Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

3.0 reviewscore • 4 reviews
L

Fietsende gasten beter faciliteren

Het viel ons op dat de fietsenstalling van dit ruime hotel aanzienlijk aan de kleine kant was, wat enigszins teleurstellend was. Gezien de omvang van het etablissement hadden we verwacht dat er meer ruimte beschikbaar zou zijn voor het stallen van fietsen. Dit was vooral jammer omdat veel gasten waarschijnlijk van plan waren om de omgeving per fiets te verkennen. Het zou een positieve toevoeging zijn als het hotel overwoog om de fietsenstalling te vergroten of alternatieve opties te bieden om aan de behoeften van fietsende gasten te voldoen.

Lydia 20 aug 2023
Reageer
A

Geen pluimpje waard

De reservering met inbegrepen keuzemenu bleek niet te voldoen aan de verwachtingen die men ervan mocht hebben: het aanbod was opmerkelijk beperkt, zowel in termen van diversiteit van de gerechten als in hoeveelheid. De binnenplaats blijkt geen aangename locatie om te verblijven: het afval (tissues, bladeren, stof en vogeluitwerpselen) dat er op de eerste dag lag, bleef onveranderd liggen tot de vijfde dag van ons verblijf, toen we vertrokken. Vorig jaar hadden we ook een bezoek gebracht; er was duidelijk een enorme verandering te merken!

Adrian 14 jun 2023
Reageer
P

Personeel maakte het ongezellig

Ik had het idee om aan de receptie een suggestie te geven over een wandelroute die vanuit het hotel begint en niet vermeld stond bij de aangegeven routes. Echter, in plaats van een luisterend oor te vinden, kreeg ik als reactie te horen: "Dat staat er toch al op". Nadat ik opmerkte dat mijn indruk was dat mijn opmerking niet goed werd gehoord, werd het gesprek abrupt beëindigd en verliet het jonge individu met een onervaren voorkomen het toneel. Ik wens je veel voorspoed in jouw toekomstige loopbaan, jonge heer. Het is belangrijk om te beseffen dat deze benadering niet bevorderlijk is voor een succesvolle groei binnen de gastvrijheidssector.

Pl 19 feb 2023
Reageer
Y

Bruidssuite

Wij wilde de dag afsluiten in de bruidsuite, lag geen flesje wijn of champagne klaar helemaal niks. Daarbij kwamen we pas om 00.46 aan in het hotel en moesten om 11.00 eruit. Ontbijt moest je extra bij boeken. Al met al betaal je veel geld voor weinig extra wij hadden net zo goed een normale suite kunnen boeken. Erg jammer!!

Yury Roos 7 aug 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Nijkerk.

Over Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Er zijn 4 reviews geschreven over Golden Tulip Ampt van Nijkerk op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Nijkerk, Gelderland
  • https://www.amptvannijkerk.nl
  • info@goldentulipamptvannijkerk.nl