Hotel

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen

Exloo, Drenthe

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Valtherweg 36 te Exloo. Het hotel beschikt over 51 hotelkamers en feestzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, tennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en TT-Circuit Assen.

Van der Valk Hotel Emmen is van alle hotels omstreeks Exloo de beste keuze.

Bezoek Van der Valk Hotel Emmen


Reviews (3)

 • Agnes

  Fietsvakantie Drenthe

  Mijn man en ik komen graag in Drenthe om te fietsen. Om deze reden gingen wij ook naar Fletcher hotel De Hunzebergen. Vlakbij Exloo en Odoorn, wat twee leuke dorpjes zijn. Verder heb je hier veel natuur en fietspaden. Perfect voor een fietsvakantie.

  Het is een aangenaam hotel en het personeel is vriendelijk. Wanneer je een vraag hebt, maken ze tijd voor je en staan je vriendelijk te woord. De voorzieningen zijn wel wat gedateerd, maar niks schokkends. Het ontbijt was lekker en vers. Dit is bij Fletcher altijd wel goed geregeld.

  Agnes 12 jun 2022

 • Leon

  Mooie locatie

  Erg mooi terrein waar dit hotel zich op bevindt. Het hotel zelf is wel wat gedateerd helaas. Onze kamer kan wel nieuwe vloerbedekking gebruiken. De vloerbedekking zag er ook niet meer heel fris uit. Je verwacht toch wel wat meer voor de prijs. Het hotel bevindt zich dan wel weer op een mooie locatie in Drenthe. Vlakbij de dorpen Exloo en Odoorn. Leuke dorpjes om te bezoeken en een bosrijke omgeving. Ook zijn wij nog naar Emmen geweest, wat ook zeker de moeite waard is. Ik had alleen wel een ander hotel genomen. Voor deze prijs kan je vast wat beters krijgen.

  Leon 3 mei 2022

 • Renate Hessels

  Review over Fletcher Hotel De Hunzebergen

  Exloo in Drenthe, wie kent het niet? Dit hotel staat in het midden van een stuk bos en heide en heeft zelf veel functionaliteiten zoals een midgetgolfbaan en een wellness afdeling. Je kan direct bij het hotel fietsen huren om Drenthe te ontdekken en ze hebben een a la carte restaurant waar je goed kunt eten. Het is gewoon een mooie omgeving, zeker als je zelf altijd in de randstad leeft.. Veel groen waar je fijn kunt wandelen en dus fietsen. Het hotel was zeer schoon en alles was goed in orde met vriendelijk personeel. We waren zowel over het ontbijt als het avondeten zeer te spreken. Grote kans dat als we nogmaals een rustig weekend willen dat we hier terug komen.

  Renate Hessels 16 mrt 2022