' krijgt van mij een welverdiende 10.

PJ 30 mrt 2023
Reageer
F

Huisje 87 in prachtige omgeving

Tijdens een lang weekend verbleven we in huisje 87, gelegen aan de rand van dit ruimtelijke en groene bungalowpark. Het huisje was comfortabel uitgerust met een luxe badkamer. Het park was een perfect startpunt voor wandelingen in de Limburgse heuvels en uitstapjes naar nabijgelegen steden. De lokale horeca bood heerlijke culinaire ervaringen. We kijken uit naar een volgend bezoek.

Fam Jansen 28 nov 2022
Reageer
E

Mooie locatie, huisjes kunnen beter

Hoewel het park en zijn locatie prachtig zijn, viel het onderhoud en de hygiëne van de huisjes tegen. De airconditioning functioneerde niet en het meubilair leek zijn beste tijd te hebben gehad. Ondanks de schone uitstraling bij aankomst, was het huisje stoffig op minder zichtbare plaatsen. De prijs-kwaliteitverhouding klopte niet met onze verwachtingen. Prima plek dus, met wat minpuntjes.

Erik 12 aug 2022
Reageer
S

Uitstekend verblijf op greenpark simpelveld

Mijn zoon en ik hadden een geweldige tijd op Greenpark Simpelveld. De bungalow was schoon, comfortabel en het park was omgeven door prachtige landschappen. De service was uitmuntend, zelfs na ons verblijf, toen we gebeld werden over een gevonden scooterrijbewijs. Dit park verdient niets dan lof en veel meer positieve aandacht! Bedankt aan alle werknemers daar!

SoofK 25 jun 2022
Reageer
A

Rustig park, mist faciliteiten

We verbleven tijdelijk in huisje Alpa-86 vanwege een renovatie thuis. Het park was goed onderhouden en rustig, maar bood weinig vermaak. Het huisje zelf was redelijk, maar de staat van schoonmaak kon beter, vooral in de badkamer en keuken. Dit zou ons ervan weerhouden hier een vakantie te boeken, maar onze ervaring was ook puur uit noodzaak en misschien was daarom ook de ervaring wat minder..

ANNA 28 mrt 2022
Reageer
J

Privacy en ontspanning ten top

Het park bood veel privacy met huisjes die ver uit elkaar staan, compleet uitgerust voor een comfortabel verblijf. De sfeer was rustig en het personeel was uiterst vriendelijk. Met tal van activiteiten in de omgeving en faciliteiten op het park zelf, was het de ideale plek voor een ontspannen uitje. Ook de indeling van ons huis was meer dan voldoende voor ons, niks te klagen.

Julia S 8 nov 2021
Reageer
T

Groen en modern vakantieverblijf

Ons verblijf op Groenpark bewees dat een ouder park prachtig kan worden getransformeerd. Elk huisje was modern ingericht met gratis internet, en het park bood een rustige en groene omgeving. Het personeel was ontzettend vriendelijk, waardoor we ons direct thuis voelden. Andere parken kunnen van dit concept leren hoe ze een perfect park kunnen neerzetten na renovatie!

Tom de V 18 okt 2021
Reageer
M

Teleurstellende eerste indruk

Bij aankomst werden we teleurgesteld door de staat van huisje 15; het was vies en rook onaangenaam. Hoewel het personeel ons goed hielp met een alternatief, liet de ervaring veel te wensen over. De omgeving maakte veel goed, maar er is duidelijk meer aandacht nodig voor de kwaliteit en het onderhoud van de huisjes. Wel net een voldoende, maar wij hadden ons geld liever ergens anders gestoken.

MBakker 10 aug 2021
Reageer
S

Sfeervol park in een adembenemende omgeving

Dit park bevindt zich in een prachtige, groene omgeving, perfect voor natuurliefhebbers en uitstapjes in de regio. De huisjes zijn basic maar bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het ontbreken van private tuinen rond de huisjes was een minpunt voor ons, maar dit zou met enkele aanpassingen verbeterd kunnen worden. Leuk voor nog een herhaling in de toekomst!

SanderGroen 6 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Simpelveld.

Over Groenpark Simpelveld

Groenpark Simpelveld, gelegen aan de Kruinweg 1 in Simpelveld, biedt een rustige vakantie-ervaring in het pittoreske Zuid-Limburgse heuvellandschap. Dit kleinschalige vakantiepark is ideaal voor liefhebbers van natuur en rust, en vormt een perfecte uitvalsbasis voor wandel- of fietsvakanties. Het park heeft geen uitgebreide parkvoorzieningen, wat de rust en natuurbeleving ten goede komt. Voor gasten zijn er enkele voorzieningen zoals speeltuinen, een midgetgolfbaan, en een multifunctioneel sportveld. In de zomer is er een recreatieteam actief. Groenpark Simpelveld is geschikt voor gezinnen, stellen en actieve senioren die de omgeving willen verkennen, waaronder nabijgelegen steden zoals Valkenburg, Maastricht en Aken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Simpelveld, Limburg
  • https://www.bungalowparksimpelveld.nl
  • info@groenparksimpelveld.nl