Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem

3.9 reviewscore • 14 reviews
L

Natuurlijke pracht

Een warm welkom wachtte ons bij aankomst, de gastvrijheid was ongeëvenaard. De boerderij en de omliggende natuur vormden een betoverend decor voor ons verblijf. Echter, om de ervaring compleet te maken, zouden enkele extra hordeuren/horren welkom zijn om de natuurlijke pracht binnen te laten zonder ongenode gasten. Desalniettemin was het een magische ervaring die ons hart heeft veroverd.

Luna 22 jun 2022
Reageer
G

Ware verwennerij

Ondanks dat kosmische pracht aan het zicht ontsnapte door atmosferische omstandigheden, bleef de ervaring verrassend genietbaar. Het culinaire avontuur was een ware verwennerij voor de smaakpapillen, waardoor de magie van de locatie en de charmante kubus nog meer werd versterkt. Een unieke reis vol verwondering en heerlijke verrassingen die de zintuigen betoverden. Ik vindt hier echt gewoon top!

Gijsbert 9 jun 2021
Reageer
A

Betoverende locatie

In de voorbije dagen heb ik het voorrecht gehad te ervaren hoe welkom ik me mocht voelen door jullie hartelijke ontvangst. Wat een betoverende locatie om te vertoeven. De kamer is schitterend, de maaltijden zijn voortreffelijk verzorgd, en ondanks mijn niet-vleesetende voorkeur, was het rundvlees buitengewoon smakelijk. De eigenaar Dennis leidde ons met boeiende en inspirerende verhalen rond over het terrein en door de omringende natuur.

Aaltje 5 sep 2020
Reageer
K

Voldoet aan alle essentiele benodigdheden

Comfortabele, uitgestrekte schuilplaats die voldoet aan alle essentiële benodigdheden. Prachtig panorama, gunstige locatie en een betoverende omgeving om te verkennen per fiets. Hartelijke en ondersteunende individuen die zich inzetten voor ecologisch welzijn en bijdragen aan een kalme sfeer. Een bewonderenswaardig doel om vanaf 22:00 uur een atmosfeer van kalmte te bevorderen. Ik kon hier echt weer mijn stamina weder opbouwen. Die was een beetje verzwakt !

Klaas 2 sep 2020
Reageer
N

Overtrof alle verwachtingen

Het was als een reis door de kosmos, omgeven door hemelse comfort. Het culinaire avontuur dat volgde, overtrof alle verwachtingen, met elke hap een symfonie van smaken. Te midden van een adembenemende omgeving werd elke zintuiglijke ervaring versterkt. Een onvergetelijk verblijf waar zelfs de sterren boven jaloers op waren. In ieder geval weet ik waar ik naar toe moet voor een leuke tijd wanneer het gaat om kamperen.

Neeltje 31 aug 2020
Reageer
W

Veel ongereinigdheid rond het bed

Op 18 augustus 2020 reserveerde ik een verblijf in een landelijke kamer bij Erfgoed Bossem. De accommodatie bood op zichzelf genomen een aantrekkelijke kamer. Later op de avond werd duidelijk dat er aanzienlijk veel ongereinigdheid rond het bed lag en dat er haren in de wastafel te vinden waren. Bovendien trof ik een ingevuld beoordelingsformulier aan van een vorige bezoeker. Er is ons nooit een beoordelingsformulier verstrekt.

Willemijn 22 aug 2020
Reageer
H

Ontbijt is voortreffelijk!

Schitterend gelegen te midden van weelderige natuur en op een operationele landbouwgrond. Betoverende lodgetenten. Het is eveneens mogelijk om maaltijden te nuttigen op de landgoedhoeve, zowel voor het ontbijt als het avondmaal. Het ontbijt is voortreffelijk! Het avondmaal bestaat, zoals te verwachten, voornamelijk uit vlees. Een verhoging van creativiteit en toevoeging van meer groenten kunnen het geheel naar een nog hoger culinair niveau tillen.

