Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

3.3 reviewscore • 11 reviews
L

Fietsende gasten beter faciliteren

Het viel ons op dat de fietsenstalling van dit ruime hotel aanzienlijk aan de kleine kant was, wat enigszins teleurstellend was. Gezien de omvang van het etablissement hadden we verwacht dat er meer ruimte beschikbaar zou zijn voor het stallen van fietsen. Dit was vooral jammer omdat veel gasten waarschijnlijk van plan waren om de omgeving per fiets te verkennen. Het zou een positieve toevoeging zijn als het hotel overwoog om de fietsenstalling te vergroten of alternatieve opties te bieden om aan de behoeften van fietsende gasten te voldoen.

Lydia 20 aug 2023
Reageer
A

Geen pluimpje waard

De reservering met inbegrepen keuzemenu bleek niet te voldoen aan de verwachtingen die men ervan mocht hebben: het aanbod was opmerkelijk beperkt, zowel in termen van diversiteit van de gerechten als in hoeveelheid. De binnenplaats blijkt geen aangename locatie om te verblijven: het afval (tissues, bladeren, stof en vogeluitwerpselen) dat er op de eerste dag lag, bleef onveranderd liggen tot de vijfde dag van ons verblijf, toen we vertrokken. Vorig jaar hadden we ook een bezoek gebracht; er was duidelijk een enorme verandering te merken!

Adrian 14 jun 2023
Reageer
P

Personeel maakte het ongezellig

Ik had het idee om aan de receptie een suggestie te geven over een wandelroute die vanuit het hotel begint en niet vermeld stond bij de aangegeven routes. Echter, in plaats van een luisterend oor te vinden, kreeg ik als reactie te horen: "Dat staat er toch al op". Nadat ik opmerkte dat mijn indruk was dat mijn opmerking niet goed werd gehoord, werd het gesprek abrupt beëindigd en verliet het jonge individu met een onervaren voorkomen het toneel. Ik wens je veel voorspoed in jouw toekomstige loopbaan, jonge heer. Het is belangrijk om te beseffen dat deze benadering niet bevorderlijk is voor een succesvolle groei binnen de gastvrijheidssector.

Pl 19 feb 2023
Reageer
K

Heel erg chill en gezellig

Hier heb ik me helemaal happy gevoeld. De sfeer die het personeel creëerde was gewoon top. Er was namelijk van alles te doen, zo kon je een lekkere duik nemen of een leuke wandeling maken. Er was ook een bar waar je wel veel gezellige mensen tegenkomt, allemaal om fun te maken. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik heb genoten en dat ik weer komt voor een andere keer.

Kai 21 nov 2022
Reageer
E

4 Sterren niet echt

Direct na de recente herlancering valt op dat alle aspecten op theoretisch niveau uitstekend zijn georganiseerd. De betrokkenheid van het personeel compenseert grotendeels enkele onvolkomenheden. Niettemin zijn er enkele punten van aandacht: * Het zwembad en de sauna bieden een fijne ervaring, maar het zou passend zijn als er een royale stapel handdoeken beschikbaar zou zijn. Het is niet de bedoeling om handdoeken uit de kamer mee te nemen of nieuwe exemplaren bij de receptie aan te vragen. * Restaurant Baron verzorgt uitstekende diners binnen het 'inclusief' (halfpension) arrangement, en lijkt eveneens een scala aan aantrekkelijke à la carte opties te bieden.

Enrique 23 okt 2022
Reageer
D

Aanbevelen

Mijn verblijf in dit hotel was een waar genoegen. De bedden boden uitstekend comfort, wat zorgde voor een goede nachtrust. Zowel het ontbijt als het diner waren smaakvol en voldeden aan mijn verwachtingen. Maar wat dit verblijf echt onvergetelijk maakte, was het vriendelijke en behulpzame personeel. Ze stonden altijd klaar om te helpen en zorgden ervoor dat ik me zeer welkom voelde. Deze combinatie van comfortabele bedden, heerlijke maaltijden en een warme gastvrijheid heeft mijn ervaring hier echt verrijkt. Ik kan dit hotel met volle overtuiging aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een plezierig en ontspannen verblijf.

Damaris 9 okt 2022
Reageer
Y

Bruidssuite

Wij wilde de dag afsluiten in de bruidsuite, lag geen flesje wijn of champagne klaar helemaal niks. Daarbij kwamen we pas om 00.46 aan in het hotel en moesten om 11.00 eruit. Ontbijt moest je extra bij boeken. Al met al betaal je veel geld voor weinig extra wij hadden net zo goed een normale suite kunnen boeken. Erg jammer!!

