Familiepark De Vechtvallei

Familiepark De Vechtvallei

4.5 reviewscore • 20 reviews
A

Herhaling? Ik ben er bij

Ik ben dol op de natuur en dan met name wandelen. Ik dacht ik ga er gewoon even tussenuit, deze camping gezien en gewoon geboekt op hoop van zegen. Gelukkig heb ik een goed gevoel en is het goed gegaan want ik kwam er aan en zo dat helemaal midden in de natuur. Dat wil je toch als mens altijd wel lekker van de vogeltjes wakker worden en rustig genieten… de plaats was lekker ruim, veel wandelen en de mensen bij de receptie zijn erg aardig. Ik ga snel weer terug ook in andere seizoene om dan de natuur te zien tijdens het wandelen.

A. Wandelt graag 15 sep 2023
Reageer
R

Vechtvallei iedereen blij

Wat een genot ,wat een welkom
Zeker een aanrader mooie omgeving ook schoon en netjes erg vriendelijk
Toppark echt een aanrader
Accommodaties zijn schoon en van alle gemakken voorzien overdekt zwembad speeltuinen trampoline s kabelbaan animatieteam terras winkel en zo door
Ik zou ieder met kinderen en ook zonder Kids zeker adviseren hier eens te overnachten!

Ramona 8 apr 2024
Reageer
I

Goed verblijf

Wat een heerlijk verblijf. We hebben gekozen voor de Zweedse trekkershut, dit was zeker een aanrader en dit zouden we zo nog eens willen doen. Qua slapen echt niets tekort gekomen, we hebben een heerlijke nacht gehad, goed uitgerust wakker geworden en het verblijf was ook heel schoon en netjes. Dit kom je niet zo snel ergens tegen dat het er zo mooi is en schoon. We willen dan ook snel weer terugkomen en we willen andere mensen ook zeker het advies geven om eens te gaan, wel basic, maar wel alles wat je nodig hebt.

Ineke 18 okt 2023
Reageer
H

Eenvoudige perfectie!

Een reis naar eenvoudige perfectie! We omarmden de rust in een gehuurde Zweedse trekkershut, waar eenvoud synoniem stond voor puur genot. Ondanks de bescheidenheid van de hut, verraste het comfort ons aangenaam, en een zalige nachtrust was ons deel. Elk hoekje ademde netheid en frisheid uit, waardoor de hut een oase van zuiverheid werd. Een betoverende ervaring die bewees dat grootsheid soms schuilt in de eenvoudigste details.

Harmen 18 okt 2023
Reageer
A

Alleen maar genieten

In totaal zijn we er twee weken uit geweest, caravan meegenomen en we kregen een comfort plaats aangeboden. Hele mooie plaats, niets tekort gekomen. De voorzieningen zijn dik en dik in orde. Wandelen en fietsen kom je ook niets tekort hier, veel te doen.

Het personeel is heel vriendelijk wat er rondloopt en helpen je overal waar ze kunnen je hoeft het gewoon maar te vragen. Het zwembad is ook echt super fijn, er was ook een visvijver en daar hebben we ook genoten. Ik ben namelijk dol op vissen, kortom aanrader als je graag buiten bent en dol bent op de natuur.

Adje de Lang 19 sep 2023
Reageer
J

Uitstekende faciliteiten

Onze caravan nam gedurende veertien dagen zijn intrek op een plek met alle comfort. Een fraai kampeerterrein bood uitstekende faciliteiten, en het personeel verwelkomde ons met warmte en vriendelijkheid. Een genotvolle zwemgelegenheid en een vismeer voor de enthousiaste visser. Een betoverend decor om te peddelen en te voet te verkennen. De beeldschone Vecht rivier kronkelt op elegante wijze door het landschap, een waar spektakel voor het oog.

Jansje 19 sep 2023
Reageer
R

goede vakantie

Nou dat is toch eens boffen zeg we hebben zo’n heerlijk weer gehad. We kwamen aan en de zon scheen, en dat zo’n mooi bos in de omgeving, dat is gewoon wat je noemt vakantie en dan echt geluk hebben, dit was ook wel precies wat we nodig hadden. In sept was het en het zwembad ging ook al open, dat wisten we niet, maar wel een timing nog meer boffen dus. Veel zwemmen, wandelen, fietsen lezen en we hebben veel leuke beestjes bij het huisje gezien zeker in de vroege ochtend.

