Familievakantiepark Krieghuusbelten

Familievakantiepark Krieghuusbelten

4.6 reviewscore • 11 reviews
E

Betoverende tijd

Mijn kinderen en ik hebben de afgelopen twee weken werkelijk betoverende momenten beleefd in een prachtige Safari lodge. Of het nu regende of niet, we genoten volop van het veld en de hele sfeer op de camping. Het personeel was oprecht vriendelijk en maakte ons verblijf extra speciaal. Het park is niet enorm groot, wat ik persoonlijk fijn vind. Zowel jong als oud vond zijn plezier in het animatieprogramma. Timo, de favoriet van mijn zoon, liet een blijvende indruk achter. Dit was ons tweede bezoek en de bingo-avonden en andere activiteiten gaven ons volop plezier.

Eva 4 aug 2023
Reageer
E

Magische vakantie

We hebben een week doorgebracht in een nieuwe Safari tent en werden overweldigd door de magie ervan. Ondanks de grootte van de camping, heerst er een warme familiesfeer. We waren onder de indruk van het vriendelijke personeel, van het ontvangst tot het delen van lokale tips. Het animatieteam stelde niet teleur en onze kinderen beleefden met plezier bijna elke activiteit, wat resulteerde in een geliefde sterrenknuffel. De Droomvlucht was voor zowel de kids als ons een onvergetelijke ervaring. We kijken uit naar volgend jaar, met de hoop op iets beter weer.

Evelien 29 jul 2023
Reageer
L

Uitmuntend verblijf

Opnieuw hebben we een geweldig verblijf gehad. De nieuwe speeltuin was een absolute hit bij onze kleintjes. We waren onder de indruk van de vriendelijkheid van het personeel, het nette sanitair en vooral het animatieteam. Ze zorgden voor gevarieerde activiteiten voor jong en oud, met altijd een aanstekelijke dosis enthousiasme. Wij hebben geen moment gedacht dat onze kinderen zich zouden vervelen.

Lars 23 jul 2023
Reageer
M

Prachtig huisje

Ons geboekte huisje straalde een betoverende sfeer uit, het was een prachtige plek om onze vakantie te vieren. Het restaurant serveerde heerlijk eten voor een prima prijs en de kinderen beleefden veel plezier aan het animatieprogramma. Sanitair was prima in orde. Wij hebben het hier naar ons zin gehad en overwegen zeker nog eens terug te komen.

Mariska 5 mei 2023
Reageer
R

Prijzig en tekortkomingen

Ondanks de rustige locatie zorgde een luidruchtig optreden voor overlast. Hierdoor hebben we slecht geslapen. De prijs voelde niet helemaal rechtvaardig aan, vooral zonder wifi en toiletpapier. Hadden we dit geweten, dan hadden we ons misschien wat beter voor kunnen bereiden, maar bij aankomst was dit een ramp. Het kleine supermarktje was ontoereikend en de beperkte voorraad zorgde voor enige frustratie.

Rick 10 sep 2022
Reageer
K

Kampeergenot

We hebben twee weken doorgebracht op deze kampeerparel. Jonge schoonmakers hielden het sanitair keurig bij, en ons veldje 3 bood een heerlijke ervaring met nabijheid van het sanitairgebouw. Het zwembad met uitschuifbaar dak was een hit. Over het algemeen was het een onvergetelijke tijd met geweldige faciliteiten en omgeving. We komen zeker terug.

Kim 20 aug 2022
Reageer
N

Kinderparadijs

Dit is precies hoe een camping hoort te zijn: kindvriendelijk en met uiterst vriendelijk personeel. De jonge schoonmakers deden uitstekend werk en het animatieteam bood diversiteit en enthousiasme in hun activiteiten. Avondtoezicht zorgde voor rustige nachten op de camping. Wij voelden ons veilig en onze kinderen ook; heerlijk rustgevend dus.

Nicole 31 jul 2022
Reageer
F

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben net terug van een heerlijke vakantie van twee weken op deze prachtige plek. Het personeel, inclusief de jongere medewerkers, was oprecht vriendelijk en behulpzaam. De accommodatie was heerlijk en de faciliteiten zorgden voor volop vermaak. Het animatieteam, het zwembad en het restaurant waren allemaal top. Deze vakantie zal lang in mijn herinneringen blijven hangen en ik overweeg absoluut om opnieuw langs te komen.

Fleur 30 jul 2022
Reageer
T

Prachtige camping

Krieghuusbelten is een prachtige camping waar vooral kinderen hun hart kunnen ophalen. Speeltoestellen op elk veldje, een binnenspeeltuin, een airtrampoline en een zwembad bieden volop vermaak. Het pasjessysteem voor douches was soms lastig, maar dat deed niets af aan ons fantastische paasweekend met prachtig weer. We kijken uit naar ons volgende bezoek.

Tim 19 apr 2022
Reageer
J

Onvergetelijke tijd

Mijn tijd op deze camping was werkelijk onvergetelijk. De ruime plaatsen, schone faciliteiten en diverse activiteiten zorgden voor volop plezier. Het animatieteam bood voor elk wat wils en het zwembad was een populaire ontmoetingsplek. Enkele kleine minpuntjes daargelaten, was het een geweldige ervaring met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader voor elke familie!

Jan 5 mrt 2022
Reageer
M

Tevreden klanten

In augustus beleefden we een fantastische tijd op deze camping. De plek waar we stonden was ruim en schoon. Dat kwam ook door het personeel dat zich elke dag met een glimlach inzette en erg behulpzaam was. Voor de kinderen was er het zwembad en het animatieteam en voor ons was er de omgeving. De familie heeft zich hier echt kunnen laten verzorgen.

Marjolein 7 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Raalte.

Over Familievakantiepark Krieghuusbelten

Familievakantiepark Krieghuusbelten, gelegen aan Krieghuisweg 19 te Raalte is een vakantiepark geleden midden in het mooie en rustieke Salland. Het park heeft onder andere veel ruime kampeerplaatsen, luxe lodges met daarbij uitstekende sanitaire voorzieningen. Het is een ruim opgezet park in een bosrijke omgeving, heerlijk verscholen in de bossen. Bezoekers kunnen deelnemen aan meerdere sport- en recreatieactiviteiten. Kinderen kunnen de ochtend beginnen met knutselen en daarna gebruik maken van het overdekte zwembad, waarbij het water altijd rond de 30 graden is! Met een grote waterglijbaan van 50 meter en led-verlichting is het zeker de moeite waard om hier eens heen te gaan. Er is ook een grote indoorspeeltuin aanwezig voor het geval het eens slecht weer is. Op het hele park is een goed WiFi signaal aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Raalte, Overijssel
  • https://www.krieghuusbelten.nl/nl/
  • info@krieghuusbelten.nl