Reviews (2)

 • Ben

  Niet het juiste moment wel overzichtelijke site

  Mooie overzichtelijke website waar je vrij snel kan inzien hoeveel je gaat betalen. Helaas als ik invoer dat ik een 4-persoonshuishouden heb en een vrijstaand huis, dan betaal ik 757 euro per maand. Gekkenwerk natuurlijk. Ik snap dat Gewoon Energie hier niets aan kan doen want het is overal bar en boos maar dit kan de normale Nederlander niet betalen. Ik weet verder niet precies hoe het werkt qua aantal kWh en m3, ik kijk alleen naar de grote eindprijs en dat zullen de meeste Nederlanders doen. Bijna 10.000 euro betalen op jaarbasis is gewoon niet te doen en hoop dan ook dat dit snel weer een beetje normaal zal worden. Komt dit alleen door de oorlog?

  Ben 2 jul 2022

 • Harrie

  Overgestapt naar Gewoon Energie

  Overgestapt naar Gewoon Energie, kwam het via via tegen op internet en volgens mij was dit voor ons de goedkoopste optie. Lees goed: goedkoopste optie, geen goedkope optie. Er is op dit moment echt geen goede optie maar ik wilde wel graag een abonnement voor 1 jaar vast nemen want het kan maar zo nog hoger worden qua prijs.

  Ik heb nu gekozen voor energietarieven van 0,41296 normaal tarief, 0,35390 daltarief (dat valt nog mee in deze tijd). Gastarief is 1,34220.

  Uiteindelijk een flinke totaalprijs maar we weten tenminste weer waar we aan toe zijn en het was naar ons idee de goedkoopste optie op dit moment. overstap ging heel gemakkelijk, sterker nog Gewoon Energie regelde letterlijk alles.

  Harrie 31 mei 2022