RK 18 sep 2023
Reageer
A

Aangename weersomstandigheden

We hadden geluk; aangename weersomstandigheden te midden van een weelderig boslandschap. Het zwembad onthulde haar pracht in september, een verrassing! We genoten van verkwikkende zwemsessies, omringd door de nazomerse ambiance. We hebben gestapt, gefietst, geplonst en ons verdiept in lezen, allemaal onder de beschutting van imposante bomen. In de nabijheid van ons verblijf vertoefde een schattig klein knaagdier. Wat een vertederend schouwspel!

Albert 18 sep 2023
Reageer
H

Gezellige camping,

Een gezellige camping, verscholen te midden van de natuurpracht. De kampeerplekken variëren in ruimte, met keuze tussen zonovergoten open plekken en schaduwrijke oases. Een paradijs voor fietsers en wandelaars, vooral in september tijdens de Fiets4daagse Vechtdal. Het ACSI-laagseizoentarief maakt het nog aantrekkelijker. De receptie schittert in klantvriendelijkheid, waardoor deze plek niet alleen een bestemming is maar een ervaring.

Hendrika 15 sep 2023
Reageer
M

de vechtvallei aanrader

Fietsen daar zijn we allebei al jaren dol op. Dus we dachten nu we nog kunnen gaan we er weer even wat dagen tussenuit, nu hebben we gekozen voor vijf dagen naar de vechtvallei en daar hebben we ook geen spijt van gehad hoor. We kregen de finse bungalow en we hebben de hondmeegenomen, ideaal want die kan zo mee de bossen in en heel vriendelijk is het er. Toen we er waren was het vrij rustig en mensen waren aardig. Dit is voor ons een reden om als we kunnen hier volgend jaar nog eens langer vakantie te gaan vieren.

Mieke Kaatsers 13 sep 2023
Reageer
R

Leuke vijfdaagse verkenning

Leuke vijfdaagse verkenning in een Finse Bungalow op dit serene park was als een poëtisch avontuur voor ons, een levendig echtpaar in hun midden zeventig, vergezeld door onze trouwe viervoeter. De rust die dit toevluchtsoord omhult, is als een zachte deken van sereniteit, terwijl de vriendelijke sfeer elke dag begroette met een glimlach. De bungalow, doordrenkt met Scandinavische charme, bood comfort en gezelligheid te midden van het betoverende boslandschap. Een onvergetelijke retraite die onze harten verwarmde en onze zielen koesterde.

Roelof 13 sep 2023
Reageer
J

Eetgelegenheid en winkelmogelijkheden

Eetgelegenheid en winkelmogelijkheden hebben beperkte openingstijden. Ons weekend in de "Golvende Gans" met familie, bestaande uit kinderen en kleinkinderen, een totaal van 18 personen, was buitengewoon plezierig en passend. Op bepaalde plekken zijn er lichte reparaties vereist voor de sanitaire voorzieningen, zowel voor het toilet als de douche. Daarnaast is het mechanisme van de buitendeur aan vernieuwing toe.

Johanna 5 sep 2023
Reageer
F

Waar genot

Mijn recente verblijf was een waar genot, hoewel het weer niet helemaal aan mijn zijde stond. Desondanks voelde ik me rijker in ervaring, aangezien we dit jaar alles zelf hebben ondernomen. Het zelfstandig plannen en organiseren voegde een extra dimensie toe aan de reis. Ondanks de grillen van het weer, kon ik de schoonheid van de ervaring waarderen. Zozeer zelfs dat ik alweer enthousiast heb geboekt voor hetzelfde avontuur volgend jaar. Een reis om te koesteren, ongeacht de weersomstandigheden.

Frans 3 sep 2023
Reageer
A

Fantastische outdoor bestemming

Een fantastische outdoor bestemming waar we nu voor de vierde keer onze vakantie doorbrengen. De schaal is bescheiden, wat het bijzonder gemakkelijk maakt om alles te overzien, vooral met jonge kinderen. Aangename zwemfaciliteit, ongeacht het weer. Zwemplezier is altijd mogelijk. Er zijn aantrekkelijke speelzones en uitstekende christelijke entertainmentactiviteiten. Schitterende omgeving! De sfeer op De Vechtvallei is hartelijk en vreugdevol.

Antje 2 sep 2023
Reageer
T

Buitengewoon hartelijk en ontspannen

Buitengewoon hartelijk en ontspannen. Uitermate vriendelijke eigenaren van de kampeerplek die niet alleen hulpvaardig zijn, maar ook een geweldig gevoel voor humor hebben. Ze weten je oprecht welkom te heten. Voor elk wat wils, of je nu actief bezig wilt zijn of juist wilt ontspannen. De omgeving biedt prachtige ontdekkingsmogelijkheden. Een uitgebreid aanbod in de outdoor-store en onberispelijke sanitaire voorzieningen. We hebben dit jaar al tweemaal genoten van ons verblijf en kijken zeker uit naar een terugkeer volgend jaar.

