Reviews (3)

 • Lize

  Achterhaald blad

  Ik vind de Elle echt een achterhaald blad, waar het eerder voor de fashionista’s onder ons bedoelt was, zo is het nu een beetje voor de puber meisjes.
  Niet echt de doelgroep waar ze op hoopten maar wel de doelgroep die hun oppervlakkige artikelen leuk vinden om te lezen.
  Niets voor mij in ieder geval, misschien over een tijdje iets voor mij (dan) puberdochter.

  Lize 6 jun 2020

 • Laura

  Perslijst

  Mijn naam is Laura van Fs agency. Momenteel zijn wij onze perslijst aan het updaten op het gebied van lijfstijl. Nu zag ik in de elle eten (nummer 4) een leuke pagina -gespot-. Graag zou ik willen weten wie deze pagina heeft gemaakt en ik zou graag de contactgegevens van die persoon willen hebben. Zou u deze informatie door willen geven, als u hier niet over gaat zou u me dan kunnen doorverwijzen naar iemand die mij deze informatie kan geven?

  Alvast bedankt voor u hulp!

  Laura 19 sep 2019

 • Pamela van den Broek

  Teveel afgeschreven

  Op donderdag 5 september heb ik bij jullie een abonnement afgesloten voor de Elle 12 nummers voor € 74,99 incl. een koffer van Suit Suit en verzendkosten.
  Helaas zie ik nu op mijn afschrift dat er een bedrag is afgeschreven van €80,98, € 5,99 teveel.

  Ik heb 6 september met jullie info/klantenservice gebeld en hebben mij gezegd een mail te sturen met daarbij een kopie bankafschrift zodat het bedrag van € 5,99 terug gestort kan worden.

  Pamela van den Broek 6 sep 2019