Emma

Emma

5.0 reviewscore • 1 review
S

Emma matras review

Zolang ik mij kan herinneren, heb ik matrassen van Emma gehad. Altijd zeer tevreden geweest met mijn Emma matrassen en nooit de behoefte gehad om een matras van een ander merk te kopen. Natuurlijk heb ik niet veel matrassen van Emma gehad, want een matras gaat erg lang mee. In totaal heb ik nu 3 Emma matrassen gehad in mijn leven. De laatste heb ik nu net in gebruik, namelijk het Emma Hybrid matras en daar schrijf ik deze review ook over.

Het Emma Hybrid matras bestaat uit allemaal verschillende lagen, 6 om precies te zijn. Elke laag heeft weer zijn eigen eigenschappen en voordelen. Eigenlijk zijn het allemaal verschillende soorten schuim en als je daar een plaatje van ziet, besef je pas hoeveel werk en technologie in zo'n matras zit. Echt fantastisch om te zien. Het belangrijkste is natuurlijk of het matras ook lekker ligt. Hier kan ik kort over zijn, het ligt echt fantastisch. Tot nu toe het beste matras waar ik ooit op heb gelegen! De prijs viel ook erg mee, helemaal met de 50% korting. Het geld was het 100% waard. Van dit Emma matras ga ik nog vele jaren plezier beleven. De levertijd was ook best snel, dezelfde week had ik het matras nog in huis. Kortom, Emma matrassen zijn gewoon de beste matrassen die je op dit moment kunt krijgen.

Simone 17 mei 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over Emma

Het bedrijf Emma is actief in meer dan 30 landen en is wereldwijd het grootste direct-to-consumer slaapmerk. De producten van Emma worden nog steeds erkend door gerenommeerde testinstituten, zoals de Consumentenbond. In totaal heeft Emma meer dan 75 productprijzen gewonnen, waarmee het bedrijf het meest bekroonde matrassenbedrijf in Europa is. Emma matrassen worden slim verpakt in een kartonnen doos die gemakkelijk te verplaatsen is. Een speciaal vacumeerproces wordt gebruikt om het matras voorzichtig samen te drukken en op te rollen, zodat het zelfs in de kleinste doos past. Deze milieuvriendelijke methode bespaart niet alleen ruimte op de vrachtwagens, maar zorgt er ook voor dat er meer matrassen tegelijkertijd vervoerd kunnen worden en sneller bij de klant geleverd kunnen worden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.emma-sleep.nl
  • service@emma-matras.nl