Boekhouden

ENTRPNR

2 reviews
100% negatief

Bij ENTRPNR is het mogelijk om zelf je boekhouding online bij te houden voor slechts €1,- per dag. Op deze manier ben je geen enorm bedrag kwijt aan kosten aan je boekhouder. Vooral voor beginnende ondernemers is dit een heel mooi en veel gebruikt concept. Je hebt hier 24 uur per dag online inzicht in je boekhouding.


Reviews (2)

 • Piotr Chalas

  I do not recommend services of ENTRPNR

  Vreselijke communicatie - per telefoon of e-mail. 3 maanden gewacht op antwoord op e-mail met een paar vragen en niets ontvangen. Een van de vele redenen waarom ik nu ben overgestapt naar een andere accountant.

  Zuur einde ook... Ik heb op de 1e van de maand mijn opzegtermijn van een maand gegeven en april werd in rekening gebracht nadat de afgesproken einddatum 31 maart was.

  Doe helemaal geen zaken met ze!

  Piotr Chalas 28 mrt 2022

 • M

  Niet aan beginnen

  Verschrikkelijk incapable bedrijf. In mijn account van 3 jaar 5 keer veranders van aanspreek persoon. Niemand snapt mijn accountancy en er worden fouten gemaakt in mijn IB-aangifte. Waar ik dan zelf achter moet komen omdat ik overstap naar een andere accountant die mijn documenten reviewed.

  enorm grote bek en geen klantenservice. Onbeschoft. Beloven oplossingen, maar brengen die zelf niet. Het kostte 1 week om een simpele winst bereking van beide jaren door te voeren. Welke na reviewing niet correct waren. Dus heb ik dit uiteindelijk zelf moeten doen.

  Ga nooit met dit bedrijf in zee. Je kan echt beter je accoutancy zelf doen.

  M 24 feb 2022