Gemini

Gemini

5.0 reviewscore • 1 review
E

Gemini met Brave browser

Sinds kort gebruik ik in plaats van Google Chrome de Brave browser, omdat ik wel waarde hecht aan mijn online privacy. Het leuke aan Brave browser is dat je geld kunt verdienen met je dagelijkse internet gebruik. Brave Rewards werkt samen met Gemini. Je kunt je Brave browser dus koppelen met Gemini. Hiervoor heb ik wel een Gemini account moeten aanmaken. Hier kun je allerlei cryptocurrencies kopen en verhandelen.

Eenmaal gekoppeld kun je beginnen met geld verdienen. De functie die ik nu ga omschrijven, kun je overigens ook helemaal uitzetten! Je kunt er voor kiezen om advertenties te tonen. Af en toe verschijnt er een melding in beeld en wanneer je hier op klikt, verdien je een bepaalde cryptocurrency (BAT). Dit aantal bouw je langzaam op, naarmate je meer advertenties klikt en eens per maand wordt dit overgemaakt naar je Gemini account. Dit kun je bij Gemini weer omwisselen naar euro's! Echt een topservice van Brave en Gemini. Het werkt ook perfect samen.

Dus, hecht je ook waarde aan je online privacy en wil je in de tussentijd een zakcentje bijverdienen? Dan raad ik je zeker aan om een Gemini account aan te maken en deze te koppelen aan je Brave browser.

Eelco 6 jan 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2023.

Over Gemini