Theodoor 30 aug 2023
Reageer
M

Ruim huis

Een prachtig ruim huis met een keuken die uitnodigt tot culinaire avonturen. Ons verblijf werd onverwachts een test van veerkracht, maar de warmte van het huis werd geëvenaard door de vriendelijkheid van de mensen erachter. Ze reageerden doortastend en empathisch in een situatie van overmacht, waardoor we ons ondersteund voelden. Het huis werd niet alleen een plek van comfort, maar ook een toevluchtsoord waar gastvrijheid de hoofdrol speelde. Een ervaring die onze verwachtingen overtrof en ons hart verwarmde.

Maartje 14 aug 2023
Reageer
C

mooie locatie

Bij aankomst was iedereen al zo vriendelijk, ik had al goede zin en dat werd alleen maar meer omdat ze zo aardig waren hier. In totaal zijn we wel met 16 volwassenen en met 10 kinderen hier geweest. Het zou een drukte zijn maar toch alles zo fijn geregeld. Het was zo schoon en alles was er genoeg voor allemaal, zoveel bestek etc, nee gewoon top geregeld niks op aan te merken. Zwembad aanwezig en goed gebruikt en dan nog de speeltuin en veldjes voor de kinderen, als groot gezelschap hebben we hier alleen maar genoten en doen we het zo weer.

C.A. 4 nov 2022
Reageer
B

geweldig bij de vechtvallei familiepark

Als mensen vragen hoe het is geweest tijdens de vakantie bij de vechtvallei dan roep ik alleen maar ga er zelf eens heen want er is zoveel te zien. Het is gewoon een mooi park, bossen in de omgeving wandelen en ook rustig. Toch kan het er wel druk zijn alleen dat merk je dan toch niet, ik heb in de ijsvogel overnacht en ik heb er ook een douchebrancard kunnen huren en een tillift en toen kon ik gewoon tijdens mijn verblijf alles doen daar. Fijn dat het zo kan en we komen dan ook snel terug omdat alles zo goed geregeld is heir.

Betty 1 nov 2022
Reageer
f

Tevreden dik in orde

Leuke camping, heel mooi om te zien en ook nog goed te overzien.
De eigenaren zijn erg aardig en het verblijf is schoon en netjes.
Onze kinderen hebben zich geen seconde verveelt en dat is meestal wel zo op vakantie dan willen ze alleen maar weg, alleen nu wilden ze hier blijven speeltuin zwembad en alles was er gewoon.
We hebben nu als ouders ook echt vakantie kunnen voeren en mee mogen zwemmen en een keer kunnen lezen.
De kindjes hebben ook leuke vakantievriendjes en hopen volgend jaar weer te gaan,

fam Z 23 okt 2022
Reageer
F

direct vakantie gevoel

Hoe vaak heb je dat als je op je vakantie bestemming komt dat het dan ineens voelt als thuiskomen of dat je denkt nu begint de vakantie echt? Meestal heb ik dat niet, vaak veel zorgen, regelen en schoonmaken maar hier niet. dit komt denk ik omdat het er gewoon al heel schoon is. De kinderen zagen al veel anderen in de speeltuin en wilden meteen gaan spelen, ideaal. Wij rustig uitpakken en zitten met koffie en thee boekje erbij, wat fijn dat de vakantie zo rustig kan beginnen. Dan even zwemmen in de avond ergens eten. Dit gevoel mag van mij nog wel weken zo doorgaan

Fam Tanz 28 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Diffelen.

Over Familiepark De Vechtvallei

Familiepark De Vechtvallei is gelegen te Rheezerweg 76 in Diffelen. Gasten kunnen overnachten in hun eigen tent of kampeermiddel, of kiezen voor één van de prettige accommodaties die het park biedt. De ruime campingplekken en accommodaties zijn gelegen in een prachtige groene omgeving. Het park is rijk aan faciliteiten, waaronder een nabijgelegen recreatieplas "de Oldemeijer", een campingwinkel, professionele trampolines, en een gezellig eetcafé. Voor gezinnen met kinderen biedt het park tijdens vakanties een christelijk animatieteam en verrassend leuke themadagen. Familiepark De Vechtvallei is ook een ANWB 4-sterren camping en legt de nadruk op duurzaamheid en een groene omgeving, terwijl het zondagsrust respecteert.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Diffelen, Overijssel
  • https://de-vechtvallei.nl
  • info@devechtvallei.nl