Yury Roos 7 aug 2022
Reageer
R

Gebruik gemaakt van een vierdaags pakket

De locatie is prachtig en biedt nabijheid tot plaatsen als Bunschoten-Spakenburg, Apeldoorn en Harderwijk. Bovendien bevindt het zich op een steenworp afstand van het Nulde-strand aan het water en zijn er schilderachtige fietsroutes in overvloed. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en stond altijd klaar om te assisteren, wat mijn verblijf zeer aangenaam maakte. De culinaire ervaring was eveneens voortreffelijk, en ik heb genoten van heerlijke maaltijden tijdens mijn verblijf. We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van een vierdaags pakket.

Rima 3 aug 2022
Reageer
L

Niet overtuigd

De kamer bood uitstekende voorzieningen, waaronder airconditioning en een onlangs gerenoveerde badkamer. Het zwembad voldeed aan de verwachtingen. Aangezien we geen speciaal pakket hadden geboekt, was er geen beschikbaarheid in het restaurant. Het personeel toonde een gebrek aan betrokkenheid in deze situatie. Gelukkig ontdekten we een fantastisch eetgelegenheid in het hart van Nijkerk. De ambiance van de ontbijtruimte liet te wensen over. Bovendien ervoeren we de ligging aan een drukke weg binnen het industriële district als minder ideaal. Gelukkig is het hotel momenteel bezig met een welverdiende opknapbeurt.

Lugard 12 jul 2022
Reageer
S

Veel potentie, veel verbeterpunten

De kamer bood voldoende ruimte, maar het uitzicht liet helaas te wensen over. Het personeel was weliswaar vriendelijk, maar gaf op gezette momenten een vervelende indruk. Het hoogtepunt van mijn verblijf was helaas niet het eten, aangezien dit slecht was verzorgd. Er zijn enkele aspecten die ik graag verbeterd zou zien, zoals het uitzicht en de algehele behulpzaamheid van het personeel. Desondanks waardeer ik de inspanningen van het vriendelijke personeel en de potentie die dit hotel heeft om zijn culinaire aanbod te verbeteren.

Steven 27 mei 2022
Reageer
D

Huwelijk is hier niet leuk

Na ons bezoek in november 2021, waarin we helaas ernstig werden teleurgesteld, vanwege de weinig gastvrije heer bij de receptie, de niet-functionerende open haard, een deur die niet op slot bleek te kunnen en de onverwachte kosten voor champagne en rozenblaadjes, besloot ik een brief met mijn bezwaren te verzenden. Aangezien we ons huwelijk wilden vieren in de bruidssuite, heb ik geïnformeerd of het haalbaar was om een fles champagne toe te voegen aan ons arrangement. Tevens wilde ik graag weten wat de kosten hiervoor zouden zijn. Hierop heb ik nooit een reactie ontvangen, dus ik heb ook geen bevestiging gegeven. Hierdoor dacht ik, laat het maar zitten.

Denorah 8 jan 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Nijkerk.

Over Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk is gelegen te Berencamperweg 4 in Nijkerk. Het hotel biedt comfortabele en smaakvol ingerichte kamers die zijn uitgerust met moderne voorzieningen om aan de behoeften van elke gast te voldoen. De kamers zijn ruim en bieden een ontspannen sfeer voor een goede nachtrust. Gasten kunnen genieten van een heerlijke culinaire ervaring in het restaurant van het hotel, waar heerlijke gerechten worden geserveerd. De menukaart biedt een breed scala aan opties, zodat er voor elk wat wils is. Na een dag vol activiteiten kunnen gasten ontspannen in de gezellige hotelbar, waar een breed scala aan drankjes en snacks verkrijgbaar is. Voor zakelijke reizigers biedt Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk moderne vergaderfaciliteiten en professionele diensten. De vergaderzalen zijn uitgerust met audiovisuele apparatuur en bieden een comfortabele omgeving voor vergaderingen, conferenties en andere zakelijke evenementen. Het hotel beschikt ook over wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna en een fitnessruimte, waar gasten kunnen ontspannen en weer helemaal tot rust kunnen komen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nijkerk, Gelderland
  • https://www.amptvannijkerk.nl
  • info@goldentulipamptvannijkerk.nl