Hendrik 12 aug 2019
Reageer
G

Onverwachte luxe

Temidden van betoverende landschappen was ons verblijf een ware ontdekkingsreis. De landelijke kamer bood een oase van rust, met zorgvuldige aandacht voor detail en een onverwachte luxe in de vorm van een stoomcabine. Het ochtendmaal was een smaakvol festijn, vooral de huisgemaakte granola was een culinair hoogtepunt dat onze smaakpapillen betoverde. Een onvergetelijke reis waar comfort, genot en natuurlijke pracht naadloos samensmolten. Een aanrader voor wie zoekt naar een harmonieuze escape in de schoonheid van het verborgen landelijk paradijs.

Grietje 12 aug 2019
Reageer
D

Leuke ervaring!

Afgelopen weekend verbleven we hier voor een nacht met twee jonge kinderen van 1 en 2 jaar oud. We werden bijzonder hartelijk verwelkomd, met twee wiegjes die gereed stonden in de kamer. De keuken was uitermate flexibel en serveerde voorafgaand aan ons gezamenlijke diner aparte porties frietjes en groenten voor de kleintjes. Daarna genoten we van een heerlijke maaltijd, terwijl de kinderen probeerden te slapen. De volgende ochtend werden we verwend met een verrukkelijk, vers ontbijt.

Dirk 12 aug 2019
Reageer
P

Top Top TOP

Een betoverend tweedaags avontuur in een schilderachtige kamer binnen het charmante plattelandshuis. De ontvangst was als een omhelzing van vriendelijkheid, doordrenkt met een ontspannen sfeer die ons deed ontstressen. Het diner was een culinair hoogstandje, elke hap een symfonie van smaken. De andere accommodaties, als geheime schatten, onthulden zich in onberispelijke schoonheid. Zonder twijfel een onvergetelijke ervaring die de ziel beroert. Een absolute aanbeveling voor zij die waarde hechten aan verfijning en rust.

Pieter 7 aug 2019
Reageer
J

Buitengewoon aangenaam

Alles verliep vlekkeloos, buitengewoon hartelijk en moeiteloos. Elk detail is zorgvuldig overwogen. Als niet-adepten van kamperen, bleek de lodgetent een ware zegen, voorzien van bijna alle comfort en een weelde die het kampeergevoel tot luxe verhief. De omgeving straalt ook pracht uit en biedt een overvloed aan activiteiten, aantrekkelijk voor diverse smaken, zeker ook voor de kleinsten onder ons.

Jan-Willem 12 jul 2019
Reageer
M

Genoeglijk nachtje doorgebracht

Een genoeglijk nachtje doorgebracht in een tweepersoonslodgesetting. Ten volle genoten van het panorama en de vriendelijke medewerkers die daar actief zijn. Je ervaart onmiddellijk een warme en hartelijke ontvangst. Het avondmaal op zaterdag is een absolute must-try, en de omgeving is perfect voor een energieke wandeling of fietstocht. Wij hebben beslist om hier herhaaldelijk terug te keren!

Maartje 12 jun 2019
Reageer
G

Zeker opnieuw langskomen.

Met mijn kind gezamenlijk. In de avond, genoten we van een vuurplaats. En we bewonderden de sterren zodra de duisternis intrad. Fantastisch! Een hartelijke ontvangst waarbij je zelf je drankjes mag schenken. Hoewel we geen gebruik hebben gemaakt van het eetgedeelte, was de presentatie ervan zeer netjes en goed verzorgd. Een prachtige serene en aangename locatie. We zullen zeker opnieuw langskomen.

Geertruida 8 mei 2019
Reageer
J

Oase van genot

Het warme welkom omarmde ons als oude vrienden, terwijl de ochtendzon ons begroette met een ontbijt dat een feest voor de smaakpapillen was. De kamer ademde een rustige pracht uit, als een kunstwerk in harmonie. Voor wandelliefhebbers was het een paradijs, waar elk pad een verhaal vertelde. De pizza-avond, gehuld in gezelligheid, liet ons proeven van de culinaire passie van de plek. Kortom, een oase van genot, een absolute aanbeveling voor een onvergetelijk verblijf.

Jannetje 9 feb 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Lattrop.

Over Erfgoed Bossem
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lattrop, Overijssel
  • https://www.bossem.nl
  • info@bossem.nl