Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet

4.0 reviewscore • 9 reviews
L

We komen terug

De sfeer op dit park is beslist niet massaal; het biedt een intieme ervaring met minder faciliteiten, precies wat we zochten. Voor tieners kan het wat beperkt zijn, maar dankzij eerdere bezoeken wisten we al dat dit ons soort vakantieplek is. De tuinen zijn prachtig aangelegd, met diverse goed uitgeruste chalets. Fietsen is de sleutel om de omgeving, vooral de betoverende Veluwe, te verkennen. Direct aan het Veluwemeer gelegen, met een privéstrand en watersportfaciliteiten, biedt het park genoeg buitenactiviteiten. Nunspeet ligt op 5 km afstand en Harderwijk op ongeveer 10 km, beiden bereikbaar via schilderachtige fietstochten. Met het geweldige weer voelde alles perfect aan en een volgend bezoek staat al in de planning!

Liza 15 jul 2023
Reageer
A

Schoonheid bij het Veluwemeer

Wat een oase van rust! Dit goed verzorgde park straalt een vriendelijke en veilige sfeer uit. De accommodaties zijn divers en van hoog niveau. Als gezin verbleven we aan een visvijver in een 8-persoons chalet, waar iedereen een eigen slaapkamer had. Binnen enkele minuten bereik je het strand van het Veluwemeer, een onvergetelijke ervaring, vooral tijdens zonsondergang. Het water is ondiep en dus veilig voor kinderen om in te spelen. Zwemmen, SUP'en, surfen of zelfs varen: het kan allemaal. Het landelijke karakter biedt ook uitstekende mogelijkheden voor fietsen en wandelen in de Veluwe. Dit park is een juweeltje, ondanks enkele mindere beoordelingen die het niet recht doen.

Arthur 9 jun 2022
Reageer
O

Prijs en plezier in disbalans

De huisjes zijn zeker mooi, maar het prijskaartje is behoorlijk hoog. De bedden zijn eenvoudig en het animatieteam bleef achter bij de verwachtingen, vooral voor alleenstaanden die zich graag wilden mengen. Het aanbod in de horeca was ook teleurstellend, met beperkte opties en openingstijden. Het park voelde ver van Nunspeet verwijderd. Ons verblijf was redelijk, maar een herhaalbezoek staat niet op de planning.

Olivia 5 nov 2021
Reageer
M

Rolstoelvriendelijk

Mijn vriendin, moeder en ik bezochten dit park in 2019. Mijn rolstoelgebonden moeder vond alles wat ze nodig had in het chalet: van tillift tot douchebrancard. Het was een geweldige ervaring. In 2021 ging ik met vriendinnen naar een notariswoning op hetzelfde park. Ook deze keer was het een groot succes, iedereen was enthousiast. De verlichting van het strand 's avonds was een magisch gezicht. Voor de herfstvakantie van dit jaar staat een bezoek met mijn zoon en schoondochter gepland. Dit park heeft een speciale plaats in mijn hart.

Merel 9 okt 2021
Reageer
T

Rust en ontdekkingstochten

Dit park ligt op slechts 5 km afstand van het gezellige Nunspeet en biedt toegang tot het prachtige Veluwemeer. Het heeft een kalme en goed onderhouden uitstraling, en richt zich vooral op rustzoekers en jonge kinderen die buitenspelen. Het terrein is vriendelijk en kleinschalig. Het personeel is gastvrij en behulpzaam. We verbleven in een chalet aan de vijver en waren zeer tevreden over de netheid en inrichting. Dit park is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Veluwe per fiets, terwijl de nabijheid van het meer voor extra plezier zorgt.

Thom 3 okt 2021
Reageer
R

Van buiten schoon, van binnen niks

Ondanks de prachtige accommodaties viel de sfeer op het park tegen. De parkbeheerder was onvriendelijk en leek ons zelfs lastig te vallen. Deze ervaring had een negatieve invloed op onze rustige vakantie. Het is een facade om met een glimlach binnen te komen, maar als je eenmaal binnen bent merk je dat het zo mooi allemaal niet is. Hoewel de huisjes mooi zijn, zullen we dit park dus niet opnieuw bezoeken.

Ruben 13 sep 2021
Reageer
J

Weet niet wat ik moet zeggen

Het huisje was schoon en goed uitgerust, maar voelde vochtig aan, zelfs bij matig weer. Dit rustige park heeft weinig te bieden voor oudere kinderen, en de zondagen worden gekenmerkt door complete stilte. Muggen hielden ons 's avonds binnen. Het autorijden op het park werd ook niet gewaardeerd door sommige gasten. Hoewel Nunspeet een aantrekkelijk dorp is, is dit park niet de beste keuze voor actieve vakantiegangers.

Julia 30 aug 2021
Reageer
D

Gezinsvriendelijk genot

De accommodaties zijn geweldig! Nergens anders hebben we zulke mooie en schone verblijven gezien. Voor kinderen is er voldoende te doen, vooral de pannakooi was populair. Fietsen of autorijden is nodig om de omgeving te verkennen, en het nabijgelegen Veluwemeer biedt tal van wateractiviteiten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ik zou dit park zonder twijfel aan iedereen aanbevelen!

David 16 mei 2021
Reageer
F

Dubbele gevoelens

De huisjes zijn prachtig, maar de sfeer liet te wensen over. Alleen de receptiemedewerkers waren vriendelijk, terwijl de parkbeheerder onaangenaam was en ons leek te achtervolgen. Dit had een negatieve invloed op onze vakantie die bedoeld was om tot rust te komen. Hoewel het park visueel aantrekkelijk is, zullen we niet terugkeren vanwege de gemengde ervaring.

Frank 1 dec 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Nunspeet.

Over Familiehuis Nunspeet

Familiehuis Nunspeet is gelegen te Randmeerweg 14 in Nunspeet. Het familiehuis biedt ruime accommodaties waar je met het hele gezin kunt genieten van een ontspannen en onvergetelijke vakantie. Het bungalowpark is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Elke accommodatie is smaakvol ingericht en beschikt over een goed uitgeruste keuken, comfortabele bedden en een eigen terras of tuin waar je kunt genieten van de buitenlucht. Op het terrein van Familiehuis Nunspeet vind je ook diverse faciliteiten en voorzieningen. Er is een verwarmd zwembad waar jong en oud zich kunnen vermaken, een speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven en een gezellige recreatieruimte waar je kunt ontspannen of een spelletje kunt spelen. De omgeving van Familiehuis Nunspeet biedt volop mogelijkheden voor leuke activiteiten en uitstapjes. Je kunt prachtige wandel- en fietstochten maken in de bossen en heidevelden van de Veluwe, een bezoek brengen aan het nabijgelegen Veluwemeer voor watersportactiviteiten, of een dagje doorbrengen in het gezellige centrum van Nunspeet met zijn winkels, restaurants en attracties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nunspeet, Gelderland
  • https://www.familiehuisnunspeet.nl
  • receptie@familiehuisnunspeet.nl