Enie.nl

Enie.nl

2.5 reviewscore • 2 reviews
r

juni 2022 getekend/aanbetaald, nog niets geplaatst

In juni 2022 een goed advies en offerte gekregen. Getekend en aanbetaald. Helaas 2 dagen voor installatie waren de materialen niet voorhanden..
Na vele pogingen een nieuwe datum te ontvangen, verschoof de reden van omvormer naar montage materiaal naar meterkast (naar het nu schijnt).

Kortom drama en ik heb nog steeds niets

ronald 13 jan 2023
Reageer
T

Levertijd ongeveer 16 weken

We hebben zonnepanelen gekocht via Enie.nl. De hele procedure ging zeer goed en ik werd gebeld door een medewerker van Enie om de offerte definitief samen te stellen. Ze gaven aan dat het 16 weken zal duren dus rond de zomer zullen ze geplaatst worden. Duurt wel een poosje dus maar ze hebben het heel druk. Uiteraard ook nog bij andere zonnepaneelbedrijven gekeken maar deze hadden ongeveer dezelfde levertijden.

Trijntje 2 jan 2023
Reageer
Beste huis en tuinwinkels

Dit zijn de beste huis en tuinwinkels van maart 2023.

Over Enie.nl

Op de website van Enie.nl kan je door middel van het invullen van je postcode gelijk zien hoeveel zonnepanelen je op het dak kunt plaatsen. Tevens zal je gelijk kunnen zien hoeveel stroom dit voor jou zal opwekken. Enie.nl kiest voor kwaliteit tegen de scherpste prijs, ze hebben installatieteams door het hele land die zorgvuldig de zonnepanelen komen plaatsen. Het is mogelijk om te kopen en